Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

3/4

vaga21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Ono što bi trebalo da uradite jeste da stavite u ravnotežu sopstvene želje i mogućnosti. Ambicije su vam prevelike i objektivno neostvarive jer ono čemu vi težite ne može finansijski da bude potkrepljeno. Iskoristite ovu nedelju da naplatite dugovanja i taj novac uložite u poslovne planove, ali polako. Ne brzajte i ne žurite jer uspeh ne dolazi preko noći. Kockice polako počinju da se sklapaju, dosta ste mirniji nego u prethodnom periodu, ali nećete ove sedmice sve rešiti u sopstvenu korist. Ne prihvatajte suviše novih obaveza i pazite se tračeva. Slobodni su veoma druželjubivi, ali iako delujete otvoreno teško vas je osvojiti i impresionirati. U drugoj polovini nedelje se pazite tajnih veza. Zauzeti mogu da očekuju mirnu nedelju. Ništa novo se neće dogoditi, sve ide planiranim tokom.

skorpija21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Ovu sedmicu obeležiće konstantna očekivanje. Po ceo dan očekujete neke promene i da će se nešto dogoditi. Slutite da će neki potezi na radnom mestu biti u vašu korist, ali se ipak pribojavate da se sve ne izjalovi. Napeti ste i pada vam koncentracija. Oni koji su na radnom mestu gotovo neprimetni i tihi, iznenadiće se kada shvate da ih u stvari nadređeni pomno posmatraju i da su zadovoljni vašim angažovanjem. Očekujte povišicu i nagradu. Kraj nedelje ćete dočekati finansijski mnogo bolje i bićete zadovoljni. Slobodne Škorpije od vikenda će rešiti da više vremena posvete prijateljima preko kojih mogu da upoznaju veoma šarmantnu osobu koja će ih doslovno oboriti s nogu. To je neko čiji temperament će vam itekako goditi. Zauzetima su nejasni partnerovi česti izlivi ljubomore i nepoverenje koje je sve prisutnije. Vi se ponašate prirodno i isto kao do sada, ali je voljena osoba neočekivano promenila svoje ponašanje. To će vas zbuniti i bićete u dilemi šta dalje.

strelac21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Imate potrebu da sebe prikažete u najboljem svetlu, a u tome vas mogu sabotirati saradnici. Najviše vas trenutno muči samovolja ljudi sa kojima radite, kao i to što na poslu imate posla sa slabićima i ljudima koji ne drže do sebe i svojih stavova i principa. Većina ima potrebu za promenama i za pronalaskom dinamičnog posla koji će vas i finansijski motivisati. Teško da će se sve odvijati dobro po vas jer nekima ste se i u prošlosti zamerili, pa su sada rešili da vas kazne i da vam pokažu zube. Budite mudri i nikome se previše ne poveravajte. Ako ste u vezi, budite taktični i ne brzajte sa odlukama. Ako vam ne ide i niste srećni, nemojte na raskid gledati kao na jedinu opciju. Većina problema može da se reši iskrenim razgovorom. Slobodni, vi uživate u igri zavođenja i prija vam da izlazite iz veze u vezu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice