nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Ovo bi mogao biti pomalo nezadovoljavajući period u pogledu vaših emocija, ali onaj koji će na kraju ipak ispasti povoljan. Ne vređajte i ne kritikujte partnera bez razloga. On je tu za vas i to treba da poštujete. Sa druge strane, odnos sa porodicom cveta, jer su vam posebno zahvalni što ste uz njih – već izvesni period. Možda je sad trenutak da im kažete sve ono što ste oduvek želeli, a niste imali adekvatan trenutak. Zvezde poručuju da sad nije povoljan momenat za putovanje u inostranstvo. Slobodne Vage, ako možete malo da promenite svoju perspektivu, možda ćete videti sasvim drugačiju sliku koja će vam se više dopasti. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema vezanih za vaše lične planove doći lako. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o svojoj budućnosti.

POSAO: Neko vam može namerno plasirati pogrešnu informaciju, jer vas smatra konkurencijom i pokušava da vas sabotira. Ne zaboravite da verujete da će ono na čemu radite biti uspešno. Planetarni aspekt koji se formira može vas ohrabriti da budete ekstravagantniji nego što, zapravo, možete priuštiti, pa budite sigurni da zaista imate sredstava.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije da izađete na kraj sa svim izazovima. Moguće alergijske reakcije.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Naučićete mnogo kada budete strpljivi, smireni jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje partneru. Pokušajte da budete tolerantni prema njegovom mišljenju – uvažite ga. Svakako ćete imati koristi od pravljenja zajedničkih planova za budućnost, a sa trenutnom planetarnom energijom, što su detaljniji, to bolje. Vaša putovanja će biti uspešna ako budete pažljivi za volanom. Energija koja emituje sa planeta može vas zaslepiti očekivanjima koja prevazilaze ono što biste obično smatrali razumnim. Značajan planetarni aspekt ovog perioda može vas zbuniti u vezi sa vašim osećanjima. Tačno procenite kako se osećate jer je to ključ za pravi izbor. Slobodne Škorpije, imate snagu i izvrsnost da se nosite sa svime. Prikupite hrabrost i javite se simpatiji – nemate šta da izgubite.

POSAO: Uprkos nevolji, naći ćete izlaz iz teške situacije i izbeći ćete gubitke i povećati svoj autoritet. Iako se osećate nestrpljivo da započnete realizaciju raznih ideja koje imate, ostanite smireni i ne dozvolite sebi haotičan početak – preduzmite samo one korake koje ste dobro razmotrili i isplanirali. Očekujte odličan finansijski profit.

ZDRAVLJE: Možete se osećati nervozno i kao da vas ne drži mesto u toku dana, a iscrpljeno u toku večeri. Ukoliko loše spavate, promenite rutinu, uvedite aktivnosti kroz koje najbolje kanališete i balansirate nivo energije.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Emocionalno ste nesigurni, jer se ne možete opustiti ako osetite da postoji bilo kakva poteškoća u odnosu sa partnerom. Ako ste ljuti, smognite snage i otvoreno razgovarajte s njim o svemu što vas muči, ali to učinite na prijatan i smiren način. Potom saslušajte i sve ono što on ima da kaže. Nakon toga ćete imati savršenu priliku da donesete konačnu odluku, ali nemojte žuriti. Nije poželjno putovati jer ste rasejani. Slobodni Strelci, ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu akciju. Dobre vesti vam neće nedostajati za buduća zanimljiva iskustva. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite.

POSAO: Novčana pitanja će biti u velikom fokusu. Planovi napravljeni u toku ovog ciklusa biće izuzetno korisni. Očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po rešavanju mnogih finansijskih problema. Pomoć uticajnih ljudi vam neće biti suvišna.

