ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Poslovne prilike doneće vam neke izazove, a najbolje je da ostanete po strani i što manje učestvujete u interakciji i nepotrebnoj komunikaciji. Budite pažljivi sa kolegama i nadređenima, jer jedan pogrešan korak može učiniti da se veoma negativno odrazi na vaš status u firmi u kojoj radite. Zauzeti ovnovi će ove nedelje uživati uz svoje partnere, imaće punu pažnju i razumevanje od druge strane, ali se krajem nedelje javljaju mogućnosti za usporenu komunikaciju i malo nerazumevanja. Slobodni će imati prilike da se upuste u vezu sa nekim iz bliskog okruženja, ali budite obazrivi, jer možete uništiti jedno lepo prijateljstvo.

bik111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Racionalno i pametno raspolažite svojim finansijama, jer rizici kojima trenutno želite da se posvetite kako biste dobili više mogu da vas odvedu u velike gubitke. Pokušajte da stvorite što bolju organizaciju na poslu, kako ne bi došlo do većih problema, jer će vas neorganizacija zbuniti i učiniti da pravite ozbiljne greške. Slobodni bikovi će imati priliku da upoznaju jednu veoma zanimljivu osobu koja će vas privući svojim snažnim stavom, pa ako se odlučite za nešto trajnije sa ovom osobom, znajte da ćete imati dosta uspeha i kvalitetnu vezu. Zauzeti će shvatiti da osoba za koju misle da je vole i da su zaljubljeni u nju nije prava, međutim i dalje će pokušavati da sebe ubede u suprotno. S toga je potrebno da se osvestite i sebi priznate pravo stanje stvari.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Postupajte polako i sa punom svesti u poslovnim planovima, jer vas instant rešenja mogu odvesti u stranputicu. Zbog želje da neki posao i zadatke završite što brže, moguće je da napravite greške koje se kose sa pravnim zakonima, pa bi bilo dobro da povedete računa kako biste izbegli probleme pravne prirode. Za one koji su u braku savršeno bi bilo da vreme provedete sa decom, jer ćete tu naći najveći mir, a i vaš partner bi mogao da vas iznenadi ispunjenim obećanjem koje je dao još pre. Ne budite brzi ni na jeziku, jer možete tako povrediti ljude iz svoje okoline, a ponajviše svog partnera. Slobodni neće imati veće promene u oku ove nedelje. Prijaće vam flert i pažnja suprotnog pola, ali će sve ostati na tome.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Na poslu ćete dominirati, pa čak i onda kada niste u pravu i kada to nije potrebno. Skloni ste da ulazite u rasprave sa svojim saradnicima i kolegama, a vaša tvrdoglavost će vas terati da to radite i onda kada znate da niste u pravu. Nepopustljivost u stavovima i mišljenjima može veoma uticati na reakcije i odnose sa kolegama. Zauzete čeka mirna nedelja, u kojoj će postepeno rešavati probleme sa partnerom, što će svakako dovesto do poboljšanja i ispunjenije, srećnije veze. Pertneru će biti potrebna vaša ljubav i podrška, pogotovo tokom vikenda, tako da ćete morati da budete snažan oslonac. Slobodni će verovatno otpočeti novu vezu, što će mim veoma prijati.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments