strelac 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Partner će vas suočiti sa svojim opravdanim nezadovoljstvom – ignorisali ste njegove potrebe i upozorenja u proteklom periodu i sada treba da nađete način da se iskupite i korigujete. Slobodni Strelčevi neće biti zadovoljni ponašanjem osoba koje im se sviđaju. Možda ste ih precenili u početku, a možda ste sada prestrogi. Ne donosite nikakve odluke i zadržite svoj cinizam za sebe.

POSAO: Raspodelite svoje snage u odnosu na zaduženja i prioritete – učvrstite svoju poziciju umesto da stremite dokazivanju i većem uspehu. Ostanite strpljivi (mada će vam to biti teško) i sačekajte pre nego što donesete neke važne odluke, jer bi vas radikalni postupci mogli dosta koštati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate dovoljno energije za sve izazove. Više se krećite, osnažite imuni sistem.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Raskorak u partnerskim odnosima može dovesti do sukoba, ukoliko ne zadržite strpljenje i ne sačekate da partner sam neke stvari uvidi i usvoji. Smanjite svoja očekivanja i izbegavajte kritikovanje i prozivanje. Slobodni Jarčevi bi mogli da donesu odluku o tome da li da nastave da ulažu u neki odnos koji je u početku obećavao – moći ćete jasno da sagledate da li vam je ta osoba potrebna ili ne, kao i da li vam je uopšte iko potreban i dobrodošao u ovom trenutku.

POSAO: Moguće je da se u ovom periodu pojavi poslovna konkurencija koja će vas najpre uznemiriti, ali ova situacija će vas navesti da pronađete kreativna rešenja. Imate otvorenu mogućnost da na ovaj način povećate svoj autoritet i da iz problematične situacije izađete sa pobedničkim osmehom (a i sa solidnom zaradom).

ZDRAVLJE: Zvezde vam savetuju opuštanje na svaki način – dozvolite sebi malo komotniji dnevni raspored, propustite dan vežbanja zarad opuštanja i uživanja bez neke akcije. To će vam sačuvati živce i zdrav san.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Nemojte osuđivati partnera, pre nego što sa njim otvoreno porazgovarate o onome što vam smeta – moguće je da vaši zaključci uopšte nisu tačni, a da partner prosto ne može da dopre do vas, jer ste emotivno nedostupni i kritički nastrojeni. Slobodne Vodolije će uživati u sopstvenom društvu, koje će možda i podeliti sa par bliskih osoba. To je sve što vam je u ovom periodu potrebno od razmene i osećanja bliskosti.

POSAO: Moraćete da potražite nova rešenja za problematične situacije, naročito za one koje se ponavljaju i izbacuju vas iz takta. Ukoliko nešto polažete, ili se vaše kompetencije na neki način testiraju, ovo je dobar period za vas. Proverite poslovne informacije koje dolaze do vas – neke mogu biti pogrešne.

ZDRAVLJE: Skloni ste samoći i povlačenju u sebe, pa obezbedite sebi uslove za razmišljanje i opuštanje. Tako ćete obnoviti energiju, koju rasipate baveći se stvarima koje vam se spolja nameću.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Pokušajte da razumete partnerova osećanja, umesto da izvodite zaključke na osnovu sopstvenog nezadovoljstva i uvređenosti. Možete da izgladite nesporazume i postignete razumevanje u ovom periodu, ako ne shvatate svoj bes ozbiljno i ne prepustite mu se. Slobodne Ribe treba da razmisle o svojim postupcima i osećanjima – možda preterano reagujete i ne sagledavate događaje baš realno. Niko ne može da vas povredi više od vas samih, pa onda, nemojte to sebi da radite.

POSAO: Bićete uspešni u ovom periodu ako vam uspe da se prizemljite i da kanališete anksioznost – problemi koje zamišljate neće se ostvariti, ali će vas sprečiti da budete fokusirani i delotvorni. Ostanite prisebni i uključeni, pratite sve informacije koje su vam bitne i proveravajte ih!

ZDRAVLJE: Planete vas podržavaju, a vi samo treba da malo brinete o sebi, da ne presklačete obroke, šetate i dovoljno spavate.

Naslovna fotografija: instagram.com/kattya_lisa

Brankica Milošević

Comments