nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Možete biti izazvani radoznalošću da kopate po prošlosti voljene osobe, ali zvezde vam strogo savetuju da to ne radite. Ostavite prošlost na miru, svako ima nešto što želi da zaboravi, ili da zadrži za sebe, a vi možete ispasti ljubomorno njuškalo i iskomplikovati svoj odnos sa partnerom bez pravog razloga. Ukoliko ste sami, bićete veoma šarmantni i privlačni, imaćete puno prilika za flert i upoznavanja i širićete romantičnu atmosferu, ali pažnju će vam skretati samo osobe sa sličnim interesovanjima i na istom intelektualnom nivou. 

POSAO: Pri rešavanju poteškoća u poslovnom okruženju, pokažite ono samopouzdanje kojim se odlikujete, ali imajte u vidu da će vaši planovi morati da se restruktuiraju i da morate biti sistematični i temeljni, da biste postigli uspeh. Uskoro bi se mogao dogoditi preokret, koji će značajno uticati na vašu karijeru na duže staze, a promene koje dolaze vode vas putem uspeha, zato ih prihvatite bez otpora. Ukoliko ste u procesu donošenja važnih odluka, nemojte žuriti, prikupite sve informacije, proverite ih, uporedite i dobro promislite o svakom aspektu i mogućim posledicama (dobrim i lošim). Ne rasipajte novac i ne očekujte dobitak u igrama na sreću. 

ZDRAVLJE: Planete obećavaju stabilnost, samopouzdanje i duhovnu harmoniju, ukoliko se pozabavite samoprocenom i preispitivanjem. Zdravlje odlično! 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Pokušajte da kontrolišete ljutnju i bes, ne svađajte se sa bliskim osobama i budite taktični u odnosu sa partnerom. Stabilnost u vezi zavisi od vas i vaše tolerancije i razumevanja, a to u ovom periodu može doživeti kao nepravdu i teret. Ukoliko ste sami, moguć je sudbinski susret i početak ljubavne priče, ali velike su šanse da to uopšte ne bude neka nova osoba, već nekog koga već duže vreme poznajete, samo niste imali prilike da se sa njim zbližite.

POSAO: Strpljenje je ključ uspeha u ovom periodu, svoje planove možete realizovati, ali morate biti kreativni u pristupu rešavanju problema. Budite spremni na to da napravite kompromise, kako biste ostvarili stabilnost u svojoj trenutnoj poziciji. Ako se bavite trgovinom, osetićete značajno poboljšanje na finansijskom planu. Neki važan sastanak može biti odložen, zbog čega ćete se osećati osujećeno. Putujte samo ako ste sigurni da ćete ostvariti svoje planove i namere. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije da izađete na kraj sa svim izazovima. Uravnotežite ishranu, da biste izbegli stomačne tegobe. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Zvezde najavljuju period ispunjen strašću i ljubavnim impulsima – bićete aktivni i hrabri u svojim bliskim odnosima, što će osvežiti duge veze i upaliti stari plamen, a ukoliko ste sami, možda ćete biti u iskušenju da se upustite u prolaznu avanturu. Ipak, nedostatak romantike vam može biti odbojan i izazvati u vama želju da se izmaknete, osamite i promislite o svojim željama i potrebama i promašajima u svom ljubavnom životu.

POSAO: Možete dobiti neočekivanu pomoć nekih uticajnih ljudi, ukoliko ostanete smireni i taktični. Ne započinjite nove aktivnosti i ne upuštajte se impulsivno u poduhvate koji vam deluju zanimljivo, jer planetarni uticaj donosi energiju koja vas odvaja od realnosti. Razmenite svoje ideje sa kolegama i saradnicima, brejnstorming može rezultirati veoma kreativnim i praktičnim predlozima, koje možete lako realizovati. Otvaraju vam se novi horizonti i čekaju vas nagrade i priznanja. 

ZDRAVLJE: Povremeni padovi energije ukazuju na to da treba više da osluškujete svoje telo i date mu ono što je potrebno – ili oduzmete ono što je višak. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 27. avgust   2. septembar

LJUBAV: Usamljene Škorpije imaće dobru priliku da upoznaju nekog posebnog. Prepoznaćete tu osobu (koju možda već poznajete) po tome što će pokazati razumevanje, dati vam dobar savet ili vas umiriti dok svi oko vas kao da pokušavaju da vas izazovu i da na bilo koji način prodru iza vaših zidova, prebacujući vam da ste nedostupni i nezainteresovani. U partnerskim odnosima skladan period, prijaće vam zajedničke aktivnosti, koliko i mirno vreme u kome ćete naprosto uživati što ste zajedno.

POSAO: Možda ćete morati da pregovarate i raspravljate se da biste ostvarili svoja prava, pa to učinite argumentovano i smireno, jer će uticaj ovog razjašnjavanja biti dalekosežan. Ne prihvatajte dodatna zaduženja, naročito ako se radi o poslovima koje drugi treba da završe. Pokažite smirenost i staloženost, ali i odlučnost – sijate svojim sposobnostima i prosperitet i priznanja su pred vama. 

ZDRAVLJE: Rasporedite svoje snage ravnomerno, da biste izbegli iscrpljenost. Napravite dnevnu satnicu, ako vam to pomaže i unesite obavezno vreme odmora. 

Comments