Saznajte nedeljni horoskop: 24. jun – 30. jun za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: U ovom trenutku morate da rešite svoje emotivne probleme, jer ste preplavljeni osećanjima prema osobi koja je nedavno došetala u vaš život. Budite oprezni i ne srljajte ni u šta. Ako emocije prema partneru jenjavaju, to mu i recite, ali na što bezbolniji i prijatniji način – možda još ima šanse da izgladite odnos. Samo vaše srce može da vam kaže koje su vaše iskrene želje. Slobodni Ovnovi, u bliskoj budućnosti određeni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje pojedinih zanimljivih promena. Gurajte svoju priču, ne dozvolite da iko pokuša da vas menja.

POSAO: Ako se bavite preduzetništvom, ili bilo kakvim vidom samostalnog poslovanja, uskoro ćete požnjeti neočekivani uspeh. Procenite i diskutujte o svojim novim idejama u koje možete uključiti i kolege od poverenja. Ne pokušavajte da zablistate znanjem pred ljudima sa više znanja od vas.

ZDRAVLJE: Rasporedite svoju snagu da biste izbegli preopterećenje i iscrpljenost. Napravite raspored i obavezno u njega unesite vreme za pauze, odmor, vežbanje, relaksaciju. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Skloni ste da svoje emocije držite pod kontrolom, jer u poslednje vreme bukte. Pored partnera imate potrebu za još jednom osobom, pa pažljivo razmislite šta vam je činiti. Odluku donesite kada ste opušteni i u harmoničnim odnosima sa bližnjima. U ovom periodu, vaše strpljenje i upornost biće stavljeni na test. Ipak, radeći na svojim problemima, najverovatnije uz otvorenu komunikaciju sa partnerom, dogodiće se neverovatne promene. Slobodni Bikovi, planete vam obećavaju odlično samopouzdanje i duhovnu harmoniju, samo treba da se setite da vam samoprocena koristi. Sve će se desiti samo od sebe kada zatreba.

POSAO: Pripremite se da izvršite svoje planove. Putovanje, na koje ćete možda morati da krenete, biće napeto i povezano sa neprijatnim razgovorima koje ćete morati da vodite. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. Očekuju vas sjajne finansijske nagrade koje će vam omogućiti da napredujete.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, a ako niste u prilici da nekuda privatno otputujete, makar nakratko, pronađite nekoliko sati u danu za samoću i promišljanje, van svih uticaja koji to mogu remetiti.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Ako ste u procesu donošenja važne odluke koja se tiče odnosa sa partnerom, nema potrebe da žurite. Gledate kako se u poslednje vreme svi venčavaju, pa imate osećaj da bi i vi to trebalo da uradite, ali – ako još niste u potpunosti spremni – ostavite odluku za trenutak kad jeste. Ako se u poslednje vreme osećate prilično loše, vreme je da pokušate da organizujete putovanje sa partnerom gde ćete moći da se izopštite od svih uobičajenih spoljnih uticaja. Uspećete da postignete neku vrstu dogovora sa sobom o tome kako biste želeli da nastavite sa svojim budućim planovima. Nemojte da vas zavaraju pritužbe onih oko vas i nemojte pomagati ako oni to lično od vas nisu tražili. Slobodni Blizanci, pripremite se za period ispunjen neprijatnim emocijama. Stvari se moraju promeniti, a zakopavanje glave u pesak neće pomoći.

