strelac 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima morate preuzeti odgovornost za održavanje mira i stabilnosti u vezi. Ako je partner nervozan, ostanite smireni, ako je nesiguran, pružite mu stabilnost, budite oslonac u svakom trenutku, pokažite toleranciju i razumevanje. Slobodni Strelčevi će više biti usredsređeni na održavanje prijateljskih kontaktata preko društvenih mreža i razmenu sa prijateljima, nego na moguće emotivne angažmane. Znate da ima onih koji vas vole i brinu o vama i to vam je dovoljno.

POSAO: Trenutno ste osujećeni i zaustavljeni u svim svojim planovima. Pa dobro, sedite i prepravite svoje planove, prilagodite se okolnostima i radite ono što morate i možete. Ne prepuštajte se ljutnji i frustraciji, usredsredite se na ono konstruktivno u datim okvirima.

ZDRAVLJE: Nervoza vas jede iznutra, a uobičajeni načini da je se rešite vam nisu dostupni. Shvatite to filozofski i budite mudri i strpljivi – ne dozvolite sebi ispade i bespotrebno rizikovanje samo zato što vam je dosadno.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima stabilan period – najbolje je ako ste udruženi u zajedničkom interesu, ciljevima i poslu, jer nećete imati vremena ni za kakve emotivne drame i sitna prebacivanja. Dobar ste tim. Slobodni Jarčevi su vrlo šarmantni, ali pošto je se sva komunikacija i flert odvijaju na daljinu, ostaje vam samo da i dalje budete vrlo šarmantni i komunikativni. Dvoje se tako smuvalo, znate?

POSAO: Posao od kuće – ako ga u ovom periodu osmišljavate, ići će vam dobro i sve bolje. Okolnosti su vas naterale da preduzmete konkretne korake u stvarima o kojima već duže vreme razmišljate. Eksprimentišite, ovo je probni period, greške su dozvoljene.

ZDRAVLJE: Vi ste inače odgovorni i disciplinovani, samo pokušajte da se ne nervirate suviše zbog onih koji nisu. Čuvajte sebe, to je dovoljno.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Pogodan period za jačanje partnerskih odnosa i ljubavnih veza – ako ste zajedno, pronalazite pomoć, podršku i utehu jedno u drugom, ako ste razdvojeni silom prilika, ovo je ispit vaše istrajnosti, poverenja i osećanja. Slobodne Vodolije će uživati u izolaciji – ne morate da budete pristojni iz kurtoazije prema onima koji vas zamaraju, možete jednostavno da im ne odgovorite na poruke, a sa onima koji su vam prijatni, možete da flertujete bez obaveza i posledica.

POSAO: Prihvatićete dodatne radne zadatke i određene rizike koji sa njima dolaze. Ovo je vreme u kome vaše organizacione sposobnosti, kao i humanost i posvećenost, dolazi do izražaja.

ZDRAVLJE: Više brinete o drugima, nego o sebi, ali to sada morate hitno da promenite – da biste brinuli o drugima, morate ostati zdravi i snažni. Dakle, čuvajte se i osnažite imunitet.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Neizvesnost na polju partnerskih odnosa – ovo je period preispitivanja, a umesto da preispitujete postupke i motive partnera, pozabavite se samoanalizom. Možete doći do zanimljivih otkrića o sebi i o načinima na koje vam je partner pomogao u suočavanju i ličnom razvoju – i to uopšte nije prijatno. Slobodne Ribe se osećaju bezbedno kada je u pitanju flert i provokacija – ionako nećete nikome dozvoliti da vam priđe ni na metar, pa možete da se opustite i zračite senzibilitetom koliko hoćete. Igrajte se, to je dobar način za ispunjavanje vremena.

POSAO: Možda će se pokazati neke greške i propusti iz prethodnog perioda, koje možda nećete moći da rešite sada – ali mogu vam poslužiti kao smernice za buduće akcije. Ostanite u zadatim okvirima i prilagodite se situaciji na kreativan način, pa ćete napredovati u karijeri.

ZDRAVLJE: Radite na sebi, uravnotežite se, bavite se psihoanalizom, razotkrijte neke obrasce – u ovom periodu to je način da očuvate zdravlje i integritet.

Naslovna fotografija: instagram.com/anajohnson

Brankica Milošević

Comments