strelac2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Pucate od samopouzdanja i pozitivne energije. Sve što uradite naići će na pohvale, a svakako da ste motivisani da svoje sposobnosti dovedete do savršenstva. Samo vodite računa da se ne uobrazite i da kod saradnika ne izazovete zavist i ljubomoru. Podrška neće izostati, imate je na pretek, pa ćete se na poslu osećati lagodno i kao kod kuće. Volie ono što radite, veoma ste kreativni i nadahnuti i nema razloga da ni u jednom trenutku posumnjate u sebe i svoje odluke. Smislićete i način na koji biste mogli da materijalizujete neke svoje ideje. Javlja se i mogućnost da radite i na nekoliko projekata u isto vreme, što će rezultirati dobrom zaradom. Slobodni Strelčevi preokupirani su sobom ali budite svesni da zračite seksepilom i da vam se udvarači dive. Prosto očarate svakoga ko se nađe u vašoj blizini. Zauzeti su u periodu kada mogu planirati zajednički put ali i  proširenje porodice.

jarac2111112111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

U prethodnom periodu imali ste zavidne rezultate, a uspesi ni ove sedmice neće izostati. Iskoristite ovu sedmicu da naplatite neka dugovanja i da sve poslove privedete kraju jer vreme je da odete na zaluženi odmor. Dali ste sve od sebe da ostvarite uspeh, on se i dogodio i sada je došao trenutak da u svojim uspesima uživate. Na poslu teško da neko može da prati vaš tempo, ali ne brinite se da li za vas postoji adekvatna zamena. Na drugima je da o tome razmišljaju. Javiće se i mogućnost da stupite na liderku poziciju. To svakako iskoristite. Slobodni Jarčevi, očekujte udvaranje kolege sa posla. To je neko kome se već duže vreme dopadate. Zauzati imaju problem da se emotivno otvore. Libido vam je jak pa seksualni deo može da preovlada u tom odnosu.

vodolija2111114211111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Vas najviše muči to što se trudite i na poslu dajete sve od sebe, dok drugi doslovno hvataju krivine i trude se na sve načine da izbegnu odgovornost. Zato nije ni čudo što dolazite u konflikte sa kolegama i što vam je dosadilo da svima na radnom mestu glumite mamu. Vreme je da se skoncentrišete na svoje zadatke i da date sve od sebe da se pomerite sa mrtve tačke i da napredujete. Povoljna situacija te ta da vaša kreativnost dolazi do izražaja u svemu što radite, a to neće proći nezapaženo. Finansijski deo takođe počinje da se popravlja. Slobodne Vodolije su rasejane i nesigurne u sebe, dok zauzeti mogu da očekuju miran i strastven period.

ribe2111112211111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Dinamični ste, puni ste enrgije i ne predstavlja vam problem da radite više poslova u isto vreme. Bilo je prioda kada ste bili ignorisani i kritikovani, ali to je iza vas. Ova nedelja je period kada ćete doslovno zasijati i druge ostaviti daleko iza sebe. Kolege vas vole, zapravo dive se kako ste uvek nasmejani i spremni da svima izađete u susret. Vaš optimizam utiče pozitivno na sve u vašem okruženju. Finansije se popravljaju, a ne bi bilo loše da započnete neki  honorarni posao kao dodatni izvor prihoda. Slobodne Ribe neka očekuju da ih kontaktira bivša ljubav. To će vas prvo iznenaditi, ali verujte da ta osoba nema loših namera. Zauzeti pripadnici znaka napokon normalizuju odnos.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvor fotografija

 

 

 

Comments