ovan 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Ova nedelja će u partnerskim odnosima biti pomalo napeta – partner će želeti više dokazivanja i potvrde, a vama će njegova nesigurnost smetati. Ako on ne zna da ga volite, pokušajte da saznate šta mu je potrebno da bi se u to uverio – razgovarajte sa njim o tome, jer će ga to podstaći na razmišljanje. Slobodni Ovnovi bi mogli da sretnu zanimljivu osobu na poslovnom terenu i to – kao konkurenciju. Ne biste bili ni prvi ni poslednji čija ljubavna priča počinje sukobom i varnicama koje se pretvaraju u hemiju.

POSAO: Ostanite otvoreni i komunikativni i ne upadajte u sukobe, rasprave i presuđivanje – ne dozvolite da vas uvuku. Tako ćete održati mir koji vam je potreban, da bi vaša analitična inteligencija mogla da izađe na kraj sa zadacima i problemima ove nedelje. Budite proračunati, ne ulažite novac ove nedelje ni u kakve projekte – i to je nešto u šta biste mogli da budete uvučeni.

ZDRAVLJE: Druga polovina nedelje donosi nestabilnost na zdravstvenom planu, pa će bolje biti da se prištedite i pojačate preventivne aktivnosti – imunitet je na udaru, a ako ne spavate dovoljno, sleduje vam odmor u krevetu, silom prilika.

bik 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Dobra nedelja za partnere – u trajnim odnosima romantika se budi i bićete posvećeni zajedničkim aktivnostima, koje vas raduju i u kojima oboje uživate. Svesni ste da stvarate lepe uspomene, kojima ćete se jednom rado vraćati. Malo nostalgije će vas još više zbližiti. Singl Bikovi biće veoma lepo raspoloženi, vrlo privlačni, simpatični i autentični, što će privući mnogo pažnje. Među svima koji sa vama flertuju i pokazuju interesovanje, možda je najneupadljivija ona osoba koja može najviše da vam pruži.

POSAO: Radno okruženje će vas ispuniti stresom – očekivanja, rokovi, napor, tempo se ubrzava kako se kraj godine bliži i moraćete mnogo toga da odradite unapred, isplanirate, utvrdite i pripremite. Pa, budite spremni na to i držite se. Ne pokazujete slabost, da vas ne bi “napali” oni koji samo čekaju da pokažete da ste umorni, nervozni i da grešite.

ZDRAVLJE: Nemojte lečiti nervozu noćnim posetama frižideru – radije popijte neki umirujući čaj pred spavanje, meditirajte i opuštajte se. Vežbanje će vam prijati, potrebno vam je da opustite grč u kome se nalazite i psihički i fizički.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Mirna nedelja u partnerskim odnosima – bolje ćete se slagati nego u prethodnom periodu, možda zato što ćete imati prilike da malo više vremena provodite svako za sebe, obuzeti svojim poslovima i druženjem, pa će tenzija splasnuti, a trenuci koje provedete zajedno će biti prijatniji. Slobodni Blizanci će zračiti magnetskom privlačnošću – ali kao da privlačite samo osobe koje vam se ne sviđaju. Uživajte u komplimentima i flertu, osnažite samopouzdanje i razmislite koje su vam vrednosti zajedničke sa osobama koje vam deluju neodgovarajuće.

POSAO: Dobar period za bolje odnose sa pretpostavljenima, šefovima, autoritetima – iskoristite povoljne zvezdane aspekte i napravite povoljne dogovore za ubuduće. Možda ćete uspeti da pokrenete neke projekte koji su se zaglavili, uz pomoć nekoga ko je na vašoj strani, a u tom slučaju, stići će i zaslužena priznanja. Ostanite smireni i držite jezik za zubima – hvalisanje će vam izvući tepih ispod nogu!

ZDRAVLJE: Osećaćete se prilično zadovoljno i bićete puni energije, pa je upotrebite za konstruktivne aktivnosti – vas najviše opušta kad radite nešto što volite, pa se posvetite svojim hobijima. Povedite računa o ishrani!

rak 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ove nedelje ćete se dosta nervirati – partner neće ispuniti vaša očekivanja, a vi nećete moći da to pripišete svojim očekivanjima. Razmislite o tome koliko prihvatate partnera takvog kakav je, a u kojoj meri se uzdate u njegov potencijal, koji on kao da uopšte ne pokušava da razvije. Slobodni Rakovi će biti zamišljeni i nedostupni – ali ništa nećete propusiti. Ove nedelje je ljubavno nebo namršteno, pa je bolje da ništa ne ulazite u neki površan odnos, ili da forsirate neku situaciju koja će se razvijati (ili neće) sama od sebe.

POSAO: Vaši predlozi i ideje naići će na prihvatanje i podršku. Imate mogućnost da ove nedelje pridobijete saradnike, sponzore, investitore, za bilo koju oblast kojom se bavite. Ne dozvolite da vas zanos previše ponese, ostanite realni i stabilni.

ZDRAVLJE: Vaše raspoloženje je povezano sa nivoom energije, a kako nećete stalno biti raspoloženi, ponekad ćete se osećati iscrpljeno i bezvoljno. Laknuće vam kad se vremenski uslovi usaglase sa kalendarom – vremenska prognoza je za vas važna, koliko i zvezdana.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments