lav 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U vezi ćete se izuzetno dobro slagati – vi ste timski igrač, koliko i inicijator, a u partneru imate više nego dobrog prijatelja i saradnika u svim aspektima. Slobodni Lavovi uprkos svemu mogu da sretnu osobu svog života – ako osećate da se dešava nešto izuzetno, zanemarite pravila i pokažite hrabrost i odlučnost.

POSAO: Vaše ambicije i težnje nisu u skladu sa realnošću. Pokušajte da prevaziđete osećanje osujećenosti i da se organizujete u skladu sa postojećim ograničenjima. Promenite perspektivu, pa ćete otkriti mogućnosti.

ZDRAVLJE: Osećanje osujećenosti i potrebe za akcijom, moglo bi da vam naruši zdravlje, više nego bilo kakav virus. Kanališite tu nervoznu energiju kroz fizičku aktivnost.

devica 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: Održite harmoniju u partnerskim odnosima, tako što nećete izbegavati diskusije o važnim pitanjima, koja vas zabrinjavaju. Partner bi mogao da vam ponudi iznenađujuće osvežavajuću perspektivu! Slobodne Device su zadovoljne distancom – nema burnih osećanja da vas remete i svakako da sada imate pametnija posla, nego da se zaljubljujete!

POSAO: Očekivane prepreke na putu komunikacije između vas i kolega, saradnika, nadređenih, koje ćete lako prevazići, prilagođavajući se novonastaloj situaciji. Ubrzo ćete uspostaviti rutinu i pohvatati konce, pa ćete biti sigurniji u sebe i postići rezultate.

ZDRAVLJE: Duševni mir je od ključne važnosti za vaše zdravstveno stanje, pa zato održavajte balans i stabilnost, na sve načine koji su vam dostupni.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima dobrodošlo zatišje i distanca – odgovara vam da svako gleda svoja posla i bavi se sopstvenim stanjima i osećanjima, pošto niste baš komunikativni i nemate šta da podelite i pružite. Slobodne Vage će osećati potrebu da se distanciraju od svih romantičnih osećanja i emotivnih naboja – potreban vam je mir i stabilnost, a u ovom trenutku možete da ih postignete samo ako odbacite emotivnost i prigrlite hladan i objektivan pristup. Ta perspektiva je vaš zid odbrane od preplavljenosti i dobro vam služi.

POSAO: Pregovori idu dobro, ali svi planovi će morati da sačekaju bolja vremena. To ne znači da treba da od njih odustanete, upravo imate vremena da sve dobro osmislite i pripremite. Za sada, prilagodite se situaciji i radite onako kako možete i kako se od vas traži.

ZDRAVLJE: Osećanja su u prvom planu, kao i vaše distanciranje od njih – ako postignete balans, ostaćete stabilni i zdravi. Ako samo potiskujete emocije, one će naći načina da vam zdravstveno naškode.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 20. mart – 26. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete se suočiti sa zahtevima i očekivanjima koje možda niste u stanju da ispunite. Ako pronađete model u kome možete oboje da funkcionišete, napredovaćete u odnosu, ako ne, verovatno ćete se suočiti sa bolnim prekidom. Slobodne Škorpije će oduševiti jednu osobu svojim stavovima i idejama – ako se neko zaljubi u vas, možda vam neće biti baš prijatno, ali shvatite to kao kompliment i potvrdu svoje vrednosti. Ta osoba ne očekuje ništa od vas, opustite se.

POSAO: Možda ćete biti u poziciji da diskutujete i borite se za svoje stavove i zastupate svoje predloge i rešenja – budite istrajni u tome, imate podršku, samo je potrebno da ostanete dosledni i hrabri. Problemi sa kojima se suočavate su konkretni, a vi osećate izazov i spremni ste za svaki zadatak.

ZDRAVLJE: Budite oprezni, odgovorni i dosledni i pokušajte da se rasteretite od dnevnih briga, večernjim opuštanjem, meditacijom, čitanjem. Duševni mir je od ključne važnosti za vaše zdravlje. 

Comments