Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

lav 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Ove nedelje ste sumnjivo lice broj jedan u očima partnera. Možda je komično, ali može imati ozbiljne posledice – vi znate šta ste zabrljali i sad gledajte kako ćete se iščupati iz toga. Ako ste rešeni da nešto ne priznate, bolje vam je da obezbedite sebi alibi i da organizujete pokrivanje tragova, svuda gde bi partner mogao da proverava. Ali oprezno sa uključivanjem prijatelja – jedan od njih bi mogao da vas oda, potpuno nehotice. Slobodnim Lavovima neće biti tako uzbudljivo, ali pošto se tajnovitost i prikrivanje pojavljuje u vašem ljubavnom polju, moguće je da će vas privući osoba koja je, na neki način, zabranjeno voće. Možda će vam biti dovoljno da osetite leptiriće u stomaku – ne morate to voće ni da uberete, ni da zagrizete.

POSAO: Razočarani ste, u ovom periodu otkrivate da ste bili nesvesni učesnik neke manipulacije, od onih kojima ste verovali. Ipak, nemate razloga za strah, vaša pozicija nije ugrožena, a ima i ko da se zauzme za vas. Shvatite ovo kao lekciju iz aroganicje – niste najpametniji i najlukaviji i uvek imate šta da naučite. Srećom, novac vas neće brinuti u ovom periodu, pa možete i da se utešite na svoj način – napravite sebi neki luksuzan poklon.

ZDRAVLJE: Praznici i porodična okupljanja nisu vaša predstava odmora i opuštanja, radije biste bili u nekom luksuznom odmaralištu, gde vam svi udovoljavaju. Pa, možete sebi da priuštite barem odlazak na masažu, ili celodnevni SPA tretman.

devica 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima napetost i nerazumevanje – niti kulminiraju, niti se stišavaju, a to je iscrpljujuće. Inače osećate pad energije, kao da ste se u fazi punog meseca “ispucali” na svim poljima. Spustite loptu, pokušavajte da se ne raspravljate, jer će svaka rasprava i tako biti uzaludna i ništa neće rešiti. Slobodne Device će uživati u praznicima – druženje i izlasci možda rezultiraju nekom prolaznom avanturom, a možda sve ostane na flertu i otvorenim mogućnostima.

POSAO: Dvoumićete se tokom nedelje u kom pravcu da nastavite delovanje, ali moraćete da odlučite, jer odmah posle praznika kreće posao i to punom parom. Pokušajte da se fokusirate, da razmišljate konstruktivno (o tome šta i kako biste mogli, a ne o tome šta vas sprečava), osluškujte svoju intuiciju, uzmite u obzir raspoloženje i sposobnosti saradnika. Ne gubite vreme strahujući i predviđajući najgore ishode, nego radite (i mentalno i praktično) na rešenjima i mogućnostima. Novčana situacija stabilna.

ZDRAVLJE: U ovom nestabilnom periodu, zvezde vas upozoravaju i na fizičku nestabilnost – moguće su povrede, zato izbegavajte previše zahtevne fizičke aktivnosti, kao i one kojima niste vični, a sve što radite rutinski, radite sa više pažnje i sporije. U ovom periodu vam zvezde savetuju baš ono što je vitalni deo vaše prirode – razmišljajte i analizirajte, a vi ste, začudo, baš neskloni time da se bavite.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Partnerski odnosi su pod znakom pitanja. Ulazite u fazu razrešenja i potrebno vam je da definišete odnose i da odlučite – otići ili ostati. Preispitivanje vam predstoji, a ako očekujete da vam partner dokaže da je vredan vaše ljubavi i da vam pruži potvrdu o tome da ste dobro odabrali, to se neće desiti. On je onakav kakav je, a ostalo ste delom izmislili, delom prihvatili i sada morate da vidite da li vam to odgovara na duže staze, ili možete i hoćete bolje.  Slobodne Vage će biti u iskušenju da urade ono što često rade – da zanemare sve što im se kod nekog ne sviđa i da se fokusiraju na one malobrojne vrednosti koje uočavaju, ili samo pripisuju drugoj osobi. Želite li da ponovite taj šablon, samo zato što ste usamljeni?

POSAO: Opterećeni ste osećanjem velike odgovornosti – pred vama su odluke, a ne možete napraviti kompromisna rešenja tako da niko ne bude mnogo uskraćen. Nemojte se prepuštati mračnom raspoloženju, saradnici će vam pomoći da izađete na kraj sa promenama koje predstoje i koje će se isplatiti na duže staze.

ZDRAVLJE: Iskoristite nekoliko narednih dana da se opustite i odmorite od svega. Neophodno vam je da napunite baterije i rešite se negativne energije kako biste se vratili u punoj snazi.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 26. april   2. maj

LJUBAV: Kao i kod Lavova, aspekt ljubavnih odnosa je u senci tajnovitosti, sakrivanja i prećutkivanja. To što ste u stabilnoj vezi, vrlo brzo može da se promeni, ako budete nepromišljeni i prepustite se primitivnim nagonima. Ali Škorpije ništa ne može da zaustavi kad nešto reše, pa ako ste rešili da se upustite u tajnu vezu, budite spremni da snosite posledicu. Kod vas, zvezde ne ukazuju na mogućnost da se pametno izvučete iz tesnaca (kao što će Lavovi moći) već vas upozoravaju na razotkrivanje, skandal i gubitak. Budite pametni. Za slobdne Škorpije važi isti savet – budite pametni. Vi možda odgovarate samo za sebe i smatrate da imate prava da radite šta hoćete i da nikome ne polažete računa, ali kad se nečiji brak, ugled i karijera zbog vas sruše, uopšte se nećete osećati dobro i moraćete da ponesete svoj deo odgovornosti.

POSAO: Nervozno iščekivanje karakteriše ovaj period – informacije koje očekujete, ne stižu. Ugovori, dogovori i odgovori kasne, a vi lupkate prstima po stolu i osećate se zaglavljeno i frustrirano. Pronađite strpljenje, jer se do kraja ovog perioda ništa neće pokrenuti sa mrtve tačke, opustite se i radite ono što možete, rutinski. Na kraju ovog perioda stiže rešenje kakvo niste očekivali i mnogo bolje od svakog koje jeste. Primanja će se povećati, a dotle, snaći ćete se sa onim što imate.

ZDRAVLJE: Pošto vam u ovom periodu najviše treba strpljenje koje nemate, koristila bi vam neka duhovna disciplina – meditacija, tehnike disanja, joga – koja bi vam pomogla da se usredsredite na sebe i sadašnji trenutak. A to je i tajna strpljenja, boravak u sadašnjosti.

Editors choice