jarac211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Niste baš najsrećniji niti u vezi, niti u društvenom životu što će rezultirati tome da se maskimalno posvetite poslu i zaradi. Počećete da završavate poslove koje ste ostavili za kasnije, marljivo ćete raditi prekovremeno što će vam doneti poboljšanje na finasijskom planu. Napeti odnosi sa kolegama su prošlost, ovu nedelju ćete izgurati bez ikakvih sukoba i tenzija. Onima u vezi dosadilo je da pratner vodi glavnu reč pa ćete se buniti, svađati i dati sve od sebe da vam ukaže poštovanje koje zaslužujete. Niste preterano zaniteresovani da ispravljete krive Drine, pa ćete se okrenuti poslu i načinu da zaradite što više. Slobodne Jarčeve već duže vreme muče ljubavni jadi jer osoba koja im se dopada uporno ih odbija i potpuno je imuna na vaš trud i udvaranje.

vodolija211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Promene su nešto čemu već duže vreme težite, jer ste na poslu upali u period u kome se ništa novo ne dešava pa posao obavljate mehanički i bez trunke entuzijazma. Ako želite da menjate posao sada je prava prilika, pogotovo što je u toku sezona godišnjih odmora. Očekujte da vam ljudi, sa kojima ste ranije sarađivali, ponude partnerstvo što je odlična prilika da započnete privatan biznis i krajem leta zaradite veću količinu novca. Ne rasipajte preterano novac već ulažite u nekretnine i poslovni prostor. Ova nedelja je odlična prilika da popravite odnos sa emotivnim partnerom jer zbog svađa ne pričate već nekoliko dana. Iako ste oboje krivi vi ste ti koji se naljutite i zbog najmanje zamerke, a pošto ste preterano emotivni svaku kritiku doživljavate kao atak na vas i vašu ličnost. Opustite se i ne dočekujte na nož svakog ko vam uputi prekoran pogled.

ribe211111 Nedeljni horoskop: 18. jul   25. jul

Budite oprezni sa informacijama koje dajete drugima. U ovoj nedelji nećete postići bog zna šta, uspesi će doći nekom drugom prilikom. Prijatelji su ti sa kojima ćete provoditi najviše vremena jer sa kolegama nemate prijateljski odnos, sve se svodi na formalno pozdravljanje i neobavezne razgovore. Vašu pažnju privući će osoba koja je prilično zatvorena, nepristupačna i misteriozna. Tajne veze su takođe sastavni deo vašeg ljubavnog života. Zauzete Ribe imaće punu podršku partnera, a moguće je da upravo sa njim započnete privatan biznis.

 Izvori fotografija: 123mobilewallpapers.com

 Milena Stojanović

 

 

 

 

 

Comments