Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima potrebno je da u ovom periodu pravite kompromise – da ih predlažete, kao i da pristajete na njih. Ne donosite nikakve odluke dok se ne posavetujete sa partnerom, a ako ne možete da pronađete zajednički jezik, strpite se, prespavajte, pa opet razgovarajte. Slobodni Ovnovi će biti privučeni šarmom površnih osoba – možete uleteti u nezadovoljavajuću avanturu, a možete i držati svoje strasti pod kontrolom i upoznati nekog čiji vam intelekt i širina duha odgovaraju i postavljaju vam adekvatne izazove.

POSAO: Procenite pouzdanost svojih poslovnih partnera, pre nego što postignete obavezujuće dogovore. Spovodite svoje planove onako kako ste zamislili i suprotstavite se neodobravanju – ako imate nekog pouzdanog saveznika, oslonite se na njega. Uspeh neće izostati, a u vidu je i manja dodatna zarada.

ZDRAVLJE: Smanjite rizik poštujući pravila, a za kanalisanje viška energije vežbajte kod kuće – vi volite izazove, pa zato isprobajte neke nove vežbe, prema uputstvima koja možete naći na internetu.

bik 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Osetićete i preuzećete veću odgovornost u partnerskim odnosima, što će uticati na poboljšanje komunikacije među vama. Moguće da će vas zbližiti zajednički ili porodični problemi, ali svakako ćete jedno u drugom naći podršku. Slobodnim Bikovima zvezde poručuju da ne žure sa započinjanjem romanse – nije trenutak, ni praktično, ni emotivno. Radije produbite komunikaciju sa osobama koje vam skreću pažnju i bolje ih upoznajte – u krizno vreme ljudi brže otkrivaju svoja prava lica.

POSAO: Moraćete da prekrojite svoje planove, da se reorganizujete i možda uputite u sasvim novom pravcu – kao i većina ostalih u ovom trenutku. Shvatite to kao izazov i svakako nastojte da kroz svoje profesionalno delovanje uskladite humanost i lični interes.

ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet, nemojte jesti “na nervnoj bazi” i budite disciplinovani i odgovorni.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete morati da balansirate, a verovatno ćete se osećati kao da hodate po oštrici noža. Dodatni pritisak utiče na vaše raspoloženje, a vaše raspoloženje utiče na partnera – okrenite se sebi, razmatrajte svoja osećanja , svoje reakcije i ponašanje i pokušajte da pronađete strpljenje. Slobodni Blizanci će se osećati sputano brojnim preprekama – kao i većina ostalih u ovoj situaciji. Možda se ljutite na okolnosti, osujećeni ste i frustrirani, ali ovo je vreme formiranja karaktera i održavanja pravih vrednosti.

POSAO: Iskoristite svoju inteligenciju, umesto što rasipate svoju energiju – napravite potrebne promene, prilagodite se i aktivirajte. Vaše organizacione sposobnosti, praktičnost i delotvornost, doći će do izražaja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, imate dovoljno energije i snage. Budite veoma oprezni i odgovorni i čuvajte to što imate.

rak 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Budite strpljivi u partnerskim odnosima – zahtevi zajedništva rastu, pa treba da raste i vaša tolerancija i spremnost na kompromise. Svoju brigu i pažnju ispoljite delima, jer reči nemaju težinu u ovom trenutku. Slobodni Rakovi će morati da ostave svoje nerešene i komplikovane polu-odnose sa strane i da se pozabave svojom emotivnom stabilnošću. Svaki flert shvatite samo kao razonodu.

POSAO: Pronađite nešto u čemu ćete biti korisni, nešto prizemno i praktično. I takođe nešto u čemu ćete ispoljavati svoju kreativnost, da biste održali balans. Kao i svi, moraćete da prilagođavate svoje poslove zahtevima koje nameću okolnosti.

ZDRAVLJE: Oslonite se na svoju intuiciju – vaše telo najbolje zna šta mu prija. Ne podležite strahu i panici, samo budite istrajno disciplinovani.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice