Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Mnogo očekuješ i želiš od ljubavnog života, međutim, okolnosti su takve da ne možeš da ostvariš sve što si zamislila. Čak, nećeš uopšte biti zadovoljna “ponudom”, pa je najbolje da skreneš misli sa te teme i usmeriš energiju na druženje sa prijateljima – njima se svakako možeš požaliti! Ukoliko si u vezi, partner će imati razumevanja za tvoje promene raspoloženja, ali možda je najbolje da sama sa sobom vidiš šta želiš, pa da tek onda to od njega i tražiš.

POSAO: Trenutno ne možeš da radiš ono što najbolje znaš i želiš – da budeš vođa. Mnoge stvari sada ne zavise od tebe i prosto je neophodno da se osloniš na nekog drugog. Biće teško, ali ovaj period tranzicije će se brzo završiti, a onda ćeš moći da budeš ona stara.

devica 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Puna si sumnji, ali partner će te non-stop demantovati – nema razloga za brigu, sve je onako kako treba da bude, a vaša ljubavna priča se razvija u dobrom pravcu. Imaj malo više poverenja i prepusti se osećanjima. Ukoliko si sama i želiš da pronađeš onog pravog, jednostavno se aktiviraj, izađi i videćeš šta će se desiti!

POSAO: Posao ti baš i ne ide od ruke, ali samo zato što se sa nadređenima ne razumeš najbolje. S obzirom na to da nisi u punoj snazi, nemoj insistirati na svojim idejama i željama već pokušaj da što mirnije preguraš ovaj krizni period. Pronađi utehu u privatnom životu.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Tokom ove nedelje nećeš biti sigurna šta ti je važnije – da li da se zabavljaš i provodiš, da li da se posvetiš svom ljubavnom životu. Svakako je moguće da uspešno spojiš i jedno drugo – jednostavno uključi partnera u sve ono što radiš sa društvom i otkrij novi vid zabave. Ukoliko si sama, upravo ćeš tokom druženja upoznati zanimljive ljude od kojih će ti neko biti posebno zanimljiv.

POSAO: U ovom trenutku možda nećeš videti bilo kakvu korist od onoga što se trenutno dešava na poslovnom planu, ali to ne znači da se dešava nešto pogrešno. Jednostavno imaj poverenja i nastavi da se krećeš u istom pravcu. Ukoliko te savladaju neke dileme, samo oslušni svoj unutrašnji glas – tako nema greške!

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 22. mart   28. mart

LJUBAV: Iako privlačiš pažnju gde god se pojaviš i sasvim sigurno imaš više “ponuda” za vezu, na kraju se ponovo okrećeš osobi koja ti se već neko vreme sviđa, u strahu da ne pogrešiš. Naravno da ti najbolje znaš šta osećaš, ali ne bi bilo loše da ipak razmotriš i druge opcije. U svakom slučaju, ostvarenje ljubavnih snova je sve bliže!

POSAO: Tokom narednih dana dobijaćeš mnogo obećanja i ponuda, ali će tebi sve to delovati jako nerealno. Naravno, trebalo bi da budeš rezervisana prema svemu što “ne pije vodu”. Ne plaši se da ćeš propustiti nešto veliko – ukoliko iz bilo kog razloga sumnjaš, jednostavno pusti i nastavi dalje.

Editors choice