lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Potreba za slobodom raste. Od toga u kom pravcu ćete usmeriti svoju pažnju zavisi i vaš uspeh na poslovnoj sceni. Obično ste dobri u multitaskingu, ali je sada vreme za konkretne ciljeve. Novi poslovi vas dodatno motivišu. Prija vam i pažnja koju dobijate. Povoljno vam je sve što je vezano za inostranstvo i strance, uniforme, javnost, trgovinu. Biraćete saradnike koji vas ne opterećuju, ali je pitanje koliko su kompetentni i koliko mogu da vas prate. Vreme je da stavite tačku na pređašnji period kojeg god da ste emotivnog statusa. Slobodnim Lavovima se dešava sasvim slučajno poznanstvo sa osobom koja putuje, školuje se ili preseljava. Postoji razlika u godinama zbog koje ćete se zamisliti, ali vas to neće obeshrabriti. Zauzeti Lavovi su napokon na istoj talasnoj dužini sa partnerom. Nešto se spontano rešava i oboje osećate iste težnje.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

U prethodnom periodu vam je većina poslova nekako išla sama od sebe. Naredni događaji na poslu od vas zahtevaju više koncentracije i pažnje. Probudite svoju perfekcionističku prirodu i ustrojte se. Mnogo toga će vam biti mrsko, ali se pokrenite. Pazite kome šta pričate, naročito ako se bavite privatnim poslom. Ovo je za vas period povoljan za početke i završetke važnih poslova. Sve između je nekako neutralno i imaćete osećaj da ste u začaranom krugu. Strasti vas pokreću u muško – ženskim odnosima. Ovo može da bude problematično za Device koje su u vezama koje ne funkcionišu. Vreme je da date sve od sebe i promenite nešto. U slučaju da ste već digli ruke, eto vama tajne veze. Slobodne Device mogu kroz nešto neobavezno početi jednu vrlo interesantnu emotivnu vezu.

vaga2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Sjedinili ste se s okolinom i čekate svoj trenutak da zasijate. Krajem nedelje spontano dolazite u prvi plan na poslu. Poslovni deo ima tendenciju da vam na bolje menja i privatni život. Finansije se popravljaju ili je na vidiku neki boljitak. Ovo je naročito povoljan period za umetnike, sportiste i trgovce. Mnoge Vage maštaju o preseljenju i velikim životnim promenama. Nekima će se sreća osmehnuti i krenuće u ostvarenje ovog sna. Emotivni deo je obojen nekom daljinom između vas i partnera ili potencijalnog partnera. Slobodne Vage bi trebalo da putuju, ili će sresti nekoga ko je u gostima. Interesantni dogođaji su vezani i za radno mesto. Flert sa osobom odmerenog ponašanja i prijatnog izgleda će vas pokrenuti na maštanje. Zauzete Vage mogu biti odvojene od partnera. To u vama može pokrenuti neku neobjašnjivu ljubomoru.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 26. mart   01. april

Izvesni materijalni gubici iz prethodnog perioda vas sve više opterećuju. Potreba za promenom iz dana u dan raste. Krajem nedelje počinjete da menjate pristup i to će dati efekta. Vaš trud neće ostati nezapažen od strane osoba na položaju ili klijenata. Potrebno je da se udružite sa nekim da biste bitnije popravili svoj poslovni status, a konačno i finansije. U emotivnom delu će mnoge Škorpije iznenaditi osoba koju već poznaju. I vi počinjete na drugačiji način da gledate na dosadašnjeg prijatelja. Možete da se pravdate alkoholom ili sličnim stvarima, ali očigledno vam treba neko ko vas poznaje. Prija vam pažnja osobe koja zna šta volite. Zauzete Škorpije su u odličnom periodu. Samo izbegavajte temu troškova i planova za put.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments