nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Iznenadni romantični momenti mogu vas trgnuti iz raspoloženja u koje ste zapali i vratiti vam energiju. Neko će vam biti veoma privlačan, ili vas možda podsećati na neku osobu koja vam se nekada sviđala. U partnerskim odnosima strastven period – ne obavezno u najboljem smislu. Možete se sukobljavati i svađati, ali pomirenja će biti spektakularna.

POSAO: U ovom periodu možete oformiti nova poslovna partnerstva, koja imaju potencijal za uspeh na duže staze. Vaši planovi mogu biti u zastoju, zbog nepredviđenih okolnosti – ne nervirajte se i ne pokušavajte da ih pogurate, sačekajte. Razmotrite ispravnu taktiku i budite precizni u svojim zahtevima.  

ZDRAVLJE: Imajte poverenja i prevaziđite strahove, pa ćete biti puni energije i osećati se bolje na svaki način. Boravak u prirodi učiniće čuda za vaše živce.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Uticaj planeta usmeren je na vraćanje prošlosti – možete početi da razmišljate o bivšoj ljubavi, ili joj se čak vratiti. U partnerskim odnosima prepreke ukomunikaciji – možda ne izražavate na pravi način ono što mislite i osećate, a možda vas partner ne čuje i ne prihvata ono što pokušavate da mu kažete. Ostanite smireni i tolerantni.

POSAO: Stabilizujte pozicije vezane za vaše profesionalne ciljeve. Posao zaslužuje svu vašu pažnju i doneće vam očekivane nagrade u ovom periodu. Razmotrite praktične i materijalne aspekte vašeg života, kako biste stekli odgovarajuću perspektivu, što vas može izuzetno motivisati. Imate prilike da steknete nova saznanja i proširite oblasti svog profesionalnog interesovanja.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i ne osećate nikakav zamor, ali potrebno je da se povremeno zaustavite i odmorite od frenetične aktivnosti. Mogući problemi sa variranjem pritiska.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Snažan planetarni uticaj donosi novi osećaj odgovornosti i ozbiljnosti u pristupu pitanjima srca – ukoliko ste u partnerskom odnosu, bićete tolerantniji i skloniji da poštujete osećanja i potrebe partnera, a ukoliko ste sami, nećete želeti da spuštate svoje standarde, da biste omogućili pristup nekome ko vam se dopada. Potrebno je više od hemije da vas privuče drugoj osobi.

POSAO: U ovom periodu suočavaćete se sa pitanjem neispunjenih obećanja i obaveza, kao i sa potrebom da svoje aktivnosti usmerite u novom pravcu – ali taj pravac nećete pronaći u konvencionalnim poslovima. Oslonite se na svoj osećaj, jer on je sve jači i usmerava vas nepogrešivo. Ako potpisujete neke ugovore ili dokumantaciju, pročitajte i ono što piše sitnim slovima. Budite strpljivi sa svojim saradnicima i klijentima i pokušajte da napravite kompromise, naročito sa onima koji ne odobravaju vaše planove i načine. Stiže očekivana dobit. 

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor da biste napunili baterije, a ukoliko ne možete negde da otputujete, idite barem na jednodnevni izlet u prirodu, prijaće vam da se malo isključite iz urbane svakodnevice. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: U ovom periodu imaćete duboke uvide i razumećete svaki aspekt svog ljubavnog života, prošog, kao i sadašnjeg. U partnerskim odnosima nastupa period razumevanja i radosnog zajedništva, a ukoliko ste sami, možete imati romantične susrete na društvenim događajima – možete upoznati osobu sa kojom ćete se fantastično slagati od prvog trenutka. Veoma ste senzitivni u ovom periodu i zvezde vas podsećaju da slušate samo sebe i svoj osećaj, jer ni savati nekog koga veoma poštujete i volite, ne mogu biti bolji od vaših ličnih uvida. 

POSAO: Ključ uspeha u ovom periodu jeste zaržavanje u realnim okvirima – nemojte brinuti unapred i predviđati probleme kojih nema, jer ćete tako izgubiti fokus i delotvornost. Težite svojim ciljevima, nastavite da se krećete svojim tempom, očekujte neprijatnosti i prepreke raznih vrsta, ali ostanite pošteni, odgovorni, umereni i suzdržani. Poslovne razgovore vodite mirnim tonom i suzdržanih emocija, pokažite smirenost i staloženost, čak i ako otkrijete da neko radi protiv vas. Vaši projekti su u zastoju, zbog raznih spoljašnjih faktora, a finansijska situacija se može pogoršati. Ovo je naporan period za vas, ali vam omogućava značajne uvide i pomake, kao i praktikovanje sopstvene fleksibilnosti i kreativnosti u rešavanju problema. 

ZDRAVLJE: Puni ste nagomilane energije koja traži da se oslobodi nekom napornom fizičkom aktivnošću – idite na trčanje, u teretanu, ili dugu šetnju. 

 

Comments