ovan 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: U ovom trenutku nisi previše zainteresovana za ljubav i to iz prostog razloga – društvo ti je na prvom mestu i previše dobro se provodiš sa njima da bi razmišljala o tome da li zapostavljaš partnera ili ne. Naravno, ukoliko si u vezi ovo može da bude manji problem, zato je potrebno da pronađeš rešenje koje će svima odgovarati. Pokušaj da “spojiš” prijatelje i partnera – može da bude i više nego zanimljivo!

POSAO: Nisi zadovoljna finansijskom situacijom jer smatraš da zaslužuješ više. Pa ipak, trenutno ništa ne zavisi od tebe – o svemu odlučuje neki spoljašnji faktor. Zato, naoružaj se strpljenjem i hrabro nastavi dalje, u istom tempu.

bik 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka mogu da se raduju – pred njima je mnogo zanimljivih ljubavnih prilika i doslovno će moći da biraju kome će pokloniti svoju pažnju! Potrudi se da posećuješ zanimljiva mesta i dešavanja i moći ćeš da upoznaš ljude sa kojima se do sada nisi susretala, a koji su ti jako privlačni. Neka strast će se probuditi u tebi i bićeš jako raspoložena za sve što zaljubljivanje donosi!

POSAO: U poslu voliš da imaš konkretne rezultate, a to će se ove nedelje i te kako pokazati. Iako nećeš ostvariti jako veliki efekat, značiće ti činjenica da si usmerila svoju energiju u prave stvari i da se krećeš u dobrom pravcu. Samo tako nastavi!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Bez obzira na to da li si u vezi ili si sama, osećaćeš se usamljeno i to će se u narednim danima samo povećavati. Ukoliko još uvek nisi pronašla svoju srodnu dušu, budi malo aktivnija, a ukoliko si u vezi i osećaš se samo, obrati se partneru. Iskreni razgovor može da promeni mnogo toga. Svakako, nemoj da brineš već usmeri svoju pažnju na stvari koje voliš da radiš i posveti im se maskimalno.

POSAO: Situacija na poslovnom planu se polako zahuktava i imaš sve više i više posla. Naravno, od tebe se očekuje i veći angažman što je tebi potpuno u redu, ali ti neke stvari svakako nisu jasne. Nemoj se previše baviti onim što ne razumeš, već budi profesionalna i odradi svoj deo posla sa maksimalnom posvećenošću.

rak 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Ove nedelje nećeš biti previše zahtevna i razmažena – uživaćeš u sitnicama i malim znacima pažnje svog partnera pa će naredni dani generalno biti ispunjeni mirnom, ali pozitivnom energijom. Isto ćeš činiti i ti za njega, a ukoliko si sama, nećeš se previše truditi da promeniš svoj ljubavni status. Trenutno su ti važnije neke druge stvari.

POSAO: Ukoliko si do sada uvek radila tako da se to čuje na sva zvona, vreme je da “promeniš ploču”. Trenutno će ti više prijati da se osamiš i radiš u miru, bez neke veće pompe, makar dok ne ostvariš željene rezultate. Povlačenje će ti svakako prijati, zato samo napred!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments