Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

2/4

rak211111111 11111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Možda vam se čini da ste trenutno u komplikovanoj situaciji i da nema brzog i idealnog rešenja, ali od sredine sedmice sve kreće na bolje. Šanse za napredovanje se povećavaju, a i obim posla će se smanjiti tako da ćete imati više vremena za lične potrebe i druženje. Mnogi od vas će obnoviti kontakte sa bivšim saradnicima koji će dovesti do neočekivanog finansijskog uspeha. Jedino ne bi trebalo da nasedate na nečije provokacije, jer ima zavidnih ljudi koji su ljubomorni na to kako sve sa lakoćom postižete te će pokušati da vas miniraju. Oni koji planiraju poslovni put imaće većih izdataka nego što će zaraditi. Zauzeti su popustljivi u vezi i skloni su da partneru ispune svaki hir i želju. Voljena osoba sve više ima uticaja na vas, vaše stavove i razmišljanja. Slobodni Rakovi, kretaće se u društvu vedrih ljudi, a moguća je i avantura sa strancem.

lav21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Šanse da promenite posao su nikada veće, pogotovo onima koji nisu zadovoljni dosadašnjim tretmanom i međuljudskim odnosima na radnom mestu. Okolnosti su takve da trenutno vi ste ta osoba koja može da bira i postavlja uslove, pa iskoristite šansu da počnete posao koji volite i koji će vas finansijski zadovoljiti. Vredni ste, radni i požrtvovani, a vaše kvalitete i drugi vide, pa vam za sada dobro ide. Sada ne planirajte odmor, skoncentrišite se i usmerite snagu da nedelju završite na liderskoj poziciji. Slobodni, kod vas su strasti naglašene i smeše vam se interesantna poznanstva vezana za provod i izlaske. Zauzeti polako stiču bolji uvid u okolnosti u kojima se nalazi voljena osoba.

devica21111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. januar – 22. januar

Ne prihvatajte sva zaduženja i obaveze koji će biti stavljeni pred vas. Jednostavno, naučite se da povremeno kažete NE i da odbijete dodatne obaveze kada ste pretrpani obavezama i poslom. Imate osećaj kao da ne smete nikom da se suprotstavite jer vas očekuju kazne. Budite mudri i ne dozvolite da vas koriste, inače ćete vikend dočekati u suzama i radno. U drugoj polovini nedelje biće dinamično i burno na radnom mestu, a vaš će haotične misli i stres sprečiti da razmišljate racionalno. Mnogi od vas će, zbog stresa, imati žestokih konflikata sa šefovima. Voljena osoba brine o vama i nju stresira to što ste napeti i nepristupačni. Više se smejte i izlazite. Slobodne Device, može vam se vratiti osoba iz prošlosti, ali je komunikacija i dalje otežana.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice