lav 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Pozitivan razvoj događaja u partnerskim odnosima, naročito ako ste na putu da podignete odnos na viši nivo ili zasnujete porodicu. Ako je potrebno da nešto raščistite, počnite izvinjenjem. Slobodni Lavovi bi mogli da sretnu novu ljubav, iako to ne očekuju, naročito oni koji se još oporavljaju od prethodne veze. Dajte sebi šansu da počnete ispočetka, prijaće vam to.

POSAO: Moći ćete da realizujete planove koji su bili u zastoju, ili ste već mislili da od njih morate odustati. Koncentrišite se na posao i postupajte promišljeno – nemojte žuriti, čak je mnogo bolje da usporite, tako vam neće ništa promaći, a posao ćete svakako završiti.

ZDRAVLJE: Pronađite vreme (najbolje u večernjim časovima) kada ćete potpuno zaboraviti na posao i opustiti se u krugu bliskih ljudi, ili kroz omiljene aktivnosti i sadržaje. To će vam nadoknaditi energiju koju dnevno trošite i sačuvati zdravlje.

devica 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Budite suzdržani u izražavanju svojih osećanja u partnerskom odnosu – jer ćete biti napeti, nervozni i skloni da planete i posvađate se. Bolje se usredsredite na sebe i povucite se, nego da napadate partnera bez stvarnog razloga. Slobodne Device će takođe biti nervozne i preterano osetljive – može vam se desiti da nečiju simpatiju pogrešno protumačite kao bezobrazluk, a nečiju pristojnost kao simpatiju.

POSAO: Ni na poslovnom planu ništa neće ići glatko – brzo gubite strpljenje, pa ćete morati sebe da disciplinujete, ukoliko ne želite da više puta obavljate jedan isti posao. Nećete moći da se uputite pravo ka svojim ciljevima, ali ni neke zaobilaznice uopšte nisu loše rešenje. Zadržite samopouzdanje i samo nastavite.

ZDRAVLJE: Moguć prolazni hormonski disbalans i manje zdravstvene smetnje – držite se svoje dnevne rutine, a ako osećate nedostatak energije, odmarajte i mirujte.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Lep period za zajednička druženja – usredsređeni ste na partnera i prija vam njegovo društvo, a i želite da mu nadoknadite neke propuste. Nećete moći da predupredite zamerke, ali prihvatite ih i pokažite partneru da umete da se korigujete. Slobodne Vage razmišljaju o potencijalnom partneru – vi uvek imate više opcija, pored one jedne, koju biste voleli da ostvarite. Zadržite svoja razmatranja za sebe, jer je moguće nerazumevanje na liniji razmene emocija i misli, a vi u ovom periodu ne procenjujete baš najrazumnije.

POSAO: Spremni ste za nove radne poduhvate i uspehe, ali ako počinjete nove zadatke, zadržite entuzijazam, a odbacite žurbu – promislite dobro o svakom potezu, nemojte postupati impulsivno. Međuljudski odnosi su ključ uspeha u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Emotivno zahtevan period za vas, pa je moguće da ćete trošiti više energije i osećati se iscrpljeno i ispražnjeno. Razmišljajte, preispitujte se i opuštajte – ne preduzimajte ništa drastično ni na jednom životnom planu.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 29. maj – 4. jun

LJUBAV: Obuzdajte svoja strastvena osećanja u ovom periodu, tamo gde vas nagone da partneru namećete svoju volju – vaša ubeđenja, vaša ljubav, vaše nezadovoljstvo, sve što osećate umanjite na pola, da biste partneru dali prostora i uvažili njegove želje i potrebe. Slobodne Škorpije bi mogle da se zaljube, uznesu i gorko razočaraju u samo nekoliko dana, upravo zbog nekontrolisane strasti, preteranog oduševljenja i očekivanja. Setite se da ne treba sebe da shvatate toliko ozbiljno u ovom periodu.

POSAO: Vaše profesionalne dužnosti zahtevaju da pronađete nekonvencionalna rešenja za probleme sa kojima se suočavate. Ukoliko ste samostalni i bavite se nekim oblikom proizvodnje, biće ovo uspešan period za vas. U timskom radu i pod smernicama rukovodioca, morate biti fleksibilni, strpljivi i prilagodljivi.

ZDRAVLJE: Moguća nervoza stomaka i poremećaji varenja u ovom periodu. Pokušajte da se opustite ili da kanališete stres kroz neku aktivnost koja vas zaokuplja, a nema veze sa poslom. 

Comments