Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Ove nedelje, partnerski odnosi su uzajamno podržavajući – u toku je donošenje neke važne odluke, na ličnom ili poslovnom planu (a verovatno i jedno i drugo) i stabilnost koju osećate u vezi, pomoći će vam da zadržite smirenost. Slobodni Ovnovi su u iskušenju da se prepuste avanturi – ništa vas ne sprečava da uživate u onome što vam se dešava, a baš ta opuštenost će vas dovesti do važnih uvida, kada je u pitanju ljubav i ono što tražite u njoj.

POSAO: Tokom ove nedelje otvara vam se mogućnost da sklopite važan ugovor ili da postignete dogovor o novoj poslovnoj saradnji, sa ljudima sa kojima već duže vreme želite da se povežete. Vodite računa o svim detaljima, pažljivo čitajte sitna slova u ugovorima, moguće je da neko ko odlučuje o svemu napravi propuste, koji će vas kasnije ometati i ograničavati. Novčana situacija stabilna.

ZDRAVLJE: Posle napetosti za vreme punog meseca, u ovom periodu ćete “splasnuti” i fizički i emotivno i energetski. Ta usporenost će vam zapravo prijati, jer ćete se više odmarati i biti manje impulsivni. Iskoristite praznike za lenstvovanje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima se osećate zbunjeno – partner se ponaša ćudljivo, a vama je lakše da preuzmete odgovornost na sebe, nego da se upuštate u rasprave sa partnerom. Sve što se bude nakupilo među vama tokom ove nedelje, kasnije će doći na red – rasprava je neizbežna, ali kad oboje budete spremni za suočavanje, biće i konstruktivna. Slobodni Bikovi šalju signale na sve strane – i dobijaju odgovore. Bićete primećeni, udvaraće vam se, flertovaćete. Odlično! Ništa ozbiljno se ne dešava, ali vašem samopouzdanju jako prija pažnja koju dobijate.

POSAO: Tokom ove nedelje poslovno okruženje, okolnosti i atmosfera su haotični. Sve biste nešto da započnete, ali onda iskrsne nešto što niste završili – tako ćete ovih dana hvatati i ispuštati konce i osećaćete se kao da jurite bez daha, a ne mičete se sa mesta. Stižu i opomene zbog dugovanja (ali i novac na koji ste prestali da računate).

ZDRAVLJE: Nervoza na poslu, opuštanje u slobodno vreme – u stanju ste da poslovne brige ostavite za sobom, da se isključite i uživate u šetnjama i druženju. To vam puni baterije i praznici su vam baš dobrodošli.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Malo vam je dosadno u partnerskom odnosu, ali vi znate sebe – potražite stimulaciju u intelektualnim i kreativnim izazovima i nemojte napraviti neku glupost (prevariti partnera, radi razbijanja monotonije). Partner je osetljiv na vaše promene raspoloženja i potrebno mu je više pažnje i uvažavanja. Slobodni Blizanci ne znaju šta hoće, ali bi hteli sve. I stabilnu vezu i mnogo romantike i strasti i slobodu i nesputanost. Ništa od toga nećete naći u ovom periodu, a i bolje za vas. Kad budete saznali šta hoćete u ljubavi i u životu, pojaviće se i prilike da to ostvarite.

POSAO: Vreme za nove poslovne poteze nije povoljno, ali zato je idealan trenutak da sumirate šta ste do sada postigli. Sve što ste do sada uradili korektno, temeljno i vredno, ove nedelje se uzima u razmatranje, a priznanja će stići malo kasnije. Nemate novčane probleme, ali nemojte preterano trošiti za vreme praznika.

ZDRAVLJE: Radujete se predstojećem odmoru, planirali ste mnoge aktivnosti, porodična okupljanja, druženje i izlete. Nemojte se kotrljati kao loptica u fliperu, opustite se – zabava i opuštanje nije nešto što se mora obaviti kako treba, nego nešto što dopuštate da vam se dogodi.

rak 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Suviše se oslanjate na partnera i pokazujete svoju zavisnost – to nije slatko i micasto, nego opterećujuće. Možete vi sasvim dobro da neke stvari rešite sami, zato ne manipulišite svojom ranjivošću, nego prijatno iznenadite partnera svojom snagom i stabilnošću. Slobodni Rakovi će se naći u situaciji između zamrzavanja i skoka – ako ostanete sleđeni u tom položaju, zakržljaće vam centar za ljubav, jer ljubav je pre svega, hrabrost. Odvažite se i skočite, možda ćete pasti, a možda poleteti – najverovatnije i jedno i drugo. Ali biće to dragoceno iskustvo.

POSAO: Pojavljuje se neko ko će vam puno pomoći, podstaći vas i inspirisati i posavetovati vas – uopšte to niste očekivali i malo ste uznemireni. Ali, takav vam je zvezdani raspored – stalno neke promene, a to je samo po sebi uznemirujuće. Međutim, sa haotičnim dešavanjima stižu i rešenja i pozitivni pomaci, zato pokušajte da ne brinete suviše. Dugovanja stižu na naplatu, ali stiže i novac kojim ćete ih pokriti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da otvorite neki ventil i otpustite pritisak koji se nagomilao – osećate da će vam para izbiti na uši, ako ne pronađete taj ventil. Pokušajte sa svim oprobanim metodama – ples, trčanje, disanje, veliko spremanje – pa ćete pronaći pravu meru aktivnosti i odmora.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice