ovan21111111111111111111211 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Vi sve više brinete o drugima nego o sebi, a to je prilično veliki teret koji nosite na svojim leđima. Svoje potrebe stavljate u drugi plan kako bi druge zadovoljili i kako na poslu ne bi došlo do rasprava i tenzija. Želite mir po svaku cenu, ali to nije uvek izvodljivo. Od početka nedelje ćete se truditi da svima izađete u susret, a to će vas koštati živaca i strpljenja. Previše ste pažljivi i fini, pa mnogi mogu da protumače da je vama lako manipulisati. Ne dozvolite da vas iskorišćavaju i postavite granicu dokle ide vaša dobrota. Budite pažljiviji u trošenju novca. Sitni svakodnevni izdaci polako se gomilaju, pa kraj meseca može da vam bude finansijski neizdrživ. Slobodnima najviše prijaju flertovi i komplimenti koje dobijaju sa svih strana. Teško da ćete se odlučiti da sa nekim krenete u vezu, još uvek opipavate teren. Zauzeti se mogu boriti sa ljubomorom voljene osobe. Partner je počeo previše da vas ispituje i da vam ne veruje. Ne dozvolite da vam njegova ljubomora upropasti vikend.

bik11111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Vas će tokom cele sedmice brinuti novčani problemi. Budite strpljivi, jer mnogima zarada i bonusi kasne, ali sve će se na kraju pozitivno završiti. Imate podršku i finansijsku pomoć članova porodice, te ne dozvolite da vam jedino novac kreira raspoloženje. Mnogi će osetiti nedostatak elana i neće imati volje da se posvete poslu i karijeri. Došlo je vreme za pauzu i odmor jer prosto se osećate kao da u vama više nema goriva. Na radnom mestu zaista imate interesantne kolege i volite da vreme provodite sa njima i van radnog vremena. Ove sedmice ćete se više družiti nego raditi. Slobodni Bikovi već duže vreme pokušavaju da ostvare blizak kontakt sa osobom koju su nedavno upoznali, ali bojite se odbijanja. Budite hrabri i odvažni, to je jedna od karakteristika vašeg znaka. Oni u dugoj vezi ili braku će raditi na zajedničkom projektu – planiranje drugog deteta, kupovina nekretnina, zajednički put i slično.

blizanci21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Imate osećaj da vas u okolini niko ne razume ili ne želi da vas čuje. Sve što zamislite drugi kao da bojkotuju ili odmah izraze neslaganje. Zbog toga imate osećaj da na poslu sve ide sporo i nizbrdo i da promašajima nema kraja. Obim posla se povećava, ali i vaše nezadovoljstvo. Mnogi od vas se neće ustručavati da otvoreno uđu u konflikt, pogotovo sa nadređenima, jer niste u stanju dugo da trpite kada vas neko bojkotuje i ignoriše vaše ideje. Kod vas su mogući i zakonski problemi, pa iz tog razloga pazite šta potpisujete. Zauzeti Blizanci osećaju potrebu da se izoluju i da partnera ne opterećuju sopstvenim problemima. Oseća se tenzija u komunikaciji, pa izbegavate da se vidite sa voljenom osobom na sve moguće načine. Slobodni Blizanci će privlačiti osobe koje su po karakteru sušta suprotnost od vas i to će vam, doduše neočekivano, prijati.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments