ovan 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete morati da se prilagođavate i to taktično, umesto da se bunite i izražavate nezadovoljstvo. Vreme je da promenite svoja shvatanja ljubavi i uspostavite nova lična pravila i granice. Slobodni Ovnovi će se osećati vrlo strastveno i romantično, ali zvezdani savet je da ne žurite, da ne biste uplašili osobu koja vam se dopada. Pokažite smirenost i strpljenje i pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

POSAO: Uspeh dolazi sa samopouzdanjem, stabilnošću i istrašnojšću. Uravnotežite sebe i postupajte racionalno, pažljivo računajte i napravite odstupnicu. Dobro vreme za novčana ulaganja u krupne i dalekosežne projekte.

ZDRAVLJE: Živnuli ste i to će vas držati u ovom periodu, sitne smetnje, glavobolja i nervoza pojavljivaće se povremeno, ali vas neće destabilizovati.

bik 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima stanje je malo nategnuto, uglavnom zato što postoji nešto što sebi ne želite da priznate, a na šta vas partner upućuje. Dobar je trenutak da o tome porazgovarate bez predrasuda i kritike. Slobodni Bikovi takođe od nečega beže – romantične mogućnosti postoje, a vi ste možda i raspoloženi za avanturu, iako verujete da bi trebalo da tražite ozbiljnu vezu.

POSAO: Da biste ostvarili svoje planove, potreban vam je fokus – odbacite sve što vas ometa i rasplinjava vašu pažnju i usredsredite se na prioritete. Umirite um i odredite cilj, a onda krenite ka njemu, korak po korak, smireno i držeći se svojih principa. Planetarni aspekti usporavaju rezultate, ali vi ste na dobrom putu!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja i aktivnosti – i manje porcije u tanjiru. Disciplinujte se, to je izazov za vas.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Potrebno je da razgovarate sa partnerom o svojim planovima i da uvažite njegovo mišljenje i predloge, da biste izbegli ozbiljne nesuglasice i razdor u odnosima. Slobodni Blizanci će hteti da osvedoče svoju slobodu, kroz niz romantičnih prilika u kojima će ostaviti utisak i polovična obećanja, a i poneko slomljeno srce.

POSAO: Ne odlažite ono što treba da završite, kanališite svoju anksioznost i suočite se sa zadacima koje odlažete. Mogući su loši ishodi, koje treba da shvatite kao lekciju. Ne pozajmljujte novac, jer su velike šanse da vam neće biti vraćen (ili da vi nećete moći da ga vratite).

ZDRAVLJE: Prolazne hronične tegobe, moguće alergijske reakcije. Pojačajte fizičku aktivnost i unos vitamina i tečnosti.

rak 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete imati podršku i oslonac u trenucima kada morate da se suočite sa nekim greškama iz prethodnog perioda, što će vam malo pokvariti ljubavno raspoloženje. Slobodni Rakovi treba da imaju na umu da njihova impulsivnost i strastvenost drugima ponekad izgleda kao neuravnoteženost i deluje odbojno.

POSAO: Uslovi su povoljni za otkrivanje novih poslovnih mogućnosti, naročito ako ste samostalni u radu. Možda vaša nastojanja neće urodtiti plodom u ovom periodu, pa zato ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Podrška dolazi od saradnika i klijenata, ako budete dovoljno ubedljivi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate dovoljno energije i snage za sve što vas čeka. Zadržite dobro raspoloženje i pozitivan stav, uprkos problemima.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments