lav 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Smiruju se turbulencije u partnerskim odnosima iz prethodnog perioda, ali još uvek niste stabilni. Sada treba da se posvetite jedno drugom i povratite bliskost – voljena osoba je spremna na ustupke i kompromise i stvari bi mogle da počnu da dolaze na svoje mesto i da se popravljaju. Slobodnim Lavovima zvezde pripremaju susret sa intrigantnom i uzbudljivom osobom, koja će ih prodrmati iz temelja. Ne razmišljajte mnogo, uđite u iskustvo i prepustite se.

POSAO: Postoji mogućnost da vam se povoljna poslovna šansa otvori iznenada i okonča period zastajkivanja, napetosti i stagnacije, koji ste osećali u poslovnom segmentu. Možda je u pitanju nešto kratkoročno, što do sada niste radili, ali biće vam izazov da se oprobate (i dobro ćete se snaći) i sasvim pristojno zaradite. Povedite račina da ne potrošite sve impulsivno i neplanski, kao što volite.

ZDRAVLJE: Prilično ste stabilni, telesno i duševno – ipak, ne zaboravite da poštujete svoje granice, pošto ste skloni da preterujete u svemu, naročito kad se dobro osećate.

devica 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima distanca, nerazumevanje, udaljavanje – sa tendencijom da se nastave do konačnog prekida odnosa, ukoliko ne preduzmete nešto da popravite stvari. Ako budete rešili da se upustite u avanturu, bićete otkriveni, upozoravaju zvezde – a onda je prekid siguran. Slobodne Device će biti vrlo živahne i aktivne u društvenom životu, upoznavaće nove ljude i uživati u društvu onih koje već poznaju. I dobar provod sa malo flerta biće im sasvim dovoljan da se fino osećaju.

POSAO: Poslednja četvrtina marta počinje sa osećanjem dezorijentisanosti i nezadovoljstva (stvari nisu pod vašom kontrolom), a zatim se magla razilazi i konačno počinjete da osećate da sve što ste radili ima smisla. Vodite računa o papirologiji, tu su mogući propusti. Zato će vam komunikacija i prezentacija ići odlično! Finansijska situacija bez nekih promena – prijala bi vam novčana injekcija, a možda je i dobijete!

ZDRAVLJE: Sa osećanjem svrhovitosti na polju karijere, vraća vam se energija i dobro raspoloženje, sada opet možete sve.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Na tasovima Vaga u partnerskim odnosima ove nedelje nema ravnoteže – uvek jedan tas vuče na dole. Kad je partner raspoložen i ljubazan, vi ste umorni i nedostupni, kad je vama do druženja i bliskosti, partner ili nije tu, ili se ne oseća dobro i opterećen je brigama. Ali ako uspete da se sretnete u krevetu, to će biti dovoljno da se setite zašto ste zajedno i da otklonite napetost. Solo Vage imaju šanse da dožive uzbudljivu avanturu – voleli biste da tu ima više dubine i emocija, ali smete sebi da dozvolite jednostavno uživanje u onome što se dešava, bez opterećivanja očekivanjima.

POSAO: Na polju posla i karijere spremaju se promene. Nećete moći još dugo da podnosite da vam stvari stalno izmiču i da ne upravljate svojim vremenom i svojim zadacima. Dešavanja se pokreću krajem meseca, u vašu korist.  Pitanje finansija vas opterećuje, ali ipak ćete uspeti da izađete na kraj sa svim troškovima.

ZDRAVLJE: Nastupa period balansiranja i umirivanja, počećete da se osećate psihički rasterećenije nego u prethodnom periodu. Zdravlje stabilno.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Škorpije će načisto zatajiti u partnerskim odnosima ove nedelje – bićete povučeni, zabrinuti, zamišljeni, statični i to toliko da će se partner osetiti potpuno zapostavljeno. Ako vas dobro poznaje, neće dramiti oko toga i pustiće vas da se sami saberete, a ako je od skoro sa vama, biće uznemiren i sumnjičav. Slobodnim Škorpijama zvezde obećavaju početak romanse do kraja marta! Pozitivni aspekti za sretanje prave srodne duše, na vrlo neočekivan i neobičan način.

POSAO: Ako se osećate nabusito i spremate se da svima kažete šta mislite, obuzdajte temperament i sačekajte malo – atmosfera će se promeniti tokom ove nedelje i stvari će krenuti baš onako kako ste priželjkivali. Stiže nova koji ste očekivali i odličan je trenutak da se rasteretite – platite sve račune, vratite dugove, osećaćete se mnogo opuštenije.

ZDRAVLJE: Period obnavljanja energije je započeo i nastavlja se. Stiže pravo vreme za vas, a vi ćete ga dočekati spremno, puni snage i volje.

Comments