ZDRAVLJE: Posle radnog dana, provedite večeri u miru i tišini, u društvu bliskih osoba ili uz sadržaje koji vas opuštaju. Nervi su vam napeti, pa se možete osećati iscrpljeno.  nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Zvezde govore da ćete možda ući u zajednicu koja će potpuno promeniti vaše ideje o svetu i životu. Razmislite o tome da se dobro ojačate sa više strpljenja, posebno sada. Sada je dobro vreme da preispitate svoje pojedine ideje i uverenja u pogledu odnosa sa partnerom. Ovo je odlično vreme za bilo koju vrstu zajedničkog putovanja, jer ćete oboje dobiti optimalnu količinu energije za sve predstojeće poduhvate. Zapamtite da vaš šarm može stvoriti čuda, ali nemojte se oslanjati samo na njega da biste postigli svoje ciljeve. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje. Slobodni Jarčevi, promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali, takođe, mogu započeti novu fazu u vašem životu.

POSAO: Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite bar deo svog novca za buduću stabilnost. Okolnosti vas mogu izazvati da se zauzmete za svoje stanovište i pokažete principijelnost i stabilnost i može vam se učiniti da vam to baš i ne ide od ruke. Strah od neuspeha je vaš najveći neprijatelj u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije karakteristične za ovaj godišnji period, uz osećanje zamora i pada energije. Odmarajte se i osvežavajte aktivnostima koje vam angažuju intelekt.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Počinjete da shvatate zašto je toliko važno da drugima stavite do znanja koliko možete da tolerišete i gde, zapravo, leže vaše granice. Zadovoljni sobom biće oni od vas koji su mirni i ne stvaraju sukobe sa partnerom i bližnjima. Nemojte preterano analizirati scene i razgovore iz prošlosti koji vam preplavljuju misli. Možete biti izazvani da se upustite u aferu van regularnog odnosa – ili ste to već učinili i sada pokušavate da balansirate emotivno i organizaciono. Bićete u potpunosti u rukama vaše težnje ka novom početku usred ovog ciklusa. Slobodne Vodolije ne žele da priznaju emocije koje su se nedavno javile prema bliskom prijatelju. Ako je singl, možda bi najbolje bilo da mu saopštite kako se osećate – jer ćete time znati na čemu ste. Oboje ste dovoljno zreli da možete da pređete preko toga ako dobijete negativan odgovor.

POSAO: Vaši uspesi su zagarantovani zahvaljujući ljudima koji vas podržavaju. Možete se dokazati upravo oslanjajući se na svoj osećaj i potrebu da sve proverite više puta i ne odustajete dok ne pronađete problem. Ne delite svoje planove jer ćete biti razočarani što su došli do ušiju vaših konkurenata.

ZDRAVLJE: Proživljavate snažne promene na suptilnim nivoima bića – osnažite svoje telo kretanjem, uravnoteženom ishranom i odmorom, da biste se uskladili sa unutrašnjim promenama.nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 24. jun   30. jun

LJUBAV: Da biste postigli ravnotežu, nemojte se upuštati u nepotrebne razgovore. Energija sa planeta stvara vam raspoloženje harmonije – posebno u odnosu sa partnerom. Uživate u provođenju zajedničkog vremena i sitnim znacima pažnje. Sa druge strane, bićete ljuti na članove porodice jer će možda ignorisati vaše ideje i planove. Duboka i pažljiva misao o temi koja vas brine može sada biti od velike koristi. Slobodne Ribe, iskoristite svoje slobodno vreme da razmislite o putovanju ili odmoru van zemlje. Dajte sebi priliku da se promenite kada i ako je potrebno. Imaćete povoljnu priliku da započnete novi ljubavni roman. 

POSAO: Vreme je da dokažete da ste pouzdan i odgovoran poslovni partner, na koga se može računati. Odgovornost i poštovanje rokova donosi nagrade i otvara nove poslovne horizonte. Odbijanje tuđih ideja je vaša najbolja strategija za uspeh. Improvizacija će biti prosto neophodna, a vama će baš ići od ruke!

ZDRAVLJE: Puni ste nervozne energije koja zahteva pražnjenje – idite na trčanje, vežbajte sa tegovima, radite u bašti, tako da se oznojite i umorite, to će vam doneti olakšanje i smirenost.

Naslovna fotografija: instagram.com/velvetdynasty

 

Čitali ste nedeljni horoskop: 24. jun – 30. jun.

Comments