lav 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Planetarni uticaji unose u partnerske odnose Lavova zemljanu energiju, sa kojom vam je inače teško da se nosite. Ali, u ovom periodu uticaj prizemnih elemenata, će doneti stabilnos u odnosima, u periodu kada je potrebno mnogo temeljnog promišljanja o osnovnim životnim stvarima. Slobodni Lavovi će takođe biti pod utiajem energije zemlje – u ovom periodu, kada se ne oslanjante na vatreni uticaj svog šarma i površne fascinacije, možete u nekome prepoznati vrednosti koje niste ranije primećivali, ili vam nisu bile naročito važne.

POSAO: Možete dobiti iznenada ponudu koja vam obećava profesionalni razvoj u pravcu koji do sada niste razmatrali. Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, ovo je posebno dobar period za vas. Možete dobiti neočekivanu podršku za vaše naredne projekte.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, osim povremene nervoze i padova energije. Brinite o sebi i ne propuštajte redovnu fizičku aktivnost.

devica 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: U ovom periodu ste dominantni u partnerskim odnosima i niste spremni ni na kakve ustupke i kompromise. Partner nema mnogo sluha za nalet vaše ratničke energije, pa se možete sukobljavati, tamo gde ste ranije samo prelazili preko nekih stvari. Slobodne Device imaju prilike da upoznaju nove osobe, koje mogu postati značajne u njihovom životu – mogu vas inspirisati, doneti vam nove ideje, uputiti vas da posmatrate svoj život iz šire perspektive. Susret sa srodnim dušama nije uvek romantičnog karaktera.

POSAO: Ako se ukaže mogućnost da neke poslovne sastanke i razgovore odložite, to je dobro za vas, jer vam komunikacija nije jača strana u ovom periodu. Razmotrite ono što ste postigli, učvrstite svoj položaj i stabilizujte se u onome što imate i što vas okružuje – savetuju zvezde.

ZDRAVLJE: Agresivana energija koja vas obuzima, poremetiće vam mir i ravnotežu, a vi treba da se izborite sa tim i da uspostavite stabilnost. Potražite ventil u zahtevnoj fizičkoj aktivnosti, naizmenično sa trenucima opuštanja i meditacije.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: Udovoljite partneru u narednom periodu i ostanite smireni ako vam se nešto ne sviđa i ne odgovara vam. Tako ćete taktično i glatko prebroditi potencijalno problematičan period, u kome bi neprijatna osećanja mogla da vas preplave, ako ne odigrate na kartu mudrosti i smirenosti. Slobodne Vage će imati brojne mogućnosti za ljubav, flert i zabavu, a komunikacija je ključna – privući ćete osobe koje vam angažuju inteligenciju, duh i osećanja i imaćete onu iskru koja vaše emotivno stanje pretvara u kreativnu energiju.

POSAO: Nemojte negodovati ako vam bude nametnut zadatak koji vam se ne dopada, jer to vam je prilika da zablistate svojim sposobnostima i dobijete priliv profesionalnog samopouzdanja, a i priliku da se povežete sa ljudima koji vam mogu pomoći u karijeri.

ZDRAVLJE: Proširite aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života – pokrenite kreativnu energiju, koja će vam pomoći da održite ravnotežu tela i duha. Dobro zdravlje i jasnoća misli idu zajedno.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 24. april – 30. april

LJUBAV: U komunikaciji sa partnerom oslonite se na svoj duh i smisao za humor, tako ćete pomoći voljenoj osobi da prebrodi neke neprijatne trenutke i pokazaćete joj da ste na njenoj strani. Slobodne Škorpije će takođe uticati na okolinu svojim šarmom, ali i iskrenom komunikacijom i sposobnošću da druge pažljivo slušate i dobro razumete. Možete upoznati neke osobe koje nisu na vašem nivou, ali bićete u stanju da ih ljubazno držite na distanci.

POSAO: Situacija nije tako loša kao što vam trenutno izgleda, samo se plašite da uđete u rešavanje, jer treba da se suočite sa otporom i neodobravanjem. Čim prikupite samopouzdanje i nastupite odlučno sa svojim predlozima i rešenjima, stvari će se rešiti mnogo jednostavnije nego što ste mislili.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, ali se iscrpljujete rasipanjem energije. Kad se rasteretite mentalno, osećaćete se snažnije i imaćete više energije.

Comments