nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Ne odobravate ono što se dešava u vašoj porodici, ali budite mirni i staloženi. Zakažite porodični sastanak i otvoreno izrazite ono što vas muči. Izbegavajte manifestacije agresije. Stižu vesti koje će vas promeniti iznutra i spolja. U emotivnom pogledu ste postavili cilj koji ste odlučili da postignete po svaku cenu, ali pazite jer možete neočekivano da propadnete. Za one koji su u vezi, ovo će biti povoljan period za osnaživanje odnosa sa partnerom. Predložite mu da radite nešto nesvakidašnje, a samo vi znate šta je to što će ga obradovati.

POSAO: Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke. Postavite nove poduhvate u trenutku kad ste opušteni i i u harmoničnim odnosima sa kolegama. Vaš uvid će ih stalno iznenađivati, iako ste se već pokazali kao odlični analitičari.

ZDRAVLJE: Vaša preosetljivost može se ispoljiti kroz upalne procese – mogući problemi sa zubima ili ušima. Posetite lekara.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Poravnanje planeta će sigurno doneti čitav niz emocija, koje će verovatno biti divlje i vatrene, što će zadovoljiti i vašeg partnera i vas. Slobodni Jarčevi će naići na veoma interesantnu osobu koja će učiniti da preispitaju svoja uverenja. Pripazite, jer je u ovom periodu moguće okupiti neprijatelje koji vam zavide zbog vašeg uspeha.  Nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu. Sa partnerom započnite diskusiju o budućim ciljevima koje već dugo planirate da ostvarite. Ako planirate i zajedničko putovanje – sada je idealan trenutak! U toku ovog ciklusa imaćete priliku da promenite određene oblasti svog života. Ako je potrebno, napravite kompromis.

POSAO: Izgradite nove planove koji vam obećavaju odličan prihod. Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti ni sa čim. Budite oprezni u svojim postupcima i postići ćete veliki uspeh.

ZDRAVLJE: Razdražljivi ste i nemate mira, pa zato pokušajte da kanališete energiju kroz pojačanu fizičku aktivnost. Možete patiti od naglih promena raspoloženja, nestabilnog srčanog pritiska, glavobolje…

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Neko vam izaziva razne vrste pomešanih emocija. Dobro razmislite da li je takav odnos vredan cimanja. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Uskoro će nastupiti smirenost u odnosima sa najmilijima, pa iskoristite trenutak da se prepustite porodičnim obavezama. Pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda. Pozovite svoje komšije da brinu o vašem domu ako planirate putovanje na duže vreme. Ponovo zakažite odložene sastanke i osvežite kontakte sa prijatnim ljudima.

POSAO: Zaboravite na žurbu ako treba da započnete nove poduhvate. Ozbiljno radite na svojim zadacima jer vam pomažu da ostvarite davno zacrtane planove. Finansijska pitanja idu u vašu korist.

ZDRAVLJE: Vraća vam se energija i želja za kretanjem. Potrebna vam je promena dinamike i životne rutine. Rekreativni izlet ili kratko putovanje mogu vas osvežiti i napuniti baterije.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 21. januar   27. januar

LJUBAV: Suočavaćete se sa emotivnim poteškoćama i neuspesima koje ste sami izazvali. Po svaku cenu pokušajte da budete mirni. Planetarna energija vas može podstaći da razmislite i analizirate svoje ponašanje. Planete ujedno sugerišu da ćete se možda naći preplavljeni zahtevima za dejtovanje. Nažalost, neprijatne vesti mogu vam radikalno promeniti život. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete neko vreme u planiranju i donošenju određenih odluka. Budite oprezni ako želite da izbegnete pogrešni postupak.

POSAO: Osetićete zavist koju izaziva vaš uspeh, koji je uobičajen i ne bi trebalo da vam smeta. Pazite na kratkoročnu investiciju ili bonus. Ovo je idealno vreme za finansijski uspeh – posebno za one koji se bave građevinom, arhitekturom i dizajnom.

ZDRAVLJE: Agresivno ponašanje će vam naškoditi, ali možda nećete moći da se suzdržite. Opraštajte sebi i nastojte da se relaksirate. Moguće su glavobolje, nesanica i slični problemi uzrokovani stresom i napetošću.

Naslovna fotografija: instagram.com/loveradiationx

Comments