ovan 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima potrebno je da u ovom periodu pravite kompromise – da ih predlažete, kao i da pristajete na njih. Ne donosite nikakve odluke dok se ne posavetujete sa partnerom, a ako ne možete da pronađete zajednički jezik, strpite se, prespavajte, pa opet razgovarajte. Slobodni Ovnovi će biti privučeni šarmom površnih osoba – možete uleteti u nezadovoljavajuću avanturu, a možete i držati svoje strasti pod kontrolom i upoznati nekog čiji vam intelekt i širina duha odgovaraju i postavljaju vam adekvatne izazove.

POSAO: Procenite pouzdanost svojih poslovnih partnera, pre nego što postignete obavezujuće dogovore. Spovodite svoje planove onako kako ste zamislili i suprotstavite se neodobravanju – ako imate nekog pouzdanog saveznika, oslonite se na njega. Uspeh neće izostati, a u vidu je i manja dodatna zarada.

ZDRAVLJE: Smanjite rizik poštujući pravila, a za kanalisanje viška energije vežbajte kod kuće – vi volite izazove, pa zato isprobajte neke nove vežbe, prema uputstvima koja možete naći na internetu.

bik 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Osetićete i preuzećete veću odgovornost u partnerskim odnosima, što će uticati na poboljšanje komunikacije među vama. Moguće da će vas zbližiti zajednički ili porodični problemi, ali svakako ćete jedno u drugom naći podršku. Slobodnim Bikovima zvezde poručuju da ne žure sa započinjanjem romanse – nije trenutak, ni praktično, ni emotivno. Radije produbite komunikaciju sa osobama koje vam skreću pažnju i bolje ih upoznajte – u krizno vreme ljudi brže otkrivaju svoja prava lica.

POSAO: Moraćete da prekrojite svoje planove, da se reorganizujete i možda uputite u sasvim novom pravcu – kao i većina ostalih u ovom trenutku. Shvatite to kao izazov i svakako nastojte da kroz svoje profesionalno delovanje uskladite humanost i lični interes.

ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet, nemojte jesti “na nervnoj bazi” i budite disciplinovani i odgovorni.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete morati da balansirate, a verovatno ćete se osećati kao da hodate po oštrici noža. Dodatni pritisak utiče na vaše raspoloženje, a vaše raspoloženje utiče na partnera – okrenite se sebi, razmatrajte svoja osećanja , svoje reakcije i ponašanje i pokušajte da pronađete strpljenje. Slobodni Blizanci će se osećati sputano brojnim preprekama – kao i većina ostalih u ovoj situaciji. Možda se ljutite na okolnosti, osujećeni ste i frustrirani, ali ovo je vreme formiranja karaktera i održavanja pravih vrednosti.

POSAO: Iskoristite svoju inteligenciju, umesto što rasipate svoju energiju – napravite potrebne promene, prilagodite se i aktivirajte. Vaše organizacione sposobnosti, praktičnost i delotvornost, doći će do izražaja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, imate dovoljno energije i snage. Budite veoma oprezni i odgovorni i čuvajte to što imate.

rak 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Budite strpljivi u partnerskim odnosima – zahtevi zajedništva rastu, pa treba da raste i vaša tolerancija i spremnost na kompromise. Svoju brigu i pažnju ispoljite delima, jer reči nemaju težinu u ovom trenutku. Slobodni Rakovi će morati da ostave svoje nerešene i komplikovane polu-odnose sa strane i da se pozabave svojom emotivnom stabilnošću. Svaki flert shvatite samo kao razonodu.

POSAO: Pronađite nešto u čemu ćete biti korisni, nešto prizemno i praktično. I takođe nešto u čemu ćete ispoljavati svoju kreativnost, da biste održali balans. Kao i svi, moraćete da prilagođavate svoje poslove zahtevima koje nameću okolnosti.

ZDRAVLJE: Oslonite se na svoju intuiciju – vaše telo najbolje zna šta mu prija. Ne podležite strahu i panici, samo budite istrajno disciplinovani.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments