nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Imate želju za novim senzacijama, budi vam se čulnost i senzitivnost i ako ste sami, vaša otvorenost može privući zanimljiva (ali ne i trajna) ljubavna iskustva. U partnerskim odnosima vaše strpljenje i privrženost mogu biti u iskušenju – kontrolišite emocije i nemojte dozvoliti sebi da uradite nešto za šta znate da bi povredilo partnera, da ne biste iskomplikovali život i pokvarili odnose toliko da ih više ne možete popraviti.

POSAO: Dobar period za kretanja, putovanja, akcije, saradnju sa inostranstvom, ili pronalaženje novog posla. Imaćete prilike da uvedete neke promene koje priželjkujete i to na način koji će vam se isplatiti. Ukoliko vas opterećuje atmosfera na poslu, bilo bi dobro da promenite sredinu na neko vreme, ili da radite od kuće. Možda ćete morati da vodite naporne pregovore, pa zato budite otvoreni i osetljivi da prepoznate pravac u kome možete usmeriti stvari, tako da se odvijaju vama u korist. Ako vam intuicija govori da nešto ne radite, ili da nešto uradite, poslušajte je! 

ZDRAVLJE: Bavite se sobom i svim aspektima svoje ličnosti i bića – nećete pronaći ravnotežu, ako je sami ne uspostavite na intelektualnom, duhovnom, praktičnom i telesnom nivou.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Ukoliko ste sami velika je verovatnoća da ćete uskoro promeniti status. Prijateljski odnos može prerasti u nešto više, a možete upoznati i novu osobu, koja će vas pokrenuti. U partnerskim odnosima harmoniju donosi rad na zajedničkim ciljevima i zajednički interesi, koji će u ovom periodu biti naglašeni. Parner može bežati od rasprave i preko volje popuštati, a na vama je da raspravu vodite ne u sukob, nego ka optimalnom rešenju.

POSAO: Ne uskačite u promene, samo zato što vam se čini da je dobar trenutak da skrenete pažnju na sebe, ili se nađete u centru zbivanja. Radije zadržite dobre odnose u poslovnom okruženju i nastupajte kao deo tima, osim ako niste samostalni u poslu i morate biti „u prvim redovima“. Budite praktični i sažeti i jasni u komunikaciji, kojom usmeravate aktivnosti, koje vam donose priznanje i dobar prihod. Možete se suočiti sa nekim ko vas svesno i namerno sabotira – izbegavajte manifestacije agresije, ostanite smireni i birajte reči. 

ZDRAVLJE: Neke stare smetnje se mogu vratiti, ili se možete povrediti kao što vam se već dešavalo. To vas stari obrasci pozivaju da ih razrešite.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Povoljan period za romantična druženja, upoznavanje zanimljivih osoba, ili podizanje nekog postojećeg odnosa na viši, odnosno, dublji nivo. Ukoliko već imate partnera, zajedno možete postići značajna dostignuća, ili jedno drugom možete biti velika podrška i zajedno proslavljati vaša ili partnerova postignuća. Možete otkriti u bliskim odnosima nove aspekte, koji će potpuno promeniti vaše predstave o ljubavi i životu. 

POSAO: Podelite svoje planove i strepnje sa bliskim osobama, koje vas dobro poznaju i koje će vam dati dobre smernice. Poslovno putovanje može biti i isplativo i opuštajuće, a za svaki pomak koji želite da napravite, morate preuzeti inicijativu i uveriti poslovno okruženje u svoje kompetencije i sposobnosti. Budite uporni i ne pravite kompromise, da biste stabilizovali ono što ste postigli i da biste mogli da napredujete. 

ZDRAVLJE: Otklon od realnosti može doneti pesimističko raspoloženje i sabotirati vas na svim planovima. Pronađite način da steknete jasnoću i održite mentalno i telesno zdravlje. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Postojeće veze mogu se razvijati na vrlo zadovoljavajući način – vaša očekivanja mogu biti ispunjena u svim aspektima. Ako ste sami, možete upoznati nekog posebnog, ali ne žurite da uđete u vezu, jer u ovom periodu u nov odnos možete uneti previše uznemirenosti i nestabilnosti. Osećanja vas ometaju u bavljenju samoanalizom i skreću vam pažnju sa bitnih uvida, ali shvatite to kao iskušenje vaše stabilnosti i upornosti da bolje razumete sebe i donesete prave odluke.    

POSAO: Možete biti izazvani da povučete neke drastične poteze, ali velike su šanse da ćete ipak usvojiti razuman pristup i rešiti da promene unosite postepeno. Biće vam lakše ukoliko pridobijete saradnike i napravite od njih saveznike. Nemojte nametati svoje mišljenje, jer će to izazvati nesporazume i sukobe, već svoje ideje plasirajte kao predlog za razmatranje i saslušajte šta drugi imaju da kažu. Budite oprezni sa novcem i priskočite u pomoć kolegama i prijateljima. Period nije povoljan za putovanja. 

ZDRAVLJE: Reorganizujte svoju dnevnu rutinu i nastojte da više vremena provodite na otvorenom, pojačajte fizičku aktivnost i precizirajte vreme odmora, da biste sačuvali živce i ostali zdravi. 

Naslovna fotografija: instagram.com/esteticpart

Brankica Milošević

Comments