lav 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Slobodni Lavovi nemaju nameru da uplivavaju u ljubavne odnose, stoga se tako i ponašaju. To je potpuno okej ako je to zaista ono što želiš, Sa druge strane, Lavovi u vezi su u raspoloženju za nove avanture sa partnerom, a to će kreirati potpuno novi odnos između vas dvoje koji će biti daleko bolji i jači nego pre.

POSAO: Stresan period na poslu i potencijalni finansijski problemi počinju ozbiljno da utiču na tvoje raspoloženje, pa se stoga potrudi da ne izbacuješ tu negativnu energiju ne istresaš na sebi drage osobe. Stvari će se popraviti, neće uvek biti ovoliko strašno, a strpljenje je ključno trenutno.

ZDRAVLJE: Meditacija može da ti bude spas u ovom stresnom periodu. Ili intezivan trening – šta god ti više odgovara.

devica 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Slobodne Device i dalje su fokusirane više na sve ostalo osim svog ljubavnog života. Možda nije nimalo loša ideja da zaista razmisliš šta želiš i kako da dođeš do toga. Device u vezi sa druge strane se osećaju potpuno okej po pitanju svog odnosa sa partnerom, ali bi mogli ući u manje bespotrebne konflikte sa njim.

POSAO: Iako te posao stresira, ipak dramiš samo dramiš bez potrebe. Sve postižeš, nadležni se sve više na tebe oslanjaju što treba da shvatiš kao velik komplliment. Opusti se, sve će biti okej. Sasvim pristojna finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Stavi malo fokus na svoje zdravlje, moguć ti je pad imuniteta.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV:  Vage u vezi bi mogle da se nađu u konfliktu sa partnerom zbog finansija. Vaša loša procena o trošenju novca bi mogla da utiče na vaš odnos jako negativno, a potpuno je bespotrebno. Slobodne Vage se još uvek premišljaju između dve osobe, ali svakako treba da dobro proceniš situaciju pre nego što se u istu i upustiš.

POSAO: Stres na poslu ne pomaže na već postojeći haos u tvojoj glavi koji je prozrokovan lošijom finansijskom situacijom. Trenutno ne možeš ništa da uradiš po tom pitanju, stoga pokušaj da iskuliraš i da se baciš na posao.

ZDRAVLJE: Potrudi se da odmoriš i unosi više vitamina u organizam kako se ne bi razbolela.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 22. novembar   28. novembar

LJUBAV: Škorpije u vezi razvijaju duboke emocije sa partnerom, stoga su posvećene samo njemu trenutno. Nemoj samo da sebe izgubiš u svom tom sjaju, jer stvari nekad nisu onakve kako se čine. Slobodne Škorpije razmišljaju o potencijalnom smirivanju, ali još uvek ništa zasigurno.

POSAO: Malo tužno, ali posao je u sad već standardnom stanju – stresna je situacija. Ima mnogo posla, sve je hitno, svi paniče… Samo radi jedno po jedno i isključi ostatak sveta kako bi postigla sve. Potpuno okej stojiš sa finansijama.

ZDRAVLJE: Trening, trening, trening! 

Comments