lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Evidentno je da razmišljate šta biste mogli da promenite na poslovnom planu. Nije da vam ništa ne ide od ruke, ali imate žarku želju da unesete novine i da se skoncentrišete na prioritete koji će doneti brzu zaradu. Novac vam je preko potreban, jer su vam gotovo svi fondovi presušili. Finansije će se popraviti tek krajem mseca, a bilo bi dobro da se suzdržite od komentara i da se kolegama samo smeškate. Ima onih koji vole da izvrću vaše reči. Moguće su i sabotaže. Budite oprezni i ne svađajte se. Svakako vas prati sreća i ako budete mudri, sve će ići baš onako kako ste i planirali. Slobodni Lavovi, vašu pažnju privlače misteriozne i kreativne osobe. Što čudnije to će vama biti interesantnije. Moguć je i ulazak u tajnu vezu. Zauzeti Lavovi se zbog posla sve više udaljavaju od voljene osobe. Obradujte partnera nekom sitnicom ili romantičnom večerom. Prijaće i njemu i vama.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Ne snalazite se najbolje u komunikaciji sa novim kolegama, a i sa ljudima sa kojima ste prijatelji umete da budete drski. Prosto vaš cilj je da sve bude savršeno i bez greške, a kako je to često nemoguće, pogotovo u velikom kolektivu, vi umete da negodujete pa i da se prepirete žustro i svađate. Od sredine nedelje pojedine kolege ipak će stati na vašu stranu i podržaće vas, što će vam popraviti raspoloženje i značiće vam i sam osećaj da imate na koga da se oslonite. Za sada još uvek ne možete da materijalizujete neke stvari, ali će se i to ubrzo desiti. Potrebno je da napravite manji kompromis i eto vama neočekivano dobrog uspeha. Slobodne Device su romantične i spremne su da se otvore svakome ko im pokloni i najmanje pažnje. Pazite samo da neko ne iskoristi vašu ranjivosti i dobrotu. Zauzete Device svađaće se sa partnerom zbog novca. Bićete nepopustljivi u svojim zahtevima i nećete se libiti toga da voljenu osobu maksimalno ignorišete ako vam se usprotivi.

vaga2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Za vas je odlično saznaje da će se na poslovnom planu situacija preokrenuti u vašu korist. Neke neočekivano dobre okolnosti popraviće vam raspoloženje, te ćete se tokom cele nedelje svima smeškati i izlaziti u susret. Vaš vedar duh uticaće na okolinu i kolege, te će svi hteti da rade sa vama i da vreme provode u vašem društvu. Na poslu ne očekujte nikakva iznenađenja, za sada je sve mirno i ide baš onako kako ste planirali i očekivali. Ne preporučuje se da sada uzimate odmor, sačekajte trenutke kada na poslu krenu turbolencije. Slobodne Vage imaće prilike da se zaljube u osobu koja je dosta starija od vas. Biće tu suza, svađa ali i pomirenja i romantičnih trenutaka. Za zauzete je ovo nešto naporniji period.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Svakako ste u pozitivnom periodu. Na vama je samo da se opustite i budete ono što jeste, pozitivni i otvoreni. Ne dozvolite da neka protekle loša iskustva utiču na ono što trenutno radite. Nova poznanstva će vas na neki način ponovo pokrenuti. Možete napredovati u poslu, a mnogi se mogu odlučiti i za odlazak u privatne vode. Partnerstva su vam povoljna. Ima mnogo toga čime vi ne želite da se bavite, pa prepustite to nekom drugom. Budite otvoreni za neke nove emotivne kontakte pošto se suviše dugo držite starih. Svakako vam neće biti dosadno. Dvoumićete se između novog i starog. Konačnu odluku možete da donesete tek krajem nedelje. Za zauzete pripadnike znaka ovo je period u kome treba da se prepuste voljenoj osobi da ih vodi. Isključite uticaj trećih osoba na vaš odnos.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove. 

Comments