Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

strelac 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima pokušajte da budete tolerantni – ne insistirajte na tome da su vaši načini praktičniji, vaša ubeđenja ispravnija, vaši pogledi širi, jer ćete izazvati sukob. Partner ima potrebu da pokrene neke ozbiljnije teme koje se tiču vaše zajedničke budućnosti – nemojte terati kontru i praviti se ludi. Vaša naprasitost i sklonost da ili dramite ili se zezate sa ozbiljnim stvarima, može da povredi partnera veoma duboko i da dovede do raskida. Ako ste slobodni, provedite praznik onako kako volite – napravite izlet, ili kraći put, upoznajte nove ljude, prosipajte svoj šarm i ljubaznost. Bićete zapaženi, a možda i više od toga.

POSAO: Jedna faza vašeg života se završava, a druga počinje, ali transformacija će potrajati. Sve što ste postigli do sada vredi i isplatiće vam se, ali ne tako brzo, kao što ste očekivali. Ne pokušavajte da idete prečicom, iako će vam se učiniti da nešto bitno možete da rešite na brzaka. Ako ipak budete preki i nestrpljivi, predstoje vam značajne životne lekcije, koje, naravno, nisu prijatne. Novca nikad dovoljno za vaše potrebe (i vaše hirove), ali vi ste navikli da tako funkcionišete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate dovoljno energije i voljni ste da je trošite – pa, učinite tako. Preduzmite neku zahtevnu fizičku aktivnost, pridružite se planinarima, probajte nešto novo, vi volite izazove.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: U odnosu sa partnerom, ove nedelje je napeto, a ne možete da shvatite zašto. Atmosfera se promenila, partner je tajnovit, udaljili ste se, ali neki izazov na koji treba da odgovorite, postoji. Direktno ispitivanje i razgovor neće pomoći, partneru treba da mu se više posvetite i da mu ispunite neke želje, koje morate da pogodite. Nije teško, samo vam ne pada na pamet, baš zato što ne obraćate dovoljno pažnje. Uključite se. Slobodni Jarčevi će biti zauzeti pokazivanjem svoje dominacije – izlazite na fensi mesta i stalo vam je da budete viđeni i zapaženi. To će vam i uspeti, skrenućete pažnju nekih značajnih osoba. Ali, to zadovoljava vašu sujetu. Šta je sa vašim srcem?

POSAO: Tokom ove nedelje pokušajte da ne radite – iskoristite praznike da se odmorite i da se udaljite od svih obaveza i poslovnih zahteva. Ako budete morali da radite, izbegavajte da donosite važne odluke, ili situacije u kojima treba da dokazujete svoj kredibilitet. Ako vodite poslovne razgovore i pregovore, držite se proverenih informacija i ljubaznog tona, jer su mogući neprijatni nesporazumi. Novac kasni, ali zatim stiže iz više izvora odjednom.

ZDRAVLJE: Imate puno energije, ali ona vam je najviše u glavi – radite na balansiranju energije, pokrenite se telesno. Iskroristite slobodne dane za šetnje po prirodi, vožnju biciklom, rad u bašti ili po kući. Kretanje će vam pomoći da raspodelite energiju ravnomerno.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Najzad možete dane odmora da posvetite voljenoj osobi, a ona to od vas očekuje, a svakako i zaslužuje. Inicirajte izlazak, samo vas dvoje, kao ranije, kad ste tek počeli da se sastajete. Budite romantični, vi to umete – ali neophodno je da se malo pomerite od svakodnevice, da izađete iz kuće i da se zajedno opustite. Slobodne Vodolije će biti veoma društvene i veoma angažovane – svi će želeti vaše prisustvo i nećete stići da odgovorite na sve pozive. Opustite se i uživajte kako u druženju sa dragim prijateljima, tako i u površnim kontaktima i flertovima – osoba koja pokušava da vas impresionira, možda zaslužuje vašu pažnju, pružite joj šansu.

POSAO: Projekte koje ste započeli, nastavićete posle praznika. Odmor će vam svakako prijati, jer vam je potrebno da se saberete – rasipali ste se na sve strane i potreban vam je dobar odmor, da biste ponovo mogli da aktivirate svoj kreativni pogon. Možda će biti potrebno da radite od kuće, ali postavite granice – ne prihvatajte ono što nije vaš deo posla, samo zato što želite da ostavite dobar utisak na šefa. Vaše postavljanje granica će ostaviti bolji utisak i više će vas poštovati. Novac vam neće manjkati u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Svi zvezdani pokazatelji u najvažnijim životnim oblastima govore – otputujte, odmorite se. Možda je odlazak na kraći put i jedini način da se stvarno izmaknete iz svakodnevice, ostanete nedostupni za “uskakanje” zbog potreba posla i odmorite se onako kako vam je potrebno.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Partnerski odnosi su prisni i topli, a vi se osećate puni energije i pozitivnosti. Ali u tom raspoloženju u stanju ste da prekoračite realne mogućnosti i da se previše zanesete – nemojte sami planirati zajedništvo, jer to neće ići, ako ne uvažite zahteve, potrebe i očekivanja partnera. Možda on ima neke druge ideje i zamisli, a možda je i praktičniji od vas. Prizemljite se, da ne biste nervirali partnera svojom sklonošću da odletite u svoj svet i ne primetite da ste u njemu sami i da se na taj način udaljujete od partnera. Slobodne Ribe će biti veoma vesele i raspoložene i predstaviće se u najboljem svetlu u svakom društvu – privući ćete nečiju pažnju, a možda ćete je i zadržati, ako uspete da uopšte primetite da je neko zainteresovan za vas (ne odlazite u svoj svet, ostanite na zemlji, primetite ljude oko sebe, uzvratite im). Ljubav je tu, ali ona nije tako eterična i na tim visinama gde je vi tražite.

POSAO: Ako budete radili za vreme praznika, budite veoma oprezni u saobraćaju – birajte sporedne ulice, gledajte dobro kad prelazite preko pešačkog prelaza (mogućnost povreda povezana je sa poslovnim aspektom). Najbolje je da ostanete kod kuće i sačekate sledeću nedelju, pa da prionete na posao. Stiže vam novac koji ste očekivali, kao i onaj na koji ste skoro zaboravili, ali suzdržite se od neplaniranog trošenja.

ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi – smanjite konzumiranje slatkiša i izbegavajte da se prepuštate porocima (bićete u iskušenju). Odmarajte se – najbolje u svojoj kući, u krugu porodice, gde ćete lakše ostati povezani sa realnošću.

Izvor fotografije: instagram.com/weheartit

Brankica Milošević

Editors choice