strelac 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima vlada zahlađenje – a vaši pokušaji da se približite partneru ne idu kako se nadate. Voljena osoba će pokrenuti pitanja za koja te mislili da su zaboravljena ili će vam reći stvari koje uopšte ne želite da čujete. Ipak, možete ovo da prebrodite, stvari se preokreću krajem meseca i osećanja preovlađuju. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju šanse da naprave kontakt sa osobom koju već neko vreme posmatraju sa distance, ili da ožive komunikaciju sa osobom koja im se ranije sviđala. Biće dešavanja, svakako.

POSAO: Čekaju vas administrativne prepreke koje morate da savladate (papiri, dozvole, ugovori) i oko čega ćete se dosta nervirati, ali period je dobar – sve što ste do sada radili i u šta ste ulagali, ulazi u realizaciju. Ako ste planirali početak privatnog biznisa, sada je vreme da najzad odlučite i napravite potrebne korake – neka vam knjigovodstvo od početka bude korektno, kako ne biste kasnije imali problema. Finansije stabilne, nemate neke troškove, stanje solidno.

ZDRAVLJE: Čuvajte se preterivanja, posebno u jelu – nešto što vam je do sada prijalo, sada će vam smetati. Meditirajte u prirodi, tako ćete se najbolje opustiti i obnoviti energiju.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Komunikacija će u partnerskim odnosima ove nedelje biti intenzivna – imaćete šta da kažete i šta da čujete, a vaš odnos dobija nove dimenzije. I vama i partneru potrebna je nežnost i bliskost, a to možete jedno drugom da pružite, možda bolje i kvalitetnije nego ikad. Slobodnim Jarčevima zvezde predviđaju upad u emotivni svet – neko će prosto uskočiti u vaš život i početi da se oseća prijatno i komotno, kao da je oduvek tu. Biće vam čudno, ali nećete odoleti.

POSAO: Dobićete poslovnu ponudu ili priliku koju treba ozbiljno da razmotrite, jer može da popravi vaše finansijsko stanje i to značajno! Komplikovana pitanja koja se tiču procedura, papirologije, ugovora i cifara, koja su vas do sada zbunjivala, počeće da se rešavaju i razjašnjavaju. Nešto novca ćete potrošiti, a nešto i sačuvati, ako prihvatite dodatne poslovne aranžmane – proverite uslove plaćanje, najbolje je unapred.

ZDRAVLJE: Bićete rasejani, a to otvara mogućnost glupim povredama – vožnja i rekreacija su za vas rizični ove nedelje. Ostanite kod kuće i odmarajte, vozite se prevozom i pazite gde stajete.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: inicijativu u komunikaciji ste prepustili partneru i sada vam se to ne dopada. Ali ako ne progovorite prvi, napetost će se nagomilati, pa je potrebno da porazgovarate. U tom razgovoru se može ispostaviti da ste suviše primili k srcu i loše protumačili neka ponašanja voljene osobe i da nemate razloga da sumnjate u vašu povezanost i u osećanja partnera. Slobodne Vodolije će nastaviti da razmišljaju, jer još nisu uspele da smisle šta je tačno ono što žele – ne žele da se vraćaju staroj ljubavi, niko koga poznaju im ne odgovara… Samo vi razmišljajte, i tako nema ničeg konkretnog što biste trenutno mogli da uradite.

POSAO: Činiće vam se da samo jurite i rasipate energiju rešavajući poslovne probleme koje niste sami prouzrokovali – i niko ni hvala da vam kaže! Sačekajte malo, do kraja meseca će stići priznanja za uložen trud, u ovom trenutku niko nije baš smiren i skoncentrisan u vašem poslovnom okruženju. Na finansijskom planu zastoj koji vas brine, pretvara se u priliv novca i osećanje olakšanja. Zatvorićete finansijsku konstrukciju i ovog meseca uspešno.

ZDRAVLJE: Moguća pojava alergija i hormonalni disbalans. Osim odlaska kod lekara, pozabavite se malo i meditacijom i opuštanjem i pokažite sebi malo nežnosti i razumevanja.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Zastoji u komunikaciji na polju partnerstva traju do kraja marta, pod uticajem Merkura. Ali uticaj Venere će se pokazati krajem nedelje i pa ćete se setiti da niste sami i pronaći ćete put do bliskosti i povezanosti sa partnerom. Iskren razgovor će vam oboma pomoći da se opustite i zbližite. Slobodne Ribe će biti tmurno raspoložene i nevesele, ali će vas oraspoložiti susret sa jednom osobom, koja će vas zainteresovati. Održavajte kontakt i čekajte da vidite šta će tu biti!

POSAO: Vreme je da učinite nešto kako biste popravili svoje pozicije u poslovnom segmentu – razgovori sa nadređenima, pokretanje projekta koji dugo odlažete, poslovno putovanje koje može da se isplati – period je povoljan za nove početke i pokretanje karijere. Predstoje vam neplanirani troškovi, koji će vas zabrinuti, ali uspećete da pronađete novac, bez gubitaka i dugova.

ZDRAVLJE: Neophodno vam je kretanje, lagano trčanje, vožnja biciklom, duge šetnje – sve što je vezano za boravak u prirodi napuniće vam baterije.

Izvor fotografije: instagram.com/cole_herrm

Brankica Milošević

Comments