vaga211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Početkom nedelje očekujte poboljšanje finansijske situacije. Pristupili ste poslu na sasvim drugačiji način, jasno ste pretpostavljenima stavili do znanja da za obim posla koji obavljate zaslužujete veća primanja i ta odluka urodila je polodom. Umete dobro da balansirate kada je u pitanju privatan život i posao i jasno stavljate do znanja saradnicima da sa vama nema šale, da ste ozbiljni i da nećete toletisati neardnike i one koje hvataju krivine. Na emotivnom planu maštate da budete sa osobom koja je zanimljiva i koja bi unela malo rasterećenja u vaš život jer ste postali opsednuti polsom i velikom zaradom. Vage koje su u braku  će planirati proširenje porodice.

skorpija211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Za vas je odlazak na posao zabava i poput provoda. Radite sa harizmatičnim i kreativnim, mladim, ljudima koji imaju beskrajno poverenje u vas što vama itekako prija, a vaše zadovoljstvo je svakako evidentno i primetno. Ubrzano radite, ponekad preterano žurite da sve završite i pre roka, što će krajem nedelje rezultirati glavoboljama i padom imuniteta. Pripazite da novi ljudi koji se priključe vašem kolektivu ne protumače vas kao osobu koja se samo smeje, zabavlja i ne radi ništa. Jer vi ste definitivno pokretač zabave u firmi u kojoj radite. Tokom vikenda slobodne pripadnici ovog znaka poželeće da započnu seksualnu vezu sa kolegom, a to je uvek mač sa dve oštrice. Onima u vezi sledi romantičan vikend van grada.

strelac211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Ne promovišete sebe dovoljno, iako ste vredni svima se čini da ne radite mnogo i da ste od onih koji posao uvaljuju drugima. Dok se drugi na sva usta hvale kako rade punom parom, vi ćutite i radite, ali niko ne vidi niti dovoljno ceni vaš trud i zalaganje. Vaša povučenost i lenjost da sebe istaknete koštaće vas sredinom nedelje, tako što ćete dobiti negativne kritike od nadređenih. To će vas pogoditi pa su mogući veliki konflikti i svađe na poslu. Pazite kome se poveravate i počnite sebe da prikazujete u punom sjaju. Razmišljanje o ulasku u vezu sa nekim ko je uspešan i bogat. Zauzeti Strelčevi postaju nervozni i česte svađe rezultiraće raskidom. Pokušajte da budete malo popustljiviji u odnosu.

Comments