strelac 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Strelčevi u vezi imaju pred sobom lep period, stoga ga lepo iskoristi! Tvoje emocije su haos, ali sada je vreme da ih središ i počneš da uživaš sa partnerom nakon toliko burnih meseci. Slobodni Strelčevi će ponovo otvoriti svoje srce, što će im doneti instant promenu u ljubavnom životu zasigurno.

POSAO: Manji stresovi na poslu bi mogli da te pomere i stvore dodatan pritisak na tebe kako bi sve na vreme završila. Nemoj da paničiš (kao što obično radiš) već se baci na posao i rešavaj jedno po jedno. Finansijska situacija se popravlja polako, ali sigurno.

ZDRAVLJE: Stres bi mogao da prouzrukuje pad imuniteta, stoga na vreme uzimaj vitamine!

jarac 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Jarčevi u vezi počinju da rešavaju sa partnerom sve probleme i to je odlično trenutno po njih. Ide jako sporom brzinom, što te frustrira, ali u ovakvim situacijama je strpljenje ključno. Sa druge strane, Slobodni Jarčevi još uvek nisi sigurni šta žele stoga ne menjaju svoj “single” status.

POSAO: Na poslu sledi malo stresna nedelja, ali ništa spektakularno što ne možeš da podneseš. Obrati pažnju na detalje, kako ne bi pravila sitne greške koje mogu da ugroze ceo projekat. Popravlja se finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao opet da ti donese prehladu, na vreme obezbedi svoj organizam vitaminima.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Vodolije u vezi se odlično slažu sa partnerom. Možda nije loša ideja da zajedno otputujete negde preko vikenda ili čak uradite nešto kreativno zajedno. Prijaće vam mnogo oboma zasigurno. Slobodne Vodolije počinju da se bude i da konstantno imaju želju za izlascima, što donosi pregršt novih flert avantura… A možda i nešto više!

POSAO: Posao radiš besprekorno i u tome uživaš. Svaka problematična situacija će biti jako brzo rešena. Obrati pažnju malo više na kolege, sad je vreme da svoje znanje podeliš i sa drugima. Pristojna finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Problemi sa vratom i kičmom mogu biti rešeni na jednoj dobroj masaži.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Slobodnim Ribama ljubav trenutno nije fokus, stoga potpuno ignorišu taj aspekt svog života. Ribe u vezi sve više provode vreme sa partnerom, a nove seksualne fantazije počinju da ostvaruju i to kroz ljubavni aspekt, što svaka Riba želi od trenutka kada se zaljubi.

POSAO: Biće buran period, ali toliko je puno opcija da ne treba uopšte da se brineš. Sve ćeš postići i na kraju dana, uvek ćeš uspevati da isteraš svoje. Pokušaj da uštediš koji dinar, kada su u pitanju finansije.

ZDRAVLJE: Izbegavaj alkohol i strogo se drži povrća, voća i ribe.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/blogging4style

AstroByUniverse

Comments