nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: Oprezno sa osećanjima, koja dolaze pravo iz središta srca, poručuju zvezde! Ne izlivajte sve što vam dođe na svakog ko vam se nađe – vaša osećanja su istinita za vas, ali možda neshvatljiva i neprihvatljiva vašem partneru, koji će se osećati povređeno. Sačekajte da naboj prođe, pre nego što reagujete. Slobodni Ovnovi bi mogli da budu kritički i svađalački nastrojeni i usmeravati svoju strast na pogrešan način – osoba koja izaziva vaše interesovanje, može se naći na meti vaše kritike i to joj uopšte neće biti podsticajno. Nemojte se braniti, niko vas ne napada. 

POSAO: Dokazali ste svoju profesionalnu vrednost, ali to ne znači da treba da tolerišete što vam se svi obraćaju za pomoć i podršku, jer zapravo pokušavaju da na vas svale svoj deo odgovornosti. Pokažite, poučite i povucite se, nemojte raditi umesto drugih, samo zato što vam govore da ćete vi to bolje. Kreativne mogućnosti za zaradu dolaze putem Interneta i društvenih mreža. 

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza i osetljivost, mogu se odraziti na vaše fizičko zdravlje. Moguće glavobolje, kao i problemi sa kičmom i zglobovima. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: Najbolji način da održite harmoniju u partnerskim, ali i svim drugim važnim odnosima, jeste da razgovarate i diskutujete o svim osetljivim pitanjima. Vreme je da se stvari nazovu pravim imenima i da se raščiste nesporazumi i zablude. To ne znači da treba da budete grubi, naprotiv, budite taktični. Slobodni Bikovi zrače šarmom i pozitivnošću. Mnogi će vam se diviti, ali niko se neće odvažiti da vam priđe dovoljno blizu da vas malo bolje upozna. Nemojte biti razočarani, jer i ne želite da privučete one koji nemaju dovoljno hrabrosti i samopouzdanja. 

POSAO: Poslovni sastanci i pregovori mogu uroditi sklapanjem korisnih dogovora i poslovnog partnerstva, ali potrebno je da ostanete fokusirani i postupate sa razumevanjem. Moguć neki gubitak novca, kroz pogrešno ulaganje ili kupovinu, pa zato pokušajte da izbegnete svaki veći trošak, u ovom periodu. 

ZDRAVLJE: Možete se osetiti teskobno i tužno, zbog grešaka iz prošlosti. Oprostite sebi i drugima i oslobodite se pritiska u grudima – to je ono što vam izaziva glavobolje i osećaj da gubite dah. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: Dobar i dinamičan period na ljubavnom planu. U partnerskim odnosima je pravi trenutak za zajedničke poslovne poduhvate, za bolju saradnju i veće razumevanje, a slobodni Blizanci mogu upoznati nekog vrlo zanimljivog. Takođe dobar period za lične uvide i prevazilaženje nekih emotivnih prepreka i blokada. 

POSAO: Stižu poslovni predlozi, koje treba da razmotrite, ma koliko vam se čine primamljivi i povoljni. Pre nego što donesete odluku, posavetujte se sa nekim ko ima više iskustva od vas u toj oblasti. Nije dobar period za rizična ulaganja, jer može doneti samo polovičan uspeh, ili gubitke.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da se opustite, ali na zdrav i kontrolisan način, a ne na način da vam otkažu kočnice i da podlegnete porocima i lošim navikama.  

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: U ovom periodu ste dovoljno uravnoteženi, da možete sebi dozvoliti da preuzmete inicijativu i postanete provokativniji – zvezde vam daju odlučnost i pomažu vam da preuzmete stvari u svoje ruke. To vam može doneti više odgovornosti nego što ste hteli, ali i moći da uradite pravu stvar, da pokrente energiju na pravi način i usmerite ljubavna osećanja tamo kuda ona treba da idu. 

POSAO: Ukoliko razmatrate nove ideje i ponude koje vas mogu “iščupati” iz finansijskog škripca, razmišljajte jasno, jer ne želite da odstupite od svojih ciljeva i principa. Slušajte svoju intuiciju, pa ćete ostvariti svoje želje i zamisli. Ne dozvolite da osećanja zamagle jasnu predstavu o ljudima koji su bitni za ostvarenje vaših planova. 

ZDRAVLJE: Rešavanje raznih problema može vas učiniti nervoznim, pa vam je najpotrebnije da sačuvate mir – primenite svaki način koji poznajete. Moguća nesanica, bolovi koji se pojavljuju i nestaju, vrtoglavica. 

Comments