nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima doazi period za poboljšanje i unapređenje kvaliteta odnosa ili zajedničkog života – vreme je za praktičnost i pragmatičnost, naročito ako započinjete zajednički život i „kućite se“ ili planirate proširenje porodice i životnog prostora. Slobodni Strelci su preplavljeni emocijama, koje nisu jasno usmerene, pa se raspršuju i zbunjuju. Ono što vam se nudi – prijateljstvo, avantura, naklonost, ili neki oblik emotivnog odnosa koji ne poznajete, ispunjava vas nepoverenjem. Vaše predrasude (ili moral) sukobljavaju se sa vašim avanturizmom i radoznalošću. Nema jasnog razrešenja za to, do kraja ovog perioda. 

POSAO: Budite smireni i bez napora ćete započeti profitabilne i unosne poslove. Vaši planovi i ideje su ostvarivi i možete početi da ih realizujete, ako se fokusirate samo na njih. Razmotrite savete, predloge i sugestije koje dobijate u poslovnom okruženju, budite mudri i uzmite od svakog ono što vredi i što je korisno. 

ZDRAVLJE: Proširite sve aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života, angažujte svoju inteligenciju, svoja osećanja i svoje telo, kako biste harmonizovali energiju. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima se u ovom periodu preporučuje mudro ćutanje – nema potrebe da se suprotstavljate partneru, ili mu ukazujete na njegove nedoslednosti, nerealna očekivanja ili sputavajuće strahove. Šta god da kažete, potrošićete energiju na svađu, raspravu i ubeđivanje, a partner će jedino čuti i videti da ga ne uvažavate, kritikujete i ne volite dovoljno. Kad prođe period drame, doći će i priznanja i uvidi, koje partner ne bi imao kad biste mu dali „razlog“ da svali na vas krivicu za svoje nezadovoljstvo. Slobodni Jarčevi imaju lepu priliku da u ovom periodu upoznaju nekog posebnog, ili da se najzad blisko povežu sa nekim koga odavno smatraju posebnim i ko im se dopada. Planetarna energija vas podstiče da se otvorite i opustite, pa ćete biti neuobičajeno topli (i zbog toga neodoljivi), umesto očekivanog cinizma i ozbiljnosti. 

POSAO: Dobro vam ide, iako ste napeti i pod pritiskom. Lako napredujete ka svojim ciljevima, a vaša izoštrena osetljivost je u tome na vašoj strani – intuicija vam je nepogrešiva i vrlo jasna. Na ivici ste da izgubite strpljenje sa onima koji su spori, suviše kalkulišu i ne vide ni maglovito, ono što je vama tako jasno. Detaljno objašnjavanje i izlaganje svojih planova, neće im razjasniti stvari, ali će vrlo lako iskliznuti i pretvoriti se u prenošenje glasina, koje vam štete. Dakle, ćutite, dajte osnovna uputstva, ponovite uputstva koliko god puta treba i čekajte da se sve skocka. 

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da se izmestite iz svakodnevice na kratko – priuštite sebi produženi vikend, idite negde gde do sada niste bili, ili negde gde uvek volite da odete, da se umirite i izbalansirate. Mogući prolazni stomačni problemi. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima morate dati mesta i vremena partneru, da sam stekne uvide i izvede zaključke, ne možete ga gurati tamo gde mislite da treba da ide, čak i ako ste sigurni da je to ispravno i istinito. Partner vašu intervenciju može shvatiti kao agresivnost, a ne pomoć i podršku. Povucite se i čekajte, stavljajući partneru do znanja da ste tu za njega. Slobodne Vodolije će takođe imati značajne lekcije iz emotivnih odnosa – vaša potreba da budete pravični, ponekad vas čini manje ljudskim i bićete u prilici da to ispitate, odnosno, da se sa tim suočite. Kada su osećanja u pitanju – krenite od osećanja, otkrivajući sopstvena i ne povređujući tuđa.

POSAO: Potreban vam je mir i privatnost da biste razrešavali svoje lične životne probleme i paralelno obavljali posao, barem korektno, a to će biti teško, skoro neizvodljivo. Zato se pozabavite aktivnim delom poslovnih poduhvata, vodite pregovore, sastanke, prezentacije, komunikacija će vam ići dovoljno dobro i pomoći će vam da se “ubacite” u poslovni “mod”.

ZDRAVLJE: Uzemljite se, poručuju zvezde, da biste očuvali mentalnu stabilnost i smirenost. To znači više kretanja, boravak u prirodi, sport, fizički rad – aktivno korišćenje ruku i nogu, mišića i tela. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Pokušajte da razumete osećanja svog partnera, pre nego što zaključite da ste uvređeni i povređeni i počnete da se udaljavate i zatvarate u sebe u svojoj nemoj drami. Osim što ćete dodatno iznervirati partnera svojom sebičnošću, možete trajno izgubiti njegovo poštovanje. Slobodne Ribe će se nositi sa svojim ličnim problemima i emotivnom nestabilnošću samo ako pronađu smirenost i tišinu u sebi i oko sebe. Impulsivno ponašanje će vas dovesti do udaranja glavom o zidove, a to su vaši sopstveni zidovi, koji vas odeljuju i sprečavaju da se povežete sa drugima na pravi način. Posmatrajte sebe. 

POSAO: Stižu dugo očekivane informacije – spremite se da izvršite svoje planove i da uhvatite svaki momenat prilike koja vam se pruža. Ukoliko ste izloženi kritici, prihvatite je i korigujte se, ovde nema mesta za emotivna odigravanja (kao ni u ljubavi, na šta zvezde upozoravaju), samo za efikasnost i praktičnost. Obavite ono što vam je zadato na način na koji vam je rečeno, umesto da se durite što se nekome ne sviđa onaj način koji ste vi smislili. Otvorite se ka okolini tako da učite i uviđate, pa će i emotivna energija poteći nesmetano i razmenjivati se spontano i njeni zastoji vas neće sabotirati, kako u poslovnim, tako i u privatnim odnosima.

ZDRAVLJE: Mogući skokovi i padovi srčanog pritiska, kao i ukupnog nivoa energije, zbog čega ćete se osećati nestabilno i vrtoglavo. Nemojte umisliti da ste bolesni, samo se na telesnom planu manifestuje vaše emotivno stanje.

Naslovna fotografija: instagram.com/majorstreetstyle

Brankica Milošević

Comments