strelac211111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

OStavite se velikih poslovnih projekata ove nedelje, jer vam neće ići sve kako ste zamislili. Neorganizacija će najviše doprineti tome, ali nećete moći da uspostavite potreban red, pa je najbolje da sve odložite za neki naredni period. Izbegavajte konflikte sa kolegama i saradnicima, jer je moguće da ćete loše reagovati zbog umora i impulsivnosti. Potreban vam je odmor. Zauzeti Strelčevi će ulaziti u konflikte i sa svojim partnerima, jer ćete imati totalno suprotne stavove koji će vas ometati u normalnom funkcionisanju. Zato će vam prijati da se negde sklonite i provedete nekoliko dana u tišini, sami sa sobom. Slobodni će biti u mogućnosti da obnove neke stare kontakte i da se vrate bivšim ljubavima. Ali postavite sva pravila već na početku, da ne biste ponovili stare greške.

jarac2111112111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Vodite računa o onome što radite i govorite na poslu, jer ćete biti na “oku” svojih nadređenih. Iz želje da se suprotstavite svojim šefovima ili direktorima, možete napraviti ozbiljnu grešku koja vas može skupo koštati. Potražite i poslušajte savete svojih prijatelja, jer će vam najbolje ukazati na put kojim biste trebali da krenete. Ukoliko imate plan da pokrenete sudski spor, odložite za kasniji period, sada vam nije povoljno da se aktivirate po tom pitanju. Zauzeti će imati manje poteškoće u komunikaciji, pogotovo oni koji su neko kraće vreme u vezi, dok će slobodni Jarčevi praviti pogrešne izbore u narednim danima. Ne ulazite u novu vezu ukoliko vas ta osoba istinski ne interesuje, jer može sve krenuti po zlu.

vodolija2111114211111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Pripazite na svoje finansijsko stanje. Izbegavajte neka ozbiljnija ulaganja, koja realizujete sami, ali posebno izbegnite ona ulaganja koja podrazumevaju neka partnerstva i udruživanja, jer vam se nikako neće isplatiti. Međutim, ovo je povoljan period za ulaganje u nekretnine, pa ako ste već nešto planirali znajte da ćete dobro proći. Slobodne Vodolije sanjare o nekom savršenom partneru, ali ne vide da će se to ostvaritie. Međutim, iako sebi ne priznajete, znate da neko takav postoji i da vam se mota u mislima. Čuvajte se rasprava i konflikata sa nekim iz porodice, budući da ih naredni period najavljuje. Zauzeti uživaju u svojim vezama i “mirnoj luci” u kojoj se nalaze.

ribe2111112211111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Čuvajte se sukoba na poslu koji suprotstavljaju vaše i tuđe planove ili interese. Kada je u pitanju sukob interesa, znajte da je veoma moguće da će do njih doći, ali nastojte da sve rešite mirnim, civilizovanim putem, bez mnogo vike i svađa. Neko drugi može stvoriti dobar profit od vaših ideja, pa ih nemojte oglašavati na sva zvona, već nešto zadržite i za sebe. Problemi koje ste imali u vezi biće rešeni, jer dolazi period kada ćete sve razmirice i nesuglasice lako preći i završiti sa tim, pa će se poboljšati stanje u emotivnim odnosima. Budite iskreni, jer je to najbolji način za rešavanje svega.Slobodne Ribe ako krenu na neko putovanje mogu upoznati veoma interesantnu osobu, koja će ih u potpunosti zaintrigirati.

Pročitajte mesečni horoskop za jun!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.rssing.com

 

 

Comments