nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Bićete nestrpljivi u partnerskim odnosima u ovom periodu – očekivaćete da partner zna šta mislite i osećate, pre nego što to i nagovestite i uopšte, bićete prilično arogantni i nesnosni. Budite svesni sebe i odajte partneru priznanje za strpljenje i razumevanje koje pokazuje, a zatim pokažite zahvalnost na sve načine (vi to volite). Slobodni Lavovi bi mogli da dožive neočekivane sudbinske zaokrete – možete sresti nekog iz prošlosti, koga ste odavno preboleli, ili čak zaboravili i otkriti da je ta osoba prava za vas, ili možete upoznati nekog novog i za vrlo kratko vreme uskočiti u zajednički život. Samo hrabro, to je žvot u svoj svojoj snazi i manifestaciji.

POSAO: Budite suzdržani i hladni kada je su u pitanju vaši interesi, s vremena na vreme zastanite i preispitajte svoj položaj i budite pažljivi u svim svojim postupcima. Nastupaju promene koje će vam doneti dobrobit, naročito na polju poslovne saradnje i sticanja novih klijenata i poslovnih partnera.

ZDRAVLJE: Izvestan nadrealni osećaj pod planetarnim uticajem u ovom periodu, upućuje vas da uzmete predah i da negde otputujete, ili makar odete na izlet, to će vam sačuvati živce i zdravlje.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima skladan period, osećate duboku privrženost i povezanost sa partnerom i skloni ste da mu ispunjavate želje, jer vas raduje to što imate moć da ih ispunite. Slobodne Device su željne novih senzacija u ovom periodu, vaša senzualnost i želja za intimom može vas uvesti u strastvene, ali površne odnose, u kojima se možete razočarati. Ali, vaše samopoštovanje vam neće dozvoliti da potonete u razočaranju, zato sami odlučite i procenite svoje snage.

POSAO: Nastupajte samopouzdano i rešeno i pola posla je završeno – imate priliku da ostvarite svoje snove, ili da postavite i započnete neke planove o kojima već duže vreme razmišljate. Preuzmite inicijativu – ali procenite kada je pravi trenutak za to, da ne biste delovali nametljivo i odbojno.

ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice i umor, možda kao posledica hormonske nestabilnosti. Odmarajte se i ugađajte sebi, to uvek pomaže.

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima, vaše strpljenje je na ispitu – partner mora sve da uradi na svoj način, svojim sopstvenim tempom i apsolutno očekuje da ga u svemu razumete i podržite. Udahnite duboko i skrenite sebi pažnju nekim zabavnim aktivnostima, a ako to znači i malo osvetničkog flerta, dozvoljeno vam je, umete vi da vodite računa o sebi. Slobodne Vage imaju velike šanse da promene status u ovom periodu. Ipak, ako upoznajete nove osobe, budite distancirani i sačekajte da vreme pokaže njihovu vrednost, jer u ovom periodu emocije i očekivanja previše utiču na vaše rasuđivanje.

POSAO: Zaštitite svoje interese i zauzmite se za sebe, a budite spremni i da pomognete kolegama i priskočite u završavanju nekih poslova, preuzimajući odogovornost i teret. Možete upoznati uticajne osobe koje će vam pomoći da postignete uspeh u svim onim ludim i kreativnim planovima, koji već duže vreme pohađaju vaš um i angažuju vam maštu.

ZDRAVLJE: Prolazne tegobe sa varenjem, bolovi u leđima – potrošili ste više vitalne energije na druge, umesto na sebe, pa sada nadoknadite to.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U ovom periodu ljubav se iskazuje kroz osećanje sigurnosti i ideju šta možete učiniti za druge, a nebesko poravnanje ističe ovaj aspekt partnerskih odnosa, koji vas čini svesnim koliko ste dali, a koliko primili – i da li vam je to dovoljno. Možda ćete utvrditi da ste sasvim zadovoljni. Slobodne Škorpije će u svom traganju za adekvatnom osobom pažljivo posmatrati sve oko sebe. Preispitujete partnerske odnose ljudi koje poznajete, stepen životnog (ne)zadovoljstva onih koji su sami, preispitujete svoja iskustva… Iz ovog perioda možete izaći sa jasnom predstavom o tome šta tačno želite. 

POSAO: Spremni ste za nove radne zadatke i proboje, puni ste entuzijazma i takmičarskog duha. Naići ćete na prepreke, zato ostanite mirni i tolerantni – dobri odnosi sa kolegama, saradnicima, poslovnim partnerima, ključ je uspeha u ovom periodu. Vaši ciljevi su postavljeni, ali drugi vas usporavaju svojom sporošću i tvrdoglavošću – što ne možete prevazići nestrpljenjem i eksplozivnim ponašanjem, upravo suprotno. 

ZDRAVLJE: Pucate od energije, mada često pucate i od nervoze. Potrebno vam je da se izbalansirate i smirite – nemojte jesti previše, a nervoznu energiju kanališite kroz fizičke aktivnosti. 

Comments