Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

strelac 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Ove nedelje ćeš biti na sto strana jer želiš da ispoštuješ sve – i vreme sa partnerom i vreme sa društvom. Ukoliko pak nemaš partnera, tim pre ćeš biti aktivna na društvenom planu jer želiš da upoznaš osobu koja će ti prodrmati svakodnevicu. Generalno, zvezde su ti naklonjene kada je reč o ljubavi, zato hrabro kreni u ostvarenje svojih ciljeva.

POSAO: Situacija na poslu je takođe dobra. Snalaziš se kao riba u vodi i ne postoji zadatak koji ne možeš da rešiš. Možda ćeš se čak odlučiti za dodatni rad na sebi i sticanje nekih novih znanja i veština. Samo napred – sve će se isplatiti!

jarac 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka se osećaju usamljeno, dok će oni koji su u vezi doći u fazu kada se više zabavljaju, opušteno i neobavezno, nego što se zaista povezuju na nekom dubljem nivou. Pa ipak, kojoj god grupi da pripadaš, neće ti biti loše, naprotiv. Samo nemoj očekivati idealno!

POSAO: Situacija na poslu je prilično mirna i bez većih promena ili bitnijih dešavanja. Pravi je trenutak da uzmeš nekoliko slboodnih dana kako bi se odmorila, naspavala i napunila baterije za nove pobede!

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Bitno je da se oslobodiš velikih ljubavnih očekivanja, da budeš realna i da ne shvataš stvari previše lično. Šta god da se trenutno dešava, tako je kako je, nemaš mnogo prostora da nešto menjaš ili da na nešto utičeš, tako da – opusti se i čekaj da oluja prođe. A proći će. I ponovo ćeš biti zadovoljna stanjem na ljubavnom planu.

POSAO: Drži se ciljeva koje si sebi zacrtala jer je sada pravi trenutak da ostvariš sve što si zamislila i šta si planirala. Možeš da se osloniš na svoje saradnike jer ti iz dana u dan pokazuju naklonost i znaš da u svakom trenutku možeš da računaš na njih. Timski rad je ove nedelje na ceni, zato samo napred – okupi ekipu i zajedno uradite mnogo!

ribe 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Ove nedelje se moraš naučiti samokontroli. Dešava ti se da previše burno reaguješ i da zbog toga sebi praviš problem, zato bi najbolje bilo da se primiriš i sačekaš da se ova sedmica privede kraju kako bi se i situacija na ljubavnom planu sredila. Ne pravi veće i značajnije korake u ovom trenutku.

POSAO: Imaćeš priliku da sarađuješ sa važnim i uticajnim ljudima i to ti može doneti brojne benefite na poslovnom planu. Mnogo toga će zavisiti od tebe, zato se koncentriši i odradi svoj deo posla onako kako treba, vodeći računa o svim detaljima. Prepoznaj svoju priliku i izbori se za ono što želiš!

Izvor fotografije: instagram.com/cole_herrm

Editors choice