nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period bliskosti i predaha od sukoba, ili suzdržavanja, da ne biste jedno drugo povredili. Moći ćete da se opustite i da razne sadržaje delite u ljubavi i dobrom raspoloženju, čak i ako su to zabrinjavajući i naporni sadržaji, problemi koje morate da rešavate. Slobodni Ovnovi će biti veoma privlačni – imaćete puno prilika da upoznate zanimljive osobe i da se lepo provodite u inspirativnom društvu. Avanturistički ste raspoloženi i spremni da olako uletite u neki odnos, a zvezde vas podsećaju da za vas stvari nikada nisu površne i da vodite računa.

POSAO: Spremni ste za nove napore, ali veoma je važno da postavite prioritete i da se posvetite ciljevima na kojima ste već počeli da radite i planovima koje već razvijate i to laganim tempom. Žurba će vas samo uvesti u nervozu i stres, jer će svi vaši planovi kasniti – pa možete i vi da usporite i strpite se. Držite se svojih principa i ne dozvolite nikome da vas sputava.

ZDRAVLJE: Imate običaj da se iscrpljujete, a da to i ne primećujete – organizujte se tako da uštedite energiju, a ako se mnogo zalažete, onda isto toliko morate i da se odmarate i opuštate. Grlo vam je osetljivo.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period kada će partnerstvo biti na iskušenju – dubinu osećanja mora da prati spremnost za razumevanje, dogovor, ustupak, kompromis, stavljanje partnera na prvo mesto. A onaj čije su potrebne prioritetne u ovom momentu, mora biti spreman da napravi ustupak sledeći put, da bi se ravnoteža u poštovanju i uvažavanju održala. Slobodni Bikovi će biti preplavljeni burnim osećanjima – zvezdani uticaj donosi strast, pa i dramu, duboko proživljavanje naizgled ne tako važnih momenata. Ali, vi ste u intenzivnom ličnom razvoju i sve što proživljavate duboko doživljavate i transformišete – učite o sebi i svakog dana naučite nešto novo.

POSAO: Završite najpre ono što je najvažnije, a ako preduzimate neke nove akcije, procenite svaki svoj korak i postupak, kako biste izbegli greške. Moguće je putovanje na kome ćete steći neki oblik podrške, savezništva, saradnje i spojiti poslovni poduhvat sa opuštanjem i uživanjem – a to je vaš optimalan način da funkcionišete kreativno i produktivno.

ZDRAVLJE: Da biste izbegli stres, distancirajte se od neprijatnih vesti koje stalno slušate. Usmerite svoju empatiju i energiju tamo gde možete da pomognete. Nemojte se ulenjiti, krećite se.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Na polju partnerskih odnosa, planeterni poredak donosi sklad i pozitivne promene, tamo gde je došlo do disbalansa. Osećanja su duboka, ulozi visoki – posvetite se onome što je važno, odbacite sve suvišno i opterećujuće, prigrlite ljubav onako kako se nudi i pružite je onako kako se traži. Vreme je za razdvajanje važnog od nevažnog i toksičnog. Slobodni Blizanci će biti obuzeti inspirativnim osećanjima – kada želite nekome da se dopadnete, to izvlači na površinu ono najbolje u vama. Ali, stvari će otići dalje od igre zavođenja i dobijanja potvrde o sopstvenoj neodoljivosti, bićete iznenađeni intenzitetom, koliko i jednostavnošću onoga što je iskreno i spontano.

POSAO: Imaćete priliku da stvorite korisne poslovne veze, a ukoliko vam uspe da budete smireni i pažljivi, puno ćete naučiti o poslovnoj komunikaciji i načinu da konstruktivno upotrebite svoju otvorenost i osećaj. Neki planovi gurnuti u drugi plan, mogli bi neočekivano da se razviju u ovom periodu. Zadržite samopouzdanje i pozitivan stav u svakoj situaciji, tako ćete prepoznati prave prilike i istovremeno preispitati svoje poteze, ciljeve i težnje. Ima tu puno mesta za promene i transformacije.

ZDRAVLJE: Vraćate se u ravnotežu, ali osetljivost i nervoza prete da vas ponovo izbace iz balansa. Uvedite praksu dnevnog pročišćenja od loših misli i energija, kao i od nezdravih navika.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Lep period za Rakove, planetarna energija podržava ljubav. U partnerskim odnosima to znači posvećivanje, brižnost, nežnost i razmenu dobre energije. Uživajte u ovom periodu obnovljene romanse i pojačanih osećanja! Slobodni Rakovi će biti veoma angažovani – svi vas zovu i svako želi da svojim prisustvom uveselite i ulepšate neki događaj, proslavu, promociju. Srešćete puno zanimljivog sveta i uživaćete u svojoj popularnosti, a da li će se neko od novih “kontakata” pretvoriti u pravu komunikaciju i krenuti romantičnim putem, nije izvesno.

POSAO: Potrebno je da proanalizirate svoj način rada i da ga prilagodite situaciji, tako da uštedite energiju i vreme. Prepustite se toku događaja i budite strpljivi, naročito sa svojim pomešanim osećanjima – ne pokušavajte da donosite odluke i upravljate, jer niste baš sasvim prisutni u svom razumu. Zato ostanite fleksibilni i eterični, pa ćete maksimalno iskoristiti svoju sposobnost da plesnim korakom ulećete i izlazite iz raznih situacija i aranžmana. Pratiće vas sreća.

ZDRAVLJE: Planetarni uticaj donosi osećanje usamljenosti i odvojenosti, sumnje i paranoje. Ne shvatajte sebe ozbiljno, ne “primajte” se, pa ćete sačuvati razum.

Comments