ovan 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Ove nedelje, partnerski odnosi su uzajamno podržavajući – u toku je donošenje neke važne odluke, na ličnom ili poslovnom planu (a verovatno i jedno i drugo) i stabilnost koju osećate u vezi, pomoći će vam da zadržite smirenost. Slobodni Ovnovi su u iskušenju da se prepuste avanturi – ništa vas ne sprečava da uživate u onome što vam se dešava, a baš ta opuštenost će vas dovesti do važnih uvida, kada je u pitanju ljubav i ono što tražite u njoj.

POSAO: Tokom ove nedelje otvara vam se mogućnost da sklopite važan ugovor ili da postignete dogovor o novoj poslovnoj saradnji, sa ljudima sa kojima već duže vreme želite da se povežete. Vodite računa o svim detaljima, pažljivo čitajte sitna slova u ugovorima, moguće je da neko ko odlučuje o svemu napravi propuste, koji će vas kasnije ometati i ograničavati. Novčana situacija stabilna.

ZDRAVLJE: Posle napetosti za vreme punog meseca, u ovom periodu ćete “splasnuti” i fizički i emotivno i energetski. Ta usporenost će vam zapravo prijati, jer ćete se više odmarati i biti manje impulsivni. Iskoristite praznike za lenstvovanje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima se osećate zbunjeno – partner se ponaša ćudljivo, a vama je lakše da preuzmete odgovornost na sebe, nego da se upuštate u rasprave sa partnerom. Sve što se bude nakupilo među vama tokom ove nedelje, kasnije će doći na red – rasprava je neizbežna, ali kad oboje budete spremni za suočavanje, biće i konstruktivna. Slobodni Bikovi šalju signale na sve strane – i dobijaju odgovore. Bićete primećeni, udvaraće vam se, flertovaćete. Odlično! Ništa ozbiljno se ne dešava, ali vašem samopouzdanju jako prija pažnja koju dobijate.

POSAO: Tokom ove nedelje poslovno okruženje, okolnosti i atmosfera su haotični. Sve biste nešto da započnete, ali onda iskrsne nešto što niste završili – tako ćete ovih dana hvatati i ispuštati konce i osećaćete se kao da jurite bez daha, a ne mičete se sa mesta. Stižu i opomene zbog dugovanja (ali i novac na koji ste prestali da računate).

ZDRAVLJE: Nervoza na poslu, opuštanje u slobodno vreme – u stanju ste da poslovne brige ostavite za sobom, da se isključite i uživate u šetnjama i druženju. To vam puni baterije i praznici su vam baš dobrodošli.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Malo vam je dosadno u partnerskom odnosu, ali vi znate sebe – potražite stimulaciju u intelektualnim i kreativnim izazovima i nemojte napraviti neku glupost (prevariti partnera, radi razbijanja monotonije). Partner je osetljiv na vaše promene raspoloženja i potrebno mu je više pažnje i uvažavanja. Slobodni Blizanci ne znaju šta hoće, ali bi hteli sve. I stabilnu vezu i mnogo romantike i strasti i slobodu i nesputanost. Ništa od toga nećete naći u ovom periodu, a i bolje za vas. Kad budete saznali šta hoćete u ljubavi i u životu, pojaviće se i prilike da to ostvarite.

POSAO: Vreme za nove poslovne poteze nije povoljno, ali zato je idealan trenutak da sumirate šta ste do sada postigli. Sve što ste do sada uradili korektno, temeljno i vredno, ove nedelje se uzima u razmatranje, a priznanja će stići malo kasnije. Nemate novčane probleme, ali nemojte preterano trošiti za vreme praznika.

ZDRAVLJE: Radujete se predstojećem odmoru, planirali ste mnoge aktivnosti, porodična okupljanja, druženje i izlete. Nemojte se kotrljati kao loptica u fliperu, opustite se – zabava i opuštanje nije nešto što se mora obaviti kako treba, nego nešto što dopuštate da vam se dogodi.

rak 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Suviše se oslanjate na partnera i pokazujete svoju zavisnost – to nije slatko i micasto, nego opterećujuće. Možete vi sasvim dobro da neke stvari rešite sami, zato ne manipulišite svojom ranjivošću, nego prijatno iznenadite partnera svojom snagom i stabilnošću. Slobodni Rakovi će se naći u situaciji između zamrzavanja i skoka – ako ostanete sleđeni u tom položaju, zakržljaće vam centar za ljubav, jer ljubav je pre svega, hrabrost. Odvažite se i skočite, možda ćete pasti, a možda poleteti – najverovatnije i jedno i drugo. Ali biće to dragoceno iskustvo.

POSAO: Pojavljuje se neko ko će vam puno pomoći, podstaći vas i inspirisati i posavetovati vas – uopšte to niste očekivali i malo ste uznemireni. Ali, takav vam je zvezdani raspored – stalno neke promene, a to je samo po sebi uznemirujuće. Međutim, sa haotičnim dešavanjima stižu i rešenja i pozitivni pomaci, zato pokušajte da ne brinete suviše. Dugovanja stižu na naplatu, ali stiže i novac kojim ćete ih pokriti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da otvorite neki ventil i otpustite pritisak koji se nagomilao – osećate da će vam para izbiti na uši, ako ne pronađete taj ventil. Pokušajte sa svim oprobanim metodama – ples, trčanje, disanje, veliko spremanje – pa ćete pronaći pravu meru aktivnosti i odmora.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments