rak211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Vama posao nije u žiži interesovanja, na posao idete samo da biste zaradili, a baš i ne volite preterano ono čime se bavite. Vama ste vi, vaša porodica i osoba koju volite važniji od karijere i zarađenog novca. Iako niste baš u nezavidnoj finansijskoj situaciji, vama novac nije najbitnija stavka u životu. Više volite duševni mir nego maetrijalno zadovoljstvo. Štedeli ste i sada vam je u planu da sebe člastite nekim luksuznim putovanjem i stvarčicama. Često idealizujete partnera i njegove mane pretvarate u vrline što on itekako ceni pa će vam poklanjati mnogo pažnje tokom cele nedelje. Slobodnim rakovima smeši se ozbiljna veza sa osobom koja se bavi umetnošću.

lav211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Prolazili ste kroz gužvu na poslu, posao vas je preopteretio ali stvari polako dolaze na svoje mesto i prašina se sleže. Bili ste nervozni i često grubi prema saradnicima, ali sada kada je tenzija prošla ponovo ste vedrog duha. I što je najvažnije pozitivnu atmosferu širite i među ljudima sa kojima sarađujete. Lavovi koji su trenutno nezaposleni smeši se karijera u inostranstvu na poziciji koja ima veze sa turizmom ili informacionim tehnologijama. U ljubavnom životu stvari su se iskristalisale, tako da ste počeli da razmišljate o ozbiljnijim koracima kao što je brak i proširenje porodice. Slobodnima smeši se povratak bivšoj ljubavi.

devica211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Bićete glavni pokretač novih projekata na poslu, a na vašoj inspiraciji i kreativnošću pozavideće vam mnogi ljudi sa kojima radite. Bez obzira na neke zajedljive kometare vi ćete ostati vedrog duha, motivisani i neverovatno raspoloženi. Nemojte svima otkrivati svoje planove jer se lako može dogoditi da vam neko preotme ideje i prikaže ih kao svoje. Dajte sebi oduška, ne brzajte sa odlukama i svoje ideje zadržite samo za sebe. U vei postajete prilično impulsivni i često planete i zbog sitnica. Nezadovoljstvo je očigledno, a pokušajte da nađete uzrok problemu kako ne biste doveli sebe u situaciju da budete negativni i neraspoloženi. Stavite se u kožu osobe prema kojoj ste nepravedni pa ćete videti da partner junački trpi vaše nerasploženje. Slobodne Device su stalno u pokretu, ne drži ih mesto, pa onima sa strane često delujete kao da ste nezainteresovani za ozbiljnu vezu.

Comments