nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: Pokušajte da se ne svađate sa osobama koje volite, da biste zadržali ravnotežu u emotivnim i bliskim odnosima. Vaš partner i (ili) vaši bližnji, ne slažu se sa vašim odlukama i namerama, ali to ne znači da vi grešite – isto tako ne znači ni da oni nisu u pravu. Potrudite se da čujete šta vam stvarno poručuju i da shvatite uzroke njihove zabrinutosti. Slobodni Strelci koji traže romantiku i priželjkuju da sretnu nekog posebnog, ko će im oduzeti dah, imaće prilično uzbudljiv period. Takva osoba se može pojaviti pred vama i delovati na vas kao „grom iz vedra neba“, a zvezde vam savetuju da joj ipak pristupite polako i pustite da se odnos razvija kroz upoznavanje, korak po korak. 

POSAO: Uspeh na poslu zavisi od toga koliko ste sistematični i temeljni. Neki zadaci čekaju da budu dovršeni i zaokruženi i to je uslov za započinjanje novih projekata i prihvatanje novih zadataka. Budite odvažni, ali ne i drski i držite se onoga što ste zacrtali. Novi poslovni kontakti mogu doneti priličnu novčanu dobit. 

ZDRAVLJE: Budite dodatno oprezni pri svakoj aktivnosti u kojoj upravljate vozilom ili koristite sprave i aparate, jer postoji mogućnost povrede. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: Ne žurite sa zaključcima i pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Prolazite kroz turbulentan period i potrebno je da pokažete saosećanje i pružite podršku, iako vam je to teško i mislite da imate razloga da se osećate povređeno. Slobodni Jarčevi će biti nestrpljivi u ovom periodu – možete od sebe odgurati neke zanimljive osobe svojom težnjom da odmah sve dovedete u red. Poslušajte savet prijatelja koji vas dobro poznaje. 

POSAO: Pronađite kompromisno rešenje u sporu sa kolegama, jer vam je njihovo odobravanje i podrška neophodna. Budite spremni da napravite neke ustupke i prilagođavanja, a to će vam biti lako, kad analizirate situaciju i uvidite šta možete da u postojećoj situaciji preokrenete u svoju korist. Morate doneti važne odluke, zato budite fokusirani i smireni. 

ZDRAVLJE: U velikoj ste gužvi i pod stresom – rasporedite svoje snage, kako biste izbegli iscrpljivanje i obezbedite sebi momente samoće i opuštanja. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: Zajedno sa partnerom možete prevazići svaku prepreku i rešiti svaki problem, a za to je najvažnija komunikacija. Ne isključujte partnera iz svojih briga i planova (kako bi ga poštedeli), već podelite sa njim sve što osećate i čemu stremite. Slobodne Vodolije bi mogle da imaju uspeha u neprijatnim situacijama i da pridobiju divljenje i simpatije nekoga ko nije imao dobro mišljenje o njima. Analizirajte svoje ponašanje i izbegavajte da kritikujete druge, pa ćete pronaći pravu meru i pristup i ostvariti uspešne međuljudske odnose. 

POSAO: Nemojte rizikovati i biti previše kreativni u rešavanju poslovnih problema – držite se standardnih procedura i načina koje poznajete i koji su i do sada uspevali. Ako pokrećete posao, srešćete se sa mnogo komplikacija i prepreka i prosperiraćete. Vaše ideje će naići na podršku ukoliko ne insistirate previše i ne raspravljate se – ne namećite svoje mišljenje, samo dajte predloge. 

ZDRAVLJE: Emocije prete da vas preplave i osećate se nelagodno. Suočite se, umesto da ih potiskujete, pa ćete lakše kanalisati stres. Moguće glavobolje i nesanica.  

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 18. decembar – 24. decembar

LJUBAV: U partnerskom odnosu ćete napraviti pozitivne pomake ako ostanete strpljivi i ne upuštate se u nepotrebne analize i diskusije. Osećanja će vas ometati u tome, ali ovo je period kada možete steći bolju kontrolu nad svojim emocijama i postići uravnoteženost i stabilnost. Slobodne Ribe imaju velike šanse da upoznaju zanimljivu osobu i osete neodoljivu privlačnost. Morate, međutim, ostati na distanci i pažljivo slušati i posmatrati – možete otkriti nešto što vam se nikako neće dopasti, ali će vas spasti od ishitrenih odluka i pogrešnog investiranja emocija. 

POSAO: Na poslovnom planu se možete suočiti sa ometanjima i intrigama, ili sa nelojalnom konkurencijom, koja planski podriva vaš rad. Događaji se odvijaju drugačije od vaših planova, ali neki zaokreti vam mogu biti od koristi. Ukoliko se bavite umetnošću, ovo će biti vrlo dobar period za vas, kao i ukoliko možete u posao kojim se bavite uneti svoje umetničko nadahnuće – budite originalni i kreativni u pronalaženju rešenja za prepreke sa kojima se suočavate. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve izazove koji vam predstoje. 

Naslovna fotografija: instagram.com/atyourtaste

Brankica Milošević

Comments