POSAO: Čeka vas prosperitet i priznanje, uprkos finansijskim poteškoćama sa kojima se suočavate. Nemojte dodatno trošiti novac. Možete biti primorani da usporite i razmislite kuda, zapravo, vodi situacija u kojoj ste angažovani i koji su vaši motivi da uopšte učestvujete u tome. Bićete zadovoljni budućom zaradom, a dotad procenite i budite zadovoljni šta ste sve postigli.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada vas iscrpljenost može stizati na kraju dana. Ako vas muči nervoza i emotivni naboj, ispraznite se u teretani.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Energija ovog ciklusa će vam pomoći da se suočite sa određenim osećanjima koja možda niste spremni da sebi priznate. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo skočite u bilo šta i onda otkrijete da ste pogrešili. Ne zaboravite da delate iz vere, a ne iz straha, jer samo tako ćete biti vođeni na putu ka emotivnom uspehu. Slobodni Rakovi, trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete izvesno vreme u planiranju i donošenju određenih odluka. Nemojte putovati ako nije hitno. Trenutno nećete moći da procenite šta vam predstavljaju novi poznanici i u svojoj zabludi rizikujete da ih pustite blizu sebe. Ovaj period je povoljan za ostvarenje vaših želja.

POSAO: Bez oklevanja načinite promene koje ste razmatrali proteklih dana. Pokušajte da svoje poslovne ideje i utiske ne delite čak ni sa najpouzdanijim prijateljima jer ćete sami sebi praviti probleme. Nisu svi na vašoj strani i pojedinima bi bilo drago da vide vaš sunovrat, pa zato ne dozvolite da vas isprovociraju i navedu na neprilično ponašanje.

ZDRAVLJE: Možete osećati nedostatak energije i umor, pa zato prilagodite svoj dnevni ritam, usporite, uzmite više vremena za odmor i opuštanje, potrebno vam je da napunite baterije. nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Ispunite zahteve svojih bližnjih i budite staloženi ako vam se nešto ne sviđa. Nebeski uticaji će vam pomoći da usmerite pažnju na svoja osećanja, koja su prema partneru u poslednje vreme – poljuljana. Budite strpljivi, šta god da se dešava oko vas. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva koliko možete. Oni od vas koji su se odlučili za putovanje sa partnerom mogu to učiniti – jer zvezde nalažu da ćete se nezaboravno provesti. Slobodni Lavovi, imate prijatelje koji se ne slažu sa vašim rizičnim namerama. Ipak, očekaju vas velike pozitivne promene. Završite ono što je odavno trebalo i ispunite svoja obećanja.

POSAO: Nije dobar trenutak za započinjanje novih projekata i realizaciju ideja, zato se strpite. Problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu, ali ne brinite – uskoro će pozitivan uzlazni ciklus dovesti do velikog uspeha.

ZDRAVLJE: Uprkos raznim turbulencijama, volite aktivno da se opuštate i da uključite bliske osobe u vaše aktivnosti, pa ne oklevajte da to i uradite. Dobro se osećate.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Da biste prevazišli probleme sa partnerom, morate biti fleksibilni, strpljivi i popustljivi – barem u ovom periodu, jer i on ima svojih problema. Bolje je da sada ne dajete savete da biste izbegli nesporazume i razočaranje. Otvoreno razgovarajte sa njim i stavite mu do znanja da ste tu, zbog čega će vas još više voleti i poštovati. Energija koja izvire sa planeta dovodi vas u kontakt sa najintimnijim osećanjima, pa bližnjima iskažite koliko vam je drago što su i dalje uz vas. Posmatrajte šta se dešava u okolini, pa donesite odgovarajuće zaključke o svom ličnom razvoju. Slobodne Device, idite na zabavno putovanje s prijateljima. Planetarno poravnanje vam daje obilje prostora za promene i transformaciju. Ne dozvolite da budete sputani i ne suprotstavljajte se svojim principima.

POSAO: Trenutna situacija sa novcem nije najpovoljnija, pa ćete se možda osloniti na svoju ušteđevinu iz prethodnog meseca. Odlučni ste i blistate svojim sposobnostima, ali je potrebno da preuzmete više inicijative i da na pojedinim stvarima insistirate. Moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima.

ZDRAVLJE: Aktivan odmor u prirodi može vam doneti potreban odmor i opuštanje. Praktikujte meditaciju, krećite se i kontrolišite težinu. Iako ste umorni, sveobuhvatni osećaj u pogledu zdravlja je dobar.

Comments