ovan 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Mogu se pojaviti nerešeni problemi u partnerskom odnosu, zbog kojih ćete biti veoma zabrinuti. Preuzmite inicijativu i rešavajte stvari, ali ne pokušavajte da se trudite da sačuvate masku smirenosti, jer ćete uzalud trošiti energiju. Možda ćete biti neprijatni, ali efikasni. Slobodni Ovnovi mogu da naprave pomak u ličnom i emotivnom životu, period je pogodan za uspostavljanje veza, romatniku i zabavu. Nećete moći da sakrijete osećanja, pa je zato bolje da ih odmah priznate – i sebi i drugoj osobi.

POSAO: Moguće komplikacije zbog neprimerenih postupaka vaših saradnika i kolega i zato treba da budete posebno oprezni. U smislu, da sačuvate korektne odnose na poslu i da ne odstupite od svojih namera. Radite kao i do sada, temeljno i istrajno, pa ćete uspeti.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i uravnoteženi u ovom periodu, a kad se osećate dobro sami sa sobom, za vas nema prepreka i zdravi ste i puni energije.

bik 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Komunikacija je u prvom planu i predstoje razgovori o važnim pitanjima u partnerskom odnosu, naročito ukoliko pokušavate da se usaglasite o budućnosti vašeg odnosa, a imate različite ideje o tome. Nemojte postupati impulsivno i svaku odluku donesite hladne glave. Slobodni Bikovi će imati više predloga na razmatranju, ali ni jedan ne obećava da će vas posebno angažovati. Ne žurite, uopšte ne morate da odaberete ništa što vam u potpunosti ne odgovara.

POSAO: Razmotrite svoje dosadašnje rezultate i na osnovu onoga što vam je najbolje pošlo za rukom, osmislite nove ciljeve. Možete da pokrenete veoma zanimljivu ideju koja može da bude vrlo uspešna, zato budite strpljivi i ne odustajte od puta kojim ste krenuli.

ZDRAVLJE: Prija vam samoća i bavljenje sobom, na dnevnom nivou, duhovni razvoj je ono što vas sada zanima. Budite umereni u hrani i dovoljno aktivni, da biste podržali tu dobru energiju čiji priliv osećate.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete održati stabilnost tako što ćete se okrenuti partneru i njegovim potrebama – svoje primedbe, utiske i komentare zadržite za sebe, da se ne biste upetljali u iscrpljujuće i besmislene rasprave. Slobodni Blizanic bi mogli da upoznaju posebnu osobu, a taj susret bi mogao da odredi pravac vaše budućnosti. To može biti neko sa kim ćete ostvariti vezu, ali ta veza ne mora da bude trajna, samo presudna u smislu uticaja koji će ostaviti na vas.

POSAO: Dobro funkcionišete kada se suočite sa preprekama, a vaš stav je inspirativan i vašim saradnicima i kolegama. Sposobni ste da svoje planove menjate i prilagođavate “u hodu” i ovo je period kada možete da se iskažete i da steknete profesionalnu podršku i nagradu koju zaslužujete.

ZDRAVLJE: Bitna vam je mentalna snaga i stabilnost u ovom periodu, a moguće su manje zdravstvene diverzije (alergije, glavobolja) koje će vam skretati pažnju i nervirati vas.

rak 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Ako možete sa partnerom da delite strahove i nade, tako da jedno drugom ostanete podrška i zadržite poverenje i ljubav, spremni ste za napredak u odnosu, bilo da se odnosi na novi nivo intime i prisnosti, ili novi model zajedništva (zajednički život ili brak). Slobodni Rakovi mogu osećati da ratuju iznutra, sa demonima prošlosti, uglavnom. Možda se i pojave neke osobe iz prošlosti, kao prizvane vašim emotivnim stanjem, pa ćete moći da zaokružite i završite stvari iza kojih su ostali “repovi” koje jurite.

POSAO: Ako ste odlučili da ulažete kako biste povećali svoj prihod, sačekajte povoljniji period, jer ste sada izloženi kontroverznim uticajima. Možda će vam biti teško da razmotrite kako da stvari postanu bolje, ali u suštini, potrebno je samo malo izmena i prilagođavanja (koje možda niste voljni da napravite).

ZDRAVLJE: Pokušajte da ostanete sabrani i stabilni, iako ćete imati energetske uspone i padove – čuvajte živce da biste sačuvali zdravlje, odmarajte se i štedite sebe.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments