strelac 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Pravljenje kompromisa u partnerskim odnosima ne bi trebalo da bude tako teško. Pokušajte bolje da razumete potrebe i želje partnera i da otvoreno sa njim razgovarate o onome u čemu vam se želje i potrebe ne poklapaju ili suprotstavljaju. Balansirajte i razmišljajte, pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Slobodni Strelčevi će biti impulsivni – možda ćete uleteti u avanturu, pa ćete se posle pitati šta vam je to trebalo, ili ćete nekome dozvoliti da vam se suviše približi, pa će vam biti naporno da se iz toga izvučete.

POSAO: Veoma aktivna radna nedelja, praćena očekivanim rezultatima. Ukoliko se pojavi šansa da napredujete, odnosno, preuzmete veće odgovornosti ili pređete na višu poziciju, prihvatite to spremno i sa optimizmom – ne sumnjajte u svoje sposobnosti. Vaš profesionalni teren se može proširiti novom klijentelom ili tržištem i to će biti izazov za vas.

ZDRAVLJE: Osećaćete se sasvim dobro i puni energije, pa će vam raspoloženje generalno biti vedro. Oslonite se na svoju snagu, ali nemojte se iscrpljivati – poštujte savet o umerenosti u svim aspektima.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Možete se osloniti na partnera tokom ove nedelje, pružiće vam podršku u svim vašim naporima i pomoći će vam da sačuvate mir i pozitivnost u nekim situacijama. Vi ste navikli da se oslanjate na sebe, pa će vam biti neobično da prihvatite to da vam je partner potreban, ali to je dragoceno iskustvo. Slobodni Jarčevi će biti vrlo šarmantni, ali najverovatnije ćete se naći u poziciji da vas neko šarmira, toliko da vas obori s nogu. Niste skloni da se brzo zaljubljujete, pa nemojte ni sada. Može se desiti da ste pogrešno protumačili nečije prijateljstvo i želju da vam se nađe i pruži vam podršku.

POSAO: Ovo je nedelja komunikacije – dobro će vam ići u svim dogovorima i pregovorima, pa zato obavite što više poslovnih razgovora i pripremite teren za naredne poslovne poteze i projekte. Moguće putovanje, a ukoliko se nalazite pred nekom preprekom koju ne znate kako da prevaziđete, biće vam od koristi savet iskusnijeg kolege.

ZDRAVLJE: Nivo energije će vam varirati tokom ove nedelje, mogući prolazni zdravstveni problemi vezani za pad imuniteta. Obezbedite sebi dovoljno odmora i opuštanja, naročito ako ste se naprezali tokom dana više nego obično.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: Moguće nesuglasice u partnerskim odnosima – kritički ste nastrojeni i nemate strpljenja da pustite partnera da stvari obavlja na svoj način i sopstvenom brzinom. Treba vam njegova pomoć i saradnja, ali niste zadovoljni njegovim nedostatkom volje da odmah “skoči” i uradi ono što vi mislite da treba. Slobodne Vodolije će biti okružene udvaračima i uživaće u komplimentima i flertovanju. To je sasvim dovoljno da vam osnaži samopouzdanje – znate da ste poželjni i vredni pažnje, pa možete da sačekate da se pojavi neko ko će zaslužiti vašu pažnju.

POSAO: Ove nedelje ćete biti neobično ekstrovertni, spremni da preuzmete inicijativu, pokažete svoj talenat i sposobnosti bez ustručavanja. Ipak, zvezde vam savetuju malo neophodne diplomatije u toj samopromociji – da biste osvojili vrednovanje koje zaslužujete nije dovoljno da svoje sposobnosti drugima “gurnete pod nos”, već da ih ponudite kroz saradnju ili traženje saveta. Nikome se neće sviđati ako se suviše “pravite pametni” bez obzira što se ne pravite, nego samo stupate u akciju.

ZDRAVLJE: Sezonske smetnje, meteoropatske reakcije, moguća nesanica. Samoća i meditativne aktivnosti vam vraćaju ravnotežu – šetnja, joga, opuštanje u kadi, čitanje, slušanje muzike…

ribe 1 Nedeljni horoskop: 20. decembar   26. decembar

LJUBAV: U ovom periodu će vam partnerski odnos doneti iskušenja – možete imati osećaj da partnera “nosite” poput tereta i da vas ometa i remeti, umesto da vam pruži podršku. Partner je usporio, a vi ste ubrzali, pokažite malo više tolerancije i pokušajte da postignete kompromis. Slobodne Ribe će se možda veoma zainteresovati za jednu osobu – za veoma kratko vreme, neko će steći vaše interesovanje i vaše poverenje. Spremni ste da rizikujete i da se otvorite – učinite to, prijaće vam.

POSAO: Imaćete više prilika da tokom nedelje pokažete svoj talenat i svoje sposobnosti, a ako izvedete neki oblik promocije, biće veoma zapažena i kasnije ćete imati koristi od svog nastupa. Otvaraju vam se neke nove mogućnosti, o kojima treba dobro da razmislite, ako želite da se preusmerite u svojoj karijeri, a moguća je i nagrada ili povišica.

ZDRAVLJE: Sredinom nedelje možete osećati da ste pod prevelikim pritiskom, potreban vam je ventil. Preduzmite neku aktivnost koja vam smiruje živce, pokušajte da nađete malo vremena za sebe i da napunite baterije.

Naslovna fotografija: instagram.com/ratundalova

Brankica Milošević

Comments