ovan 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Tokom ove nedelje u partnerskim odnosima ćete se osećati sputano, biće pritiska i napetosti, a komunikacija će biti gotovo obustavljena. Oboje niste zadovoljni i ćutite o tome, a neki Ovnovi će u ovoj zagušljivoj partnerskoj atmosferi pronaći opravdanje za upuštanje u avanturu. Slobodnim Ovnovima će biti mnogo zanimljivije – puno flerta, verovatno preko društvenih mreža i moguće upoznavanje zanimljive osobe.

POSAO: Pričekajte sa pokretanjem novih poslova i projekata i pripazite na moguće greške u računu, dokumentaciji I uopšte, u svemu što ima veze sa papirima i ugovorima. Ukoliko vas neka poslovna prilika ove nedelje posebno privuče, budite oprezni i ne žurite u realizaciju, osim ako se ne radi o nečemu trenutnom, za šta novac dobijate odmah – a to je i moguća šansa za dodatnu zaradu do kraja marta.

ZDRAVLJE: Moguć pad imuniteta, zbog iscrpljenosti u prethodnom periodu. Pokušajte da se odmorite i naspavate, pojačate unos vitamina i da odvojite malo više vremena za sebe – u samoći.

bik 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: U ovoj nedelji, bićete veoma romantični i senzitivni, što može da dovede do toga da neke partnerove gestove i reči shvatite kao grubost i nedostatak emocija, ili do preteranih izliva ljubavi i nežnosti, koji vam opet, neće biti adekvatno uzvraćeni. Slobodni Bikovi imaju šanse da upoznaju osobu koja će ih veoma zainteresovati, na njihovo sopstveno čuđenje, jer ta osoba uopšte nije njihov tip. Ali, promene su u toku i tipovi i stereotipi lagano otpadaju!

POSAO: Ove nedelje može doći do nekih pozitivnih pomaka, kojima se niste nadali. I na polju karijere transformacija je u toku i promene koje se dešavaju nastaviće se i veoma će vam prijati. Ukoliko se pojavi privlačna poslovna šansa, ne oklevajte! Na vidiku je i dodatni priliv novca, kome ćete se veoma obradovati, jer stiže u pravi čas.

ZDRAVLJE: Opšutanje i rekreacija, savetuju zvezde – meditirajte, razmišljajte, šetajte, bavite se sobom. Lični razvoj se intenzivira i potrebno vam je dosta energije.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Potrebno vam je mnogo više pažnje, razumevanja i prisustva voljene osobe, nego što je ona u stanju da vam u ovom periodu pruži. Ali nećete se približiti ispunjenju svojih potreba dok se prvi ne otvorite, pokažete i kažete kako se osećate i zatražite razumevanje i podršku partnera. Slobodni Blizanci najzad počinju da se oslobađaju prošlosti – novi ljubavni putevi se otvaraju i ukoliko ove nedelje sretnete zanimljivu osobu, nemojte previše razmišljati, uključite se i pokažite interesovanje, od toga ćete živnuti i oraspoložiti se.

POSAO: Nove poslovne šanse, pozitivni preokreti, dobre vesti na polju karijere, poručuju zvezde! Neke neočekivane prilike se otvaraju, a stižu i priznanja za dosadašnji rad. Ipak, povedite računa o komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima, mogući su nesporazumi i pogrešne informacije. Pojačan priliv novca omogućiće vam da ispunite neizmirene obaveze i dugove – nemojte potrošiti taj novac na nešto drugo!

ZDRAVLJE: Osećaćete se umorno i iscrpljeno, ali krajem meseca vam se energija vraća. Oporavite se uz opuštajuće aktivnosti, provedite malo vremena sami i u tišini.

rak 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Rakovi će se dosađivati u partnerskim odnosima tokom ove nedelje – kao da sa partnerom nemaju drugih tema, osim onih običnih i svakodnevnih. Zapitaćete se gde je nestalo ono što vas je spojilo – ali ako pokažete više interesovanja za partnera, pokažete mu nežnost i razumevanje, otvoriće vam se na neočekivan način. Slobodnim Rakovima predstoje poznanstva vezana za društveni život – preko prijatelja, tokom izlazaka, preko društvenih mreža. Možda tu nema materijala za razvijanje nekih trajnih odnosa, ali barem će vam biti zabavno.

POSAO: Otvaraju se nove poslovne prilike koje nećete odmah prepoznati i shvatiti ozbiljno. Nastavite da održavate korektne poslovne odnose i ne odbijajte saradnju, naročito ako je vezana za inostranstvo. Moguća dodatna zarada, koja će vas ohrabriti da uletite u dodatne troškove. Šta vas briga, častite se!

ZDRAVLJE: Period iza vas bio je pun uspona i padova i psihički ste i emotivno iscrpljeni. Potreban vam je balans – hitno! Izađite u prirodu, ćutite, žmurite i sunčajte se.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments