strelac2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Vrlo ste aktivni i traženi u sferi posla. Sa lakoćom dolazite do informacija i raznih kontakata. Vreme je da razmislite o dodatnom poslu, a mnogi Strelčevi mogu hobi da pretvore u posao. Finansije vas i dalje brinu. Mnogo troškova od početka meseca vas je iscrplo. Tu možete da se oslonite na pomoć prijatelja, ali ne preterujte sa zaduživanjem. Počinjete drugoročno dobro da menjate svoje poslovne planove. Slobodni Strelčevi upoznaju nekoga ko je iz drugog mesta ili često putuje. Vaša smirenost će privlačiti pomalo haotične potencijalne partnere. Mnogi će se dvoumiti između dve osobe. Verovatno ćete se odlučiti za osobu koja je poslovno i karakterno dominantnija. Zauzeti Strelčevi planiraju preseljenje, zajednički put ili proširenje porodice.

jarac2111112111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Mnogi Jarčevi razmišljaju o drastičnim promenama u svom životu, kako privatnim tako i poslovnim. Oni koji su zadovoljni svojim poslovnim statusom otvaraju neko novo poglavlje. Poslovne prilike će se nizati, a vi imate podršku saradnika i nadređenih. Jarčevi koji su nezadovoljni svojim poslom ili ne rade, razmišljaju o odlasku u inostranstvo. Obnovite neke kontakte i pokrenite priču u tom pravcu krajem nedelje. U poslovnom delu je svakako prisutno usporavanje pa ćete nešto čekati. Slobodni Jarčevi će privući pažnju osobe koju upoznaju kroz posao ili se intenzivira komunikacija sa nekim koga ste vrlo površno znali do sada. Svakako vaš emotivni život može postati vrlo interesantan. Intelektualni stimulans je nešto što vam treba. Zauzeti Jarčevi prolaze krizu u odnosu. Suviše ste se odaljili pa je vreme da obnovite bliskost.

vodolija2111114211111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Poslovni deo vam deluje potpuno haotično. Niti znate šta radite ni gde vam odlazi novac. Vreme je da povratite kontrolu i bolje se organizujete. U slučaju da to učinite stoji vam niz dobrih poslovnih prilika. Povoljnosti su vezane za prijatelje i stare poslovne saradnike. Odlično vam je sve što je vezano za papire, strance, putovanja, posredništvo. Samo izbegnite rad sa rođacima i potpuno neiskusnim ljudima. Sloboda vam je prioritet, pa ćete se sada teško odlučiti za ulazak u vezu. Slobodne Vodolije traže interesantne sagovornike koje bi pratio flert. Ne želite da vas bilo ko davi i to ćete jasno staviti do znanja svakome ko se pojavi. Neke se mogu pokrenuti i maštati o vezi, ali kada dođe do toga strasti i interesantan razgovor je sve ono što će vas zadovoljiti. Zauzete Vodolije prati osećaj da sav teret vuku same.

ribe2111112211111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Rešili ste da malo usporite tempo ali i da se dobro zabavite. Tako ćete i birati saradnike sa kojima komunicirate. To može da pokrene tračeve. Samo ne dozvolite da posao trpi. Možete da materijalizujete jednu ideju, ali samo bez investicija za sada. Ovo se više odnosi na neki kontakt i udruživanje. Još ste u lenjoj fazi i ako radite više nego ranije. Privlačite poglede suprotnog pola. Slobodne Ribe ipak imaju nekog konkretnog u glavi. Moguć je susret ali je tu nešto tajno i treba da ostane tako. Emotivni deo deluje komplikovano, ali da je skroz jednostavan bilo bi vam dosadno. Zauzete Ribe uživaju u pažnji partnera. Vi ste dominantni u odnosu i pomažete voljenoj osobi da stavi tačku na nešto. Ako ste planirali zajednički put, vrlo je moguće da će se odložiti.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija:www.blogmaking-pictures.co.uk

Comments