strelac 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Budite objektivni prema partneru i procenite njegove postupke i motive bez predrasuda – ovo je period u kome možete da mu pomognete tako što ćete razumeti šta je najbolje za njega i podržati ga u tome. Slobodni Strelčevi će imati dosta interakcija sa zanimljivim osobama, ali kao da vam nedostaje samopouzdanje i ne možete dobro da procenite kuda to vodi (i da li nekuda vodi). Zadržite distancu i pristup preispitivnja, jer je najbolje za vas da budete oprezni u komunikaciji sa nedovoljno poznatim osobama.

POSAO: Nestrpljivi ste u odnosu na odvijanje projekata i poslova koji ne zavise samo od vas – drugi vas usporavaju, a i suprotstavljaju se vašim idejama i rešenjima. Nestrpljivost i eksplozivno ponašanje vam neće doneti ništa dobro, zato pokušajte da se kontrolišete, jer su planete na vašoj strani i predviđaju vam uspeh.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje, jer ste suviše napeti, a to vam utiče na opšte zdravstveno stanje. Moguće su glavobolje i nesanica, pa se zato pozabavite svojom mentalnom stabilnošću.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima su mogući ljubomorni ispadi – ako je do vas, pokušajte da ih zadržite u umerenim granicama i pazite šta govorite partneru. Ako je do partnera, pokušajte da razumete da je to izraz njegove nesigurnosti i problem u kome treba da mu pomognete, nemojte se vređati i ljutiti. Slobodni Jarčevi osećaju da ih nešto pokreće i da idu u susret ljubavi koja bi mogla da im promeni život. Prepustite se ruci sudbine i pratite svoj osećaj i obratite pažnju na sva svoja nova poznanstva – među njima je osoba koja zaslužuje posebno mesto u vašem životu.

POSAO: Ako imate sopstveni biznis, povoljan je period za poslovna partnerstva, ali ipak budite odmereni i strpljivi, pre nego što napravite neki veći korak. Možda ćete se suočiti sa usporavanjem svog projekta i planova zbog nekih sporednih faktora. Zadržite objektivnu procenu situacije i radite temeljno i strpljivo.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i imate dovoljno energije za sve izazove koji su pred vama. Ne dozvolite da vam opadne imunitet i držite se urednog ritma života.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Da biste održali ravnotežu u partnerskim odnosima, ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. Postoji neka napetost i nervoza, ali ništa konstruktivno nećete postići raspravljanjem, zato sačekajte da se stvari slegnu, da biste mogli objektivno da ih sagledate i o njima konstruktivno razgovarate. Pred slobodnim Vodolijama su zanimljvi događaji na ljubavnom planu – moguć je sudbinski susret i početak ljubavne veze, ali to ne mora da bude nova osoba u vašem životu. Nebeski uticaji probudiće osećanja koja su duboko u vama i kojih niste bili svesni do sada.

POSAO: Mogući su poslovni problemi koji će vam oduzeti dosta vremena – i to su oni koje niste shvatili ozbiljno, pa su sada došli na red i traže vašu pažnju. Ako započinjete neki novi poduhvat, imate dobre šanse za uspeh, naročito ako se radi o usmeravanju novca u nešto što je za vas značajno.

ZDRAVLJE: Povremeno se možete osećati rasejano i umorno, a to je znak da vas nešto opterećuje i da zahteva oslobađanje – preduzmite neko zahtvenije fizičko vežbanje, da biste podržali svoje psihološke procese i održali ravnotežu.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Osećaćete se raspoloženi za avanturu – sa voljenom osobom. Romansa među vama će oživeti, uz pomoć vaše inicijative i partnerovih zanimljivih ideja. Vrlo lep period za partnerske odnose. Slobodne Ribe će svoju emotivnu energiju usmeriti na vrlo kreativan način – ako imate umetničke sklonosti, bićete veoma nadahnuti u ovom periodu. Vaše unutrašnje bogatstvo pronaći će način da se ispolji, a vama će to doneti novu energiju, koja će privući događaje koje priželjkujete.

POSAO: Ukoliko radite samostalno, bićete veoma produktivni u ovom periodu, ali ako vaši rezultati zavise od saradnje i timskog rada, bićete skloni da preuzimate sve na sebe, a drugi će vas posmatrati kao da se namećete i želite sve zasluge. Morate ostati u zadatim okvirima, a uskoro ćete shvatiti da vas oni ne sputavaju i ne koče vaš uspeh.

ZDRAVLJE: Manje zdravstvene smetnje moguće su zbog vaše osetljivosti na vremenske promene – alergije, malaksalost, prolećni umor… Poštujte signale svog tela, odmarajte se i ne forsirajte sebe.

Naslovna fotografija: instagram.com/tezza

Brankica Milošević

Comments