nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Budite strpljivi i dobro razmislite ako želite da prekinete vezu koja vas više ne ispunjava. Uprkos nevolji, naći ćete izlaz iz teške situacije i izbeći ćete gubitke i time ojačati svoj autoritet. Nemojte biti pod pritiskom zbog okruženja – jasno dajte do znanja da se držite svoje odlučnosti. Morate se osećati emocionalno sigurnim, jer se ne možete opustiti ako osetite da postoji bilo kakva poteškoća. Došlo je vreme da davna želja ili određeni cilj koji imate na umu izbije na slobodu. Poseban događaj je na horizontu, i imaće dublji uticaj na vaš život nego što trenutno možete da procenite. Držite se podalje od ljudi koji su vas više puta razočarali.

POSAO: Uživate u poslovnom uspehu, ali je dobro da pravite procenu situacije u kojoj se nalazite. Ne pozajmljujte novac ako ga ne možete vratiti. Marljivo se posvetite zadatku koji vam je nadređeni dodelio i uživajte plod svog uspeha.

ZDRAVLJE: Suptilne promene u vašem životu zahtevaju da se posvetite samoposmatranju i osluškivanju svojih osećanja i motiva. Slušajte svoje telo i obezbedite mu negu i ishranu koju traži.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: U poslednje vreme intenzivno razmišljate o prolaznosti, a to šteti vašoj svakodnevici. Sad je idealan momenat da se slobodne Device uspuste u novi ljubavni odnos. Osećaćete se veoma emocionalno sigurnim za vreme ove nebeske konfiguracije. Vaši putevi su uspešni ako niste opterećeni velikim obećanjima koja ne možete da ispunite. Da biste izbegli stres, nemojte se previše mešati u slučaju neprijatnih vesti iz okruženja. Život se mora stalno menjati i transformisati da bi ostao svež i zanimljiv.

POSAO: Finansijski ciljevi i snovi koje imate zahtevaju fokus. Vaši poslovni planovi će poći po zlu zbog neočekivanog hitnog susreta sa uticajnim ljudima, pa budite obazrivi.

ZDRAVLJE: Imate mnogo obaveza na dnevnom nivou, pa se uveče prepustite opuštanju u samoći, razmišljanju i procenjivanju urađenog. Zdravi ste i dobro se osećate. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Bolje prećutite šta god vam drugi kažu, iako nemaju pravo da vas vređaju. Sklonite se, jer nema potrebe da se dodatno uzbuđujete. Ovo se dešava jer planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikada. Budite oprezni i ne žurite. Nemojte se iznenaditi ako vam partner ponudi putovanje na egzotično mesto. Pokažite mu da ste zahvalni tako što ćete mu prirediti romantični trenutak. Nove promene koje ste nedavno inkorporirali u svom životu postaće odskočna daska za dostizanje uspeha na svakom polju. Ne odstupajte od svojih principa.

POSAO: Uskoro za vas počinje izuzetno povoljan trend u kome imate mogućnost da zaradite značajnu sumu novca. Rađate novu ideju ili projekat koji će vam doneti mnogo sreće i uspeha na duge staze. Planetarna energija ukazuje na to da ćete imati priliku da ostvarite davno zacrtani cilj.

ZDRAVLJE: Ipak, možete biti anksiozni u suočavanju sa emocijama i odlukama, pa vam je potrebno nešto da vam skrene pažnju. Odvojte vreme za hobije i sadržaje koji vas opuštaju. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Pažljivo pogledajte oko sebe i razmislite da li treba da stvarate nova partnerstva bez unošenja previše emocija i impulsivnosti u komunikaciju. Obično ste veoma suzdržani u pogledu svojih osećanja, radije se sakrijete iza cinizma ili neke druge fasade, ali to će se uskoro promeniti. Astralne energije će vam mnogo olakšati da budete strpljiviji. Pokušajte da ne analizirate previše svoj trenutni emotivni status. Nebeski uticaji stvaraju potencijal za dramatičan preokret događaja, ali ovo je odlična prilika da zaista napravite velike promene. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

POSAO: Želite da ostvarite svoje ciljeve, ali ćete se stalno susretati sa tvrdoglavošću saradnika. Bez oklevanja prihvatite predlog koji će vam doneti dobar profit. Dočekaće vas neočekivani uspesi iz kojih ćete izvući mnogo mudrosti.

ZDRAVLJE: Astralna energija u vama budi kreativni naboj – posvetite se hobiju, ili organizovanju nekog događaja. To će delovati umirujuće na vaše nerve. Na telesnom nivou, nervoza koju osećate može uticati na probavni trakt. 

Comments