lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Finansije vam nisu u najboljem redu, čak iako vam se tako ne čini. Izbegnite velika ulaganja, jer vam mogu stvoriti velke poteškoće i gubitke, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Sve finansijske planove dobro proverite, pre nego ih realizujete, jer vam se može potkrasti ozbiljna greška. Slobodni Lavovi će imati priliku da otpočnu novu vezu, ali nije pravo vreme za to, kao ni prava osoba. Što ćete i videti odmah, ukoliko se odlučite da se ipak upustite u avanturu koja je pred vama. Zauzeti će imati prevelika očekivanja od svojih partnera, pa ćete shvatiti da niste u skladnoj vezi, jer ste već na početku krenuli sa svađama i konfliktima.

devica211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Iskoristite odmor kako biste se malo opustili i relaksirali. Ali ukoliko to ipak ne učinite, znajte da će vaši poslovni planovi biti veoma uspešno realizovani, budući da naredni period donosi povoljne prilike i dobru komunikaciju u saradnjama. Zauzete Device će neprekidno analizirati svoj odnos sa partnerom, a sve zbog ličnih i umišljenih dilema i problema. Ne volite to što još neko donosi odluke, a ne pitate se isključivo vi, zbog čega je potrebno da smirite svoje strasti i dopustite i drugima da kažu šta imaju. Slobodni rođeni u ovom znaku neće imati bitnije promene u ljubavnom životu. Lepo vam je u trenucima koje provodite van ljubavnih problema.

vaga2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Biće potrebno da se u narednoj nedelji čuvate ljudi za koje mislite da ih poznajete dovoljno, jer će pokušati da vas obmanu. No, pored toga, i sami ćete biti skloni istim radnjama, ali se kontrolišite. Zbog svega oboga vam na poslu može biti dosta otežano, pa izbegnite sve ono što vam može doneti probleme i neželjene konflikte sa saradnicima. Zauzete Vage će voditi konstruktivne razgovore sa svojim partnerima, što će dodatno učvrstiti i ojačati vašu vezu. Čuvajte se priče o bivšim vezama, jer vas mogu dovesti u neprilike sa partnerima, usredsredite se samo na ono što trenutno imate. Zdravlje neka vam bude na prvom mestu, obratite se lekaru zbog probelma sa kičmom i zglobovima.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. maj   3. jun

Naporna nedelja vas čeka na poslu, a pogotovo će to važiti za vaše okruženje. Zbog toga što ćete biti teški za saradnju i komunikaciju sa saradnicima, bilo bi dobro da se izdvojite na neko vreme iz timskog rada i delujete iz prikrajka, izdvojeni od ostalih, jer ćete jedino tako moći da ostvarite pozitivne rezultate. Razmirice će nastati zbog finasijskih poteškoća, ali i propusta u poslovnim planovima. Zauzete Škorpije će imati neslaganja i nesuglasice sa svojim partnerima, što će uticati na odlaganje mnogih planova koje ste pravili zajedno. Sukobi koji nastanu neće biti baš lako rešivi. Slobodni bi mogli da iz jednog prijateljstva stvore veoma skladnu i lepu ljubavnu vezu.

Na narednoj strani pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments