lav 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Partnerski odnosi su dobri i stabilni – podrška i pažnja ne izostaju, a biće i zabavnih i prisnih momenata u kojima ćete uživati ove nedelje. Ako vam nešto kvari sreću, to je neki oblik iluzije koju podstiču zvezdane konstelacije. Slobodni Lavovi će ostati slobodni i ove nedelje – može vam se učiniti da je neko privlačniji i vredniji nego što jeste, ali brzo ćete se razočarati (što je mnogo bolje, nego da se kajete kasnije).

POSAO: Moći ćete da usmerite svoju kreativnu energiju u pravcu u kome želite da se stvari odvijaju i da napravite neke pozitivne pomake ove nedelje. Timski rad je ključan – najveće zadatke ćete odraditi na vreme i sa najboljim ishodom, zahvaljujući podršci i saradnji, zato održavajte dobre odnose sa svojim saradnicima i kolegama. Možda će biti nepredviđenih troškova.

ZDRAVLJE: Biće vam potrebna staloženost i sabranost, ali će vas povremeno ometati umor i rasejanost. Pokušajte da se rasteretite, odnosno, da uravnotežite aktivnost i odmaranje i opuštanje – imate prava i da ništa ne radite ponekad.

devica 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima period udaljenosti – ne zato što postoji neki problem, ili nedostaju osećanja, već ćete možda fizički biti udaljeni, ili će vam se raspored potpuno razilaziti. Ne nervirajte se, partner vas ne zapostavlja, niti misli da vi zapostavljate njega, samo svako ima svoja posla malo više nego inače. Slobodne Device će biti u iskušenju da nekome iz prošlosti pruže još jednu šansu – učinite to, ali bilo bi vam bolje da zadržite neku distancu i da sačekate da vidite hoće li ta osoba pokazati da je u nečemu napredovala. Budite oprezni sa reanimiranjem starih ljubavi.

POSAO: Ako vam se ukaže prilika za poslovno putovanje, prihvatite je – saznaćete zanimljive stvari i uspostaviti korisne veze. Dobar je trenutak da razmotrite pravac u kome ide vaša karijera – šta je ono što vas ometa, a šta vam pomaže, analizirajte to. Ove nedelje ćete možda imati finansijski zastoj, kasniće i uplate i isplate.

ZDRAVLJE: Budite svesni svojih promena raspoloženja i saznajte uzrok svojim napadima nervoze, besa ili plačljivosti. Nemojte donositi nikakve važne odluke u tom raspoloženju i nađite neku aktivnost kroz koju ćete kanalisati napetost koju osećate (probajte sa udaranjem jastuka).

vaga 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Dobra nedelja za Vage u partnerskim odnosima – imaćete prilike da razmenite dobru energiju, uživate u zajedničkim sadržajima, biće nežnih i zabavnih trenutaka – partner će vam biti najbolje društvo, a imaće za vas i neke mudre uvide, koji su vama promakli. Slobodne Vage će se osećati usamljeno i imaće jaku želju da se sa nekim zbliže. Ovakvom energijom ćete verovatno privući nekog neadekvatnog, pa vam zvezde savetuju da ne forsirate nova poznanstva i da sačekate neki povoljniji period za romansu.

POSAO: Bićete veoma produktivni, pa će stići i zaslužene nagrade. Dobro vam ide u svim područjima rada sa ljudima, veoma ste interaktivni i otvoreni za saradnju. Ako budete u prilici da nekome učinite uslugu ove nedelje i pružite pomoć, to će učvrstiti vaše poslovne pozicije. Oprezno sa autoritetima, ukažite im poštovanje koje očekuju.

ZDRAVLJE: Osećaćete se srećno, bez nekih posebnih razloga – uravnoteženi ste i za vas je to idealno stanje (ne morate da se trudite da povratite ravnotežu, već samo da je održavate). Uživajte u svom osećanju stabilnosti, energije i snage.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima će biti trzavica ove nedelje. Partner neće imati razumevanja za vašu ćudljivost, ali ako mu se obratite za pomoć, umesto da čekate da on primeti da vam je potreban, moći ćete da se oslonite na njega. Partner ne može da vam čita misli, a možda i ne obraća pažnju, jer je obuzet sopstvenim problemima. Slobodne Škorpije će uspostaviti zanimljivu komunikaciju sa nekim novim – ostanite na zemlji, umirite leptiriće i ne pokušavajte da razvijete priču sami. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom, a ako se ne odvijaju, manje ćete biti razočarani.

POSAO: Potrebno vam je da ne dozvolite svojim slabostima da isplivaju u prvi plan – analizirajte sebe i situaciju na poslu, pa se malo povucite. Ako ostanete u centru pažnje, nerviraćete sve oko sebe, a posao će trpeti. Pošto vam je “kratak fitilj” i niste raspoloženi da tolerišete starije saradnike i kolege, bolje se malo povucite i “spustite loptu”. Bićete zabrinuti zbog finansija, ali to su prolazni problemi.

ZDRAVLJE: Mentalna napetost će vas pratiti ove nedelje i biće vam teško da se opustite. Zvezde vam savetuju da se obratite stručnjaku, bilo da je u pitanju anksioznost, nesanica ili neki fizički zdravstveni problem.

Comments