ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Energija koja okružuje Ovnove se menja na bolje. Počinje da se pokreće sve ono na čemu su radili u prethodnim nedeljama. Komunikacija sa ljudima iz bliže i dalje okoline se bitno popravlja, naročito sa onima koji su na položaju. Finansijska situacija i dalje muči Ovnove, ali nove ideje ih teraju napred bez obzira na teret koji vuku. I dalje budite strpljivi jer postoje izvesne kočnice koje sami ne možete da prevaziđete. Prilike za interesantna poznanstva će biti i više nego dovoljno – na putu, prilikom večernjeg izlaska, odlaska u omiljeni kafić, na radnom mestu. Slobodni Ovnovi će naći simpatiju u nekom ko je zauzet, misteriozan ili živi u drugom mestu. Koliko vas to ograničenje nervira, toliko vas dalje privlači da uđete u celu priču. Svakako se taj odnos neće tako brzo iskrstalisati. Zauzeti Ovnovi bodre voljenu osobu ili od nje dobijaju podršku. Period jake bliskosti je pred vama.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Bikovi se osećaju kao da su skučeni u nekom malom prostoru. Osećaju potrebu da se pretvore u lava i da krenu sa rikanjem ne biste li skrenuli pažnju na sebe i izbacili iz sebe nagomilanu teskobu. Savet je upravo nešto između – svakako niste u mišjoj rupi i tu vam nije mesto, dok ćete sretanjem pažnje na sebe ćete samo nesmotreno pokazati u kakvom ste problemu. Možete da se oslonite na podršku prijatelja i ljudi koje ste zadužili. Pokreću se ambiciozni projekti od kojih ćete imati koristi. U ovom periodu se maštanja iz prethodnog perioda pretvaraju u realnost. Slobodni Bikovi upoznaju nekoga ko je fizički vrlo privlačan, interesantan i po godinama mlađi. Strasti su jake, pa se može pokrenuti i ljubomora kao propratni efekat. Poznanstva su moguća preko Interneta, prijatelja ili u blizini vode. Zauzeti Bikovi protestuju jer voljena osoba suviše radi ili se bavi porodicom.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Vi ste individualna osoba, ali je ovo period u kojem najbolje funkcionišete u okviru neke grupe. Okolnosti se menjaju, a vi postajete impulsivniji. Mnogo stvari se nagomilalo, ali to ne znači da morate da ih rešite sve od jednom. Za početak, ispratite novonastale promene i prilagodite se. Prepustite saradnicima da rešavaju, a vi dajte sebi prioritete. Konkurencija jača i svaka vaša greška može suviše da vas košta. Vaša impulsivnost privlači suprotan pol. Vrlo je moguće da će to biti neko ko je zauzet, a mnogim Blizancima će se javiti neko iz prošlosti. Strasti vas vuku ka nečemu što je neizvesno. Sada ipak više volite svoju slobodu pa ćete sasvim sigurno nešto zakomplikovati u emotivnom odnosu. Zauzeti Blizanci rešavaju neki problem u komunikaciji sa voljenom osobom.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Finansijska situacija vam se napokon brzo popravlja. Razmišljate kako da unapredite svoj poslovni status, a od kraja nedelje nešto se pokreće u tom pravcu. Najbolje će proći Rakovi koji imaju poslove sa inostranstvom ili rade sa ljudima. Bilo koji vid učenja će se pokazati kao isplativ. Možete da se oslonite na podršku i dobre savete saradnika. Nešto održite kao tajnu jer će vam to vrlo brzo biti kec u rukavu. Trudite se da ne ponovite neke emotivne greške iz prošlosti vezane za izbor partnera ili odnos koji nije bio zdrav za vas. Povratak partnera iz prošlosti ne mora nužno da bude loš, ali samo ako ste naučili lekciju. Neko nov vam se može pojaviti kroz poslovno okruženje, ali i tu ste skloni da brkate signale. Zauzeti Rakovi će rešavati nagomilane probleme.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments