ovan 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi imaju šansu za novu ljubav, ali će imati druge prioritete u toku ove nedelje, stoga ćeš potpuno ignorisati svoj ljubavni život. Ovnovi u vezi će imati sasvim okej odnose sa partnerom, jer ni njima neće biti prioritet ljubavni život u toku naredne nedelje.

POSAO: Gužva na poslu će mnogo uticati na tvoje raspoloženje i samim tim automatski na tvoje ponašanje. Potrudi se da ne dozvoliš sebi da te male stvari na poslu iznerviraju i nikako ne dozvoli da upadneš u konflikt sa kolegama ili nadležnima. Možeš sebi bespotrebno da napraviš još problema. Finansijska situacija nije najbolja, pokušaj da skratiš svoje troškove koliko je moguće.

ZDRAVLJE: Potreban ti je odmor. Kad god uhvatiš vremena za isti, iskoristi to.

bik 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Nakon mira uvek stiže bura! Bikovi u vezi će biti nastrojeni da uđu u potpuno bespotreban konflikt sa svojim partnerom i to bez ikakvog konkretnog razloga. Bilo bi lepo da samo iskuliraš. Sa druge strane, slobodni Bikovi će isto tako biti raspoloženi za svađu, pa će svaki flert doživeti kao napad na njih, gde će želeti da uzvrate istom merom.

POSAO: Mogući manji problemi na poslu, ali ništa spektekularno. Samo nemoj da burno odreaguješ i sve će biti okej. Sasvim solidna finansijska situacija, ali svakako nemoj bespotrebno da trošiš novac.

ZDRAVLJE: Meditacija bi bila super za tvoj organizam generalno u toku naredne nedelje.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Blizanci u vezi imaju idealan period pred sobom, stoga će im sa partnerom biti predivno. Slobodni Blizanci bi trebalo da donesu odluku napokon i da se fokusiraju na jednu osobu, do koje im je zapravo najviše stalo, kako bi profitirali iz potencijalnog odnosa.

POSAO: Sada je pravi trenutak na poslu da pokažeš koliko je “multitasking” tvoj pravi talenat! Baci se na posao i nadaj se najboljem, jer će to i stići. Finansije bi mogle biti malo bolje, pokušaj da uštediš.

ZDRAVLJE: Nagle promene vremena ti nikako ne prijaju, stoga se ne igraj sa zdravljem i na vreme hrani svoj organizam vitaminima.

rak 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi pred sobom još uvek imaju povoljan ljubavni period i za nešto ozbiljnije, a i za avanturu. Sa druge strane Rakovi u vezi i dalje uživaju sa svojim partnerom i osećaju se kao usred bajke, što je odlično za vas oboje, naročito pred prazničnu sezonu.

POSAO: Velika količina posla počinje da te opterećuje, a mirnog perioda još uvek nema na vidiku. Trenutno nije vreme za opuštanje, stoga ako želiš da se opustiš, sad je vreme da se maksimalno potrudiš kako bi se tvoj trud maksimalno isplatio. Potrudi se takođe i da uštediš neki dinar.

ZDRAVLJE: Oslabljen imunitet bi mogao lako da te baci u krevet. Na vreme unosi vitamine u organizam!